mohammad_sh
کاربر سایت
اره باباسلام
ببخشيد من يه سوالي داشتم
psp version 6.20 ميشه هكش كرد؟
میشهسلام
ببخشيد من يه سوالي داشتم
psp version 6.20 ميشه هكش كرد؟
چرا دایم نخواهد شد پس چرا این5.5 کرک دایم هست چرا این رو میگید کرک دایم نخواهد شد
پس اگه اینطوره به چه دردی میخوره این 5.5 که بهتره
من 2000 دایم دارم و فریمور 5.5
پس چرا این فریمور عرضه شده اگه کارایی خاصی نداره؟
درسته.یه خبر جدید و جالب برای بالای 6.20 دارها ! (6.30 ، 6.35)
http://www.pspgen.com/davee-downgrade-psp-go-firmware-6-31-firlware-5-03-actualite-195748.html
طبق این لینک davee یا همون developer معروف که chickhen رو برای 5.03 ارایه کرده بود ، طبق پیامی که به tn زده ادعا کرده psp go خودشو از 6.35 به 6.20 دانگرید کرده ... حالا سوال اینجاست چطوری از tn-hen استفاده کرده در صورتی که اصلا برای 6.35 طراحی نشده ... جواب اینه که خودش hen مخصوص به خودش رو طراحی کرده و اعلام کرده فردا نهایت پس فردا downgrator برای 6.35 میده بیرون ... به این معنی که دارندگان psp بالای 6.35 میتونن به 6.20 تقلیل فیرموار بدن و البته این یه خبر هست که در سایت pspgen ذکر شده . باید صبر کرد و دید چی میشه ...
به نظر من شایعه psp2 داره قوت میگیره . انگار سونی دیگه زیاد به psp اهمین نمیده ؟! :-؟
نظر شما چیه ؟
لودر بالا فقط تو پی اس پی گو جواب میده .تو پی اس پی های دیگه جواب نمیده.و بلاخره بازی ها در6.20 به طور مستقیم در محیط xmb اجرا میشود
کسانی که psp go دارند این لینک را دانلود کنن
وکسانی که سایر مدلها 6.20 را دارند این لینک را دانلود کنن
و پس از دانلود فایل را از حالت زیپ خارج کرده ودر مسیر PSP>SYSTEM>OIP کپی کرده و سپس select زده و resetare vsh کرده بازی به طور مسطقیم اجرا کنید
خودم تست کردم رو pspgo جواب داد ولی رو بعضی بازی ها رو نمیاره و سیوه هایی که با iso loder سیوه شده اجرا نمیکنه
از من میشنوین با همون iso loder اجرا کنین راحت ترین
سلا من به 5.03 دانگرید کردم بازی ها را تو پوشه iso کپی کردم ولی تا به قسمت game میرم
هیچی نشون نمیده لطفا کمک کنید
آره بابا gen و chicken را نصب کردم فقط نمیدونم چه طور بازی کنم.
نیاز به ایزولودر دارم یا از xmb میتونم بازی کنم.
لطفا سریع جواب بدین ممنون.