6 سال انتظار پایان یافت و اینک شبیه ساز قرن Pcsx2

مشکل بعدی رو میگم و اونم اینه که من پوشه مربوط به بایوس رو بهش معرفی میکنم اما بایوس های داخلشو نمی خونه و در واقع در قسمت بایوس هیچ چیزی نمی یاد
البته شرمنده میکنید اگه جواب بدید

نوشته شده توسط Meysam:
مشکل بعدی رو میگم و اونم اینه که من پوشه مربوط به بایوس رو بهش معرفی میکنم اما بایوس های داخلشو نمی خونه و در واقع در قسمت بایوس هیچ چیزی نمی یاد
البته شرمنده میکنید اگه جواب بدید
از چه ورژن بایوسی استفاده میکنی ؟

خوب عزیز یکی برای دانلود لینک مستقیم بزار ممنون
به خدا من از همون روز اول در تاپیک آموزش PCSX2 لینک دانلود سالم و بدون ویروس (!) ورژن SCPH-30004R را که مشکلی نداره رو گزاشتم. نمی دونم همه چرا لینک های راحت رو ول کردن چسبیدن به لینک های خراب و ویروسی و همش دنبال باویس هستن!:)
http://www.sharemation.com/squall5240/SCPH-30004R.rar

kain جون مشکل بایوسم حل شد
چند سوال کوچیک داشتم از همه
اول اینکه کمترین سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی روی برنامه رو بگید
دوم : کسی از شما تونسته بازی روی برنامه اجرا کنه و چه بازی بوده و با چه سیستمی ؟
سوم: کارت گرافیک باید حتما pixel shader داشته باشه ؟
یکم کتابی حرف زدم
ممنون از اینکه جواب میدید

نوشته شده توسط Lich King:
به خدا من از همون روز اول در تاپیک آموزش PCSX2 لینک دانلود سالم و بدون ویروس (!) ورژن SCPH-30004R را که مشکلی نداره رو گزاشتم. نمی دونم همه چرا لینک های راحت رو ول کردن چسبیدن به لینک های خراب و ویروسی و همش دنبال باویس هستن!:)
http://www.sharemation.com/squall5240/SCPH-30004R.rar
ممنونم کاشکی مشکلم حل بشه

نوشته شده توسط Meysam:
kain جون مشکل بایوسم حل شد
چند سوال کوچیک داشتم از همه
اول اینکه کمترین سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی روی برنامه رو بگید
دوم : کسی از شما تونسته بازی روی برنامه اجرا کنه و چه بازی بوده و با چه سیستمی ؟
سوم: کارت گرافیک باید حتما pixel shader داشته باشه ؟
یکم کتابی حرف زدم
ممنون از اینکه جواب میدید
راستش دقیق سیستم مورد نیاز رو نمیدونم اما :
سی پی یو : هر چی سریعتر بهتر . لااقل 2.4 فول کش .
رم : بیشتر سرعتش مهمه تا حجمش اما فکر کنم 512 مگ کافی باشه .
کارت گرافیک : لااقل Geforce FX 5900 Ultra یا Geforce 6600 GT و بالاتر .
هارد دیسک هم چون با ایمیج از رو هارد باید اجرا بکنی اگه SATA باشه مسلما بهتره . :cheesygri
- من این ورژن جدید رو هنوز تست نکردم چون کارت گرافیک ندارم اما ورژن قبلی God Of War رو یه مقدار از دمو نشون میداد بعد سیستم هنگ میکرد ! البته رو منو ها میرفت و مشکلی نداشت اما وارد بازی که میشدی بعد از کمی نشون دادن دمو اون یه تیکه که میخواد بپره از بالای صخره پایین هنگ میکرد .
البته بازی های زیادی تست نکردم .
- حالا چه پیکسل شیدر بخواد چه نخواد مهم نیست . برای اجرای خوب بازی ها باید کارت گرافیک خوبی داشته باشی و کارتهای خوب همه پیکسل شیدر دارن !

wlrarp.jpg

بچه ها تو این صفحه باید یکار کرد نمیشخ گزینه ها رو انتخاب کرد کلید ها رو هم تنظیم کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or