بازی هایی مثل gow و mgs و dmc رو میشه با این برنامه به راحتی و بدون مشکل فریم بازی کردم؟؟؟(اینا جزء قدیمی ها حساب میشن؟)
به نظر می رسد اصلا" به حرفهای صفحه قبلی ام توجه نکرده ای ! سه صفحه داستان امیرارسلان می نویسم برای خودم !تو پست های قبل یه چیزایی درباره ی قدیمی یا جدید بودن بازی ها خوندم.
+++++++
من قدیمی یا جدید بودن کنسول منظورم نبود منظورم قدیمی با جدید بودن بازی ها بود.
همه بایوس ها برای همه بازی ها مجاز هستند مثل scph-4000r و scph-50000 و غیره. فقط بایوس scph-10000 کمی ایراد دارد که بهتر است استفاده نشود یعنی اینکه قدیمی است و آن به آن علت است که بعضی از فایلهای مورد نیاز را در خودش ندارد.برو بچ با چه بایوسی میشه کشتی کج رو آورد؟
شما احتمالا" نسخه اولیه را که ایراد دارد از ngemu دانلود کردی. بهتر است از همان www.pcsx2.net دانلود کنی.سلام
آقاي SAKAMOTO من اين نسخه رو با تمامي پلاگهاش دانلود كردم كه ظرفيتشم دقيقا" 4.26 مگابايت بود ولي بعد از Extract كردنش تمامي پلاگها رو به جزء پلاگ صدا نشناخت ووارد برنامه نشد به نظر شما اين مشكل به چي ربط داره ؟
مهم نیست چه بایوسی داشته باشی. هرچی داشته باش فقط غیر از scph-10000بقیه بایوس ها در یک سطح اند. به لینکی که در انتهای پیامم گذاشتم بیا.در ضمن اگه بشه بايوس scph50000 ورژن 2004 رو من ندارم اگه شما اين بايوس رو دارين براي دانلود بزارينش متشكرم!
بعید می دانم چون شبیه سازی پلی استیشن 2 اصلا" به رزولوشن بستگی نداره ! مطمئن باش. بارها درباره ساختار پلی استیشن 2 و مشکلات شبیه سازی آن در اینجا بحث شده. الان حال ندارم توضیح بدهم ! بیا به لینک زیر که گذاشتم تا برایت توضیح دهم. لینک بایوس دارم ، آکبند تازه از تنور در آمده !!دوستان براي اينكه بتونين در بازيها از فريم بالا تري برخوردار باشين ميتونين كامپيوتر خود را به جاي وصل كردن به مانيتور به تلوزيوون وصلش كنين واجراءكنين البته بايد گزينه ي tv-out را از پلاگين گرافيكي تيك بزنين !!! اين مورد رو من خودم امتحان كردم سرعت دقيقا مطابق خود ps2 ميشه توجه كنين كه حداكثر ريزوليشن بايد در روي 480*640 باشه برين امتحانش كنين بد نيست !!!!!!!!!!