6 سال انتظار پایان یافت و اینک شبیه ساز قرن Pcsx2

حرف شما نسبتا" صحیح است.
البته باید بگویم که بازی های دو بعدی مثل Disgaera و Phantom brave و Capcom vs snk و Capcom fighting jams و Street fighter ex3 و metal slug و king of fighters : neo wave و چند ده بازی دو بعدی و تعداد کمتر از آن سه بعدی دیگر بطور کامل قابل اجرا خواهند بود.( در صورت داشتن یک سیستم سریع با پشتیبانی از multi threading و یا dual core ) !!!
ضمنا" صدای بعضی از بازی ها هم کاملا" به گوش می رسد و بصورت perfect اجرا می شود.
sakamoto جان شما در اینجا انگار دوباره منظور منو متوجه نشدی و همان جوابی که در اون یکی تاپیک مربوط به این برنامه دادی را دوباره بیان کردی. من فکر کنم خودم زودتر از شما قبل از اینکه وارد این سایت شوید گفتم که حتی تو نسخه 0.81 هم می تونید بازی های 2D را بازی کنید. وقتی من می گم فکر بازی کردن با این برنامه را فعلا از سر بیرون کنید این یک جنبه کلی داره چرا که کسی می خواد از این برنامه استفاده کنه معمولا دنبال اجرای بازی های معروف و محبوب هست و دوست داره اونا روی این برنامه تجربه کنه مثل RE4 - Tekken - MGS - DMC ... . کسی (خصوصا تو ایران) نمی یاد این برنامه رو بگیره بعد منتظر باشه تا بتونه بازی های 2D را اجرا کنه و بشینه باهاش مثلا Street fighter ex3 بازی کنه. بنابراین کسی انتظار برای اجرای بازی های 2D رو زیاد نمی کشه. در ضمن اجرای این بازی ها خصوصا آنهایی که 3D هستند همان طور که خود شما فرمودید برای اجرا به سیستم های قوی نیاز دارند و تعداد کسانی که دارای چنین سیستم هایی با CPU های قوی می باشند نسبتا کم است. (البته باید منتظر لیست جدید سازگاری بازی ها باشیم تا ببینیم کدام یک از این بازی های مهم را موفق به اجراش خواهند شد.)
در ضمن درسته شما در این زمینه خیلی وارد هستید و از چندین سال قبل این موضوع را پیگیری می کنید ولی بنده هم بیشتر از 1-2 سال هست که این برنامه را پیگیری می کنم. درست یادم نیست ولی فکر کنم از v0.1 این برنامه کار باهاشو شروع کردم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن بحث در رابطه با قدرت PS2 و مقایسه آن با PC به دلیل اینکه موجب خراب کردن تاپیک و احیانا دعوا خواهد شد ممنوع می باشد. از دوستان خواهش می کنم در این رابطه مطلبی را ارسال نکنند و فقط در رابطه با برنامه PCSX2 در این تاپیک گفتگو کنند

موفق باشید

آخرین ویرایش:
قا دستت درد نکنه خبر خیلی خوبی بید یعنی دیگه میتونیم بازی ps2 هم بکنیم
خیلی خوب میشه حالا اینو دان کنیم کامل است دیگه نیازی به ریختن bios و از این چیزها که نیست
حالا کی عرضه میشه
عزیز اشتباه نکن. هنوز نسخه مزبور نیامده. حددود یک ماه دیگر می آید. ثانیا" شما به بایوس نیاز دارید چون شبیه ساز مزبور به صورت low level emulation ساخته شده است. بیشتر شبیه سازها این طوری هستند پس مجبورید بایوس را حتما" داشته باشید. در مورد اینکه بایوس را از کجا دانلود کنید در سایتهای خارجی معمولا" لینک بایوس به شما نمی دهند چون در بیشتر کشورها ممنوع است (فکر کنم به خاطر قانون کپی رایت و تجارت جهانی و از این جور چیزها). البته بعضی از شبیه سازها مثل شبیه سازهای نینتندو 64 یا sega genesis و نینتندو و سوپر نینتندو چون به صورت high level emulation نیازی به بایوس ندارند. می توانی خود بایوس را از دستگاه پلی استیشن 2 dump کنی. من طریقه dump کردن را بلد نیستم چون پلی استیشن 2 ندارم.

sakamoto جان شما در اینجا انگار دوباره منظور منو متوجه نشدی و همان جوابی که در اون یکی تاپیک مربوط به این برنامه دادی را دوباره بیان کردی. من فکر کنم خودم زودتر از شما قبل از اینکه وارد این سایت شوید گفتم که حتی تو نسخه 0.81 هم می تونید بازی های 2D را بازی کنید. وقتی من می گم فکر بازی کردن با این برنامه را فعلا از سر بیرون کنید این یک جنبه کلی داره چرا که کسی می خواد از این برنامه استفاده کنه معمولا دنبال اجرای بازی های معروف و محبوب هست و دوست داره اونا روی این برنامه تجربه کنه مثل RE4 - Tekken - MGS - DMC ... . کسی (خصوصا تو ایران) نمی یاد این برنامه رو بگیره بعد منتظر باشه تا بتونه بازی های 2D را اجرا کنه و بشینه باهاش مثلا Street fighter ex3 بازی کنه. بنابراین کسی انتظار برای اجرای بازی های 2D رو زیاد نمی کشه. در ضمن اجرای این بازی ها خصوصا آنهایی که 3D هستند همان طور که خود شما فرمودید برای اجرا به سیستم های قوی نیاز دارند و تعداد کسانی که دارای چنین سیستم هایی با CPU های قوی می باشند نسبتا کم است. (البته باید منتظر لیست جدید سازگاری بازی ها باشیم تا ببینیم کدام یک از این بازی های مهم را موفق به اجراش خواهند شد.)
در ضمن درسته شما در این زمینه خیلی وارد هستید و از چندین سال قبل این موضوع را پیگیری می کنید ولی بنده هم بیشتر از 1-2 سال هست که این برنامه را پیگیری می کنم. درست یادم نیست ولی فکر کنم از v0.1 این برنامه کار باهاشو شروع کردم.
شاید اکثرا" این طور باشند اما شاید باورتان نشود من خیلی از این بازی های دو بعدی را دوست دارم !
از فاینال فانتزی و رزیدنت اویل و devil may cry متنفرم !!! اصلا" درک نمی کنم چرا مردم برای این جور بازی های علمی تخیلی سردست می شکنند !! اگر بازی دوست دارید بروید یک خورده تیکن 5 یا grand turismo و کلا" بازی های واقع بینانه بازی کنید !! این نظر من هست شاید برایتان عجیب باشد.
------------------------------------------------------------------
مدیران مختارند اگر صلاح می دانند این تاپیک را با تاپیک دیکر ادغام merge کنند.

Hello
خارجی هم شدیم رفت جون عمم
Mr Sakamoto میشه اونی که درباره Ps3 گفتی یک کمی توضیح بدی من زیاد اطلاع ندارم
من خودم شدید دنبال بازی devil may cry هستم خیلی دوست دارم بازی کنم ببینم چه جوری هاست
منم مثل شما از اون دو بازی حال نمیکنم devil may cry رو هم بازی نکردم ولی میگن قشنگ
کیست که نمی خواد بازی grand turismo رو بازی کنی به من بگو بشناسم ولی چه فایده این ها همش بازی های منحصر به Ps2 هست و ما باید فعلا در ارزوهای محال بازی کنیم
راستی اقا یک نظر قالب وبلاگت رو اگر یک کمی تغییر بدی خیلی عالی میشه من که به شخصه سرگیجه گرفتم
اینم از تشکر های من برای شما

دوست من چیزی از شبیه سازی نمی دانی بی خودی سخن نگو ! اتفاقا" شبیه سازی پلی استیشن 2 خیلی کم به کارت گرافیکی بستگی دارد بلکه بیشتر به یک پردازشگر قوی نیازمند است
چشم. بنده حقیر چیزی از شبیه سازی نمیدانم و بیخودی سخن عرض مینمایم. شبیه ساز ایستگاه بازی 2 به گرافیک کاری ندارد ولی بالاخره کارت نقاشی رایانه کاربر گرامی میباید توان کافی را برای اجرای بازیی به مثال اهریمن مستقر 4 داشته باشد.
درضمن مگر نه اینکه شما در پست خود ذکر نموده اید بازی فانتزی غایی را توانسته اجرا بنماید.
من درهیچ کجای پست شما ندیده ام که آورده باشید اهریمن استقرار یافته 4 را بتوان با این نسخه از نرم افزار اجرا کرد.
کیست که نمی خواد بازی grand turismo رو بازی کنی به من بگو بشناسم ولی چه فایده این ها همش بازی های منحصر به Ps2 هست و ما باید فعلا در ارزوهای محال بازی کنیم
میثم چرا در آرزوهای محال؟؟؟ خب اگه میخوای دویل می کرای رو فقط بازی کنی چرا نمیری یکی دو روز پی اس 2 کرایه کنی؟؟؟ به نظر من اینکار بهتر از اینه که آدم صد هزار سال منتظر نسخه هزارم این نرم افزار های شبیه ساز بمونه ...

Hello
خارجی هم شدیم رفت جون عمم
خوشم میاد خیلی شوخ طبع هستی !

Mr Sakamoto میشه اونی که درباره Ps3 گفتی یک کمی توضیح بدی من زیاد اطلاع ندارم
در مورد triple core & quadro core یعنی پردازشگرهایی که 3 یا 4 هسته دارند. این را یک بابایی در فوروم ngemu به من لینک داد. من آنجا فعالیت دارم ! می بینی این همه فارگیلیسی صحبت می کنم کم کم دارم فارسی یادم میره ! لینک اش برای tomshardware بود که نوشته بود اینتل برای 2007 یک سلاح مخفی داره که athlon6x x2 را می خوره !! و آن چیزی نیست جز quadro core !! لینک اش را پیدا می کنم برایت می گذارم. خیلی خبرهای عجیب دیگر دارد ! تصور بکن 4 تا پردازشگر در داخل یک پردازشگر !! به خاطر همین می گویم x360 در مقابل این هیولا کم خواهد آورد. به احتمال زیاد ps3 هم کم می آورد. این ps3 هم که دیدم 8 تا core دارد. یکی اش را از دور خارج کردند که می شود هفت تا. البته این هفت ها بطور synergism کار می کنند (فعلا" معنی معادل سینرژیسم(همکاری ؟) یادم نیست !). بعید می دانم سازندگان از هر هفت تا هسته استفاده کنند.

من خودم شدید دنبال بازی devil may cry هستم خیلی دوست دارم بازی کنم ببینم چه جوری هاست
منم مثل شما از اون دو بازی حال نمیکنم devil may cry رو هم بازی نکردم ولی میگن قشنگ
البته من ذاتا" از هیچ بازی ای متنفر نیستم. حتی اگر بدم بیاید یکی دو بار بازی اش می کنم ! و یا حداقل برای تست کردن بازی اش می کنم !
این قدر نفوس بد نزن. تا چندماه دیگر همه چیز عوض خواهد شد !
شاید باورت نشود من یکبار به پلی استیشن 1 دست نزده ام اما الان یک کلکسیون از بازی هایش دارم که بصورت image در هاردم ریختم و مثل آینه دارم بازی می کنم.
نینتندو 64 اصلا" نمی دانم قیافه اش چه طوری هست و آن را هم کلی از بازی هایش را روی هاردم دارم و بازی کرده ام ! و غیره.....

راستی اقا یک نظر قالب وبلاگت رو اگر یک کمی تغییر بدی خیلی عالی میشه من که به شخصه سرگیجه گرفتم
شاید حق با شما باشد. بعضی از دوستان دیگر هم همین را گفته اند. من اخر یک خورده دوست دارم محیط دورم colorful باشد. در مورد قالب هم از یک قالب دیگر استفاده کردم اما رفتم در فرانت پیج این قدر تغییرش دادم که به این روز در آمده !! باشه چشم ببینم می توانم رنگهایش را کم کنم.
خیلی وقت هست وبلاگم را اپدیت نکردم. علتش : 1- تغییر در سیستم پشتیبانی کننده ی وبلاگم بوده که دیگر نمی توانم به درستی چیزی را در آن تایپ کنم. 2- فعالیت من در یک سایت دیگر بوده است که الان در آن سایت فعالیت دارم. اسم سایت را نمی گویم چون فکر کنم مثل دفعه قبلی 500 تا پی.ام ناسزا و دری وری برایم بیاید !!
اینم از تشکر های من برای شما
دستتان درد نفرماید. ما شما را همین جوری هم قبول داریم.

-------------------------------------------------------------------------------------
چشم. بنده حقیر چیزی از شبیه سازی نمیدانم و بیخودی سخن عرض مینمایم. شبیه ساز ایستگاه بازی 2 به گرافیک کاری ندارد
درس اول : فارسی را پاس بداریم !!
ایستگاه بازی 2 = playstation 2

کارت نقاشی رایانه کاربر گرامی میباید توان کافی را برای اجرای بازیی به مثال اهریمن مستقر 4 داشته باشد.
درس دوم : بازهم پاس بداریم !!
اهریمن مستقر 4 = residental evil 4
(من قبلا" به آن شیطان مقیم می گفتم. )

درضمن مگر نه اینکه شما در پست خود ذکر نموده اید بازی فانتزی غایی را توانسته اجرا بنماید.
درس سوم : سعدی روسفید شد !!!!!
در اینجا همی بینیم که جناب SHvRUs لفظ "" فانتازی غایی"" را بکار برده باشند. گویا ایشان ترم آخر(با کسره بخوانید) دکترای ادبیات فارسی هستند اما مشکلی بس عظیم همی رخ داده است.
فانتازی(phantasy) لغتی باشد به زبان لاتینی به معنای اندرون "رویا" یا "توهمات". فاینال هم در لغت به معنای "فرجام" و "نهایی" و یا همان "غایی" که ایشان بفرمودند !
پس معنی باشد "رویای غایی" یا "توهمات غایی" یا "رویای آخر" یا "توهمات آخر".
من از جای بشدم ! و نتوانستندی سخن گفتندی.......

میثم چرا در آرزوهای محال؟؟؟ خب اگه میخوای دویل می کرای رو فقط بازی کنی چرا نمیری یکی دو روز پی اس 2 کرایه کنی؟؟؟ به نظر من اینکار بهتر از اینه که آدم صد هزار سال منتظر نسخه هزارم این نرم افزار های شبیه ساز بمونه ...
درس چهارم : ادبیات نوین (بازگشت به حالت فعلی !)
گویا جناب شایان خان ! از سیستم ادبیاتی 1000 سال پیش به دوران کنونی بازگشته اند ! شدیدا" مسرور شده ام !
--------------------
اما جدا" بگویم شما چندتا پست دادی که بدون هیچ دلیل به این شبیه ساز بدوبیراه گفتی. الان هم داری میثم را ناامید می کنی. ببخشید شما خیلی توی این تاپیک پارازیت می دهی !! لطفا" برای حرفهایت دلیل بیاور. در مورد کارت گرافیک گفتم زیاد مهم نیست یعنی در اولویت دوم قرار دارد. چون همانطور که می دانید قسمت گرافیکی پلی استیشن 2 (الان اسم اش یادم نمیاد GPU ?) مثل کارت گرافیک رایانه های شخصی نیست. کارت گرافیک پلی استیشن 2 می تواند حتی دستوراتی را دوباره به cpu ی اصلی پلی استیشن 2 بفرستد ! یعنی مسیر دوطرفه است اما چنین چیزی در رایانه دیده نمی شود. (این گفته اقای refracton است). در ضمن چهار قسمت Vu0 - Vu1 - MIPSIII - GPU با هم دوطرفه همکاری دارند. به خاطر همین پلاگین های گرافیکی این شبیه ساز حتی از خود cpu ی رایانه برای شبیه سازی قسمت عمده ی gpu ی پلی استیشن 2 استفاده می کنند ! یعنی قسمت عمده شبیه سازی گرافیک به عهده باز دوباره سی پی یوی رایانه شماست.
البته من این موضوع را انکار نمی کنم که اصلا" کارت گرافیکی مهم نیست(چی گفتم خودم هم نفهمیدم !). اما حداقل این را می دانم که الان در خانه شما حداقل یک رادون 9600 پیدا می شود !! اگر هم کمتر باشد ایراد ندارد شیدرها را خاموش کنید سرعت مناسب خواهد شد.

درس چهارم : ادبیات نوین (بازگشت به حالت فعلی !)
گویا جناب شایان خان ! از سیستم ادبیاتی 1000 سال پیش به دوران کنونی بازگشته اند ! شدیدا" مسرور شده ام !

آقا جون ... من Ps2 دارم ، اما بجای این کلاس ادبیات گذاشتنها میخوام ببینم بالاخره میشه با شبیه ساز این بازیها رو بازی کرد یا نه؟

بازی های 3 دی هم میاره اما کامل نمیاره. من خودم قبلا دموهای گاد او وار رو با این برنامه دیدم
گویا نسخه جدیدش که داره میاد فاینال فانتزی رو هم اجرا میکنه ...

پس بعضي ها ميگن كه بازي هاي 3d هم آوردند..!!!
چه جوريه ؟ مثلا چه بازي هايي رو ميشه آورد؟
بازی های 3 بعدی را هم میشه اجرا کرد منتها بیشتر بازی های قدیمی..
در مورد اجرای بیشتر بازی های جدید این برنامه هنوز مشکل فریم داره..

چاکر اقا ساکاموتو
در مورد triple core & quadro core یعنی پردازشگرهایی که 3 یا 4 هسته دارند. این را یک بابایی در فوروم ngemu به من لینک داد. من آنجا فعالیت دارم ! می بینی این همه فارگیلیسی صحبت می کنم کم کم دارم فارسی یادم میره ! لینک اش برای tomshardware بود که نوشته بود اینتل برای 2007 یک سلاح مخفی داره که athlon6x x2 را می خوره !! و آن چیزی نیست جز quadro core !! لینک اش را پیدا می کنم برایت می گذارم. خیلی خبرهای عجیب دیگر دارد ! تصور بکن 4 تا پردازشگر در داخل یک پردازشگر !! به خاطر همین می گویم x360 در مقابل این هیولا کم خواهد آورد. به احتمال زیاد ps3 هم کم می آورد. این ps3 هم که دیدم 8 تا core دارد. یکی اش را از دور خارج کردند که می شود هفت تا. البته این هفت ها بطور synergism کار می کنند (فعلا" معنی معادل سینرژیسم(همکاری ؟) یادم نیست !). بعید می دانم سازندگان از هر هفت تا هسته استفاده کنند.
الان گرفتم یعنی امکان داره ما تا سه سال دیگه شایدم چهار سال دیگه Ps3رو هم رو دستگاه اجرا کنیم واقعا جالب میشه
لبته من ذاتا" از هیچ بازی ای متنفر نیستم. حتی اگر بدم بیاید یکی دو بار بازی اش می کنم ! و یا حداقل برای تست کردن بازی اش می کنم !
این قدر نفوس بد نزن. تا چندماه دیگر همه چیز عوض خواهد شد !
شاید باورت نشود من یکبار به پلی استیشن 1 دست نزده ام اما الان یک کلکسیون از بازی هایش دارم که بصورت image در هاردم ریختم و مثل آینه دارم بازی می کنم.
نینتندو 64 اصلا" نمی دانم قیافه اش چه طوری هست و آن را هم کلی از بازی هایش را روی هاردم دارم و بازی کرده ام ! و غیره.....
ایول پس معلو میکنه که شما بجور تو شبیه ساز هاهستید اگر میدونستم عمرا تقلب میکردم کلا من عادت ندارم تقلب کنم ها ......
ولی جالب شما واقعا مثل اینکه شبیه سازی علاقه داری راستی برنامه نوسی هم شما بلدی
شاید حق با شما باشد. بعضی از دوستان دیگر هم همین را گفته اند. من اخر یک خورده دوست دارم محیط دورم colorful باشد. در مورد قالب هم از یک قالب دیگر استفاده کردم اما رفتم در فرانت پیج این قدر تغییرش دادم که به این روز در آمده !! باشه چشم ببینم می توانم رنگهایش را کم کنم.
خیلی وقت هست وبلاگم را اپدیت نکردم. علتش : 1- تغییر در سیستم پشتیبانی کننده ی وبلاگم بوده که دیگر نمی توانم به درستی چیزی را در آن تایپ کنم. 2- فعالیت من در یک سایت دیگر بوده است که الان در آن سایت فعالیت دارم. اسم سایت را نمی گویم چون فکر کنم مثل دفعه قبلی 500 تا پی.ام ناسزا و دری وری برایم بیاید !!
ببین قالبش بد نیست ولی چشم رو بد اذیت میکنه اون سایت هم که من میشناسم به خون مدیریش تشنم البته نه بخاطر اون موضوع
اما جدا" بگویم شما چندتا پست دادی که بدون هیچ دلیل به این شبیه ساز بدوبیراه گفتی. الان هم داری میثم را ناامید می کنی. ببخشید شما خیلی توی این تاپیک پارازیت می دهی !! لطفا" برای حرفهایت دلیل بیاور. در مورد کارت گرافیک گفتم زیاد مهم نیست یعنی در اولویت دوم قرار دارد. چون همانطور که می دانید قسمت گرافیکی پلی استیشن 2 (الان اسم اش یادم نمیاد GPU ?) مثل کارت گرافیک رایانه های شخصی نیست. کارت گرافیک پلی استیشن 2 می تواند حتی دستوراتی را دوباره به cpu ی اصلی پلی استیشن 2 بفرستد ! یعنی مسیر دوطرفه است اما چنین چیزی در رایانه دیده نمی شود. (این گفته اقای refracton است). در ضمن چهار قسمت Vu0 - Vu1 - MIPSIII - GPU با هم دوطرفه همکاری دارند. به خاطر همین پلاگین های گرافیکی این شبیه ساز حتی از خود cpu ی رایانه برای شبیه سازی قسمت عمده ی gpu ی پلی استیشن 2 استفاده می کنند ! یعنی قسمت عمده شبیه سازی گرافیک به عهده باز دوباره سی پی یوی رایانه شماست.
البته من این موضوع را انکار نمی کنم که اصلا" کارت گرافیکی مهم نیست(چی گفتم خودم هم نفهمیدم !). اما حداقل این را می دانم که الان در خانه شما حداقل یک رادون 9600 پیدا می شود !! اگر هم کمتر باشد ایراد ندارد شیدرها را خاموش کنید سرعت مناسب خواهد شد.
نه اقا من که معیوس بشو نیستم خداییش برو ببین من چه قدر کنه هستم همین اشکان ازش بپرس همش کچلش میکنم
بابا بیخیال ایشون مثل اینکه امروز ادبیات فارسی قورت دادن اخه شایان اینجوری صحبت کردن فکر کنم ایکس رو کشیده بالا (حالا چه جوری کشیدن خدا داند)
شایان جان من مشکلم پول نیست که میگی برا کرایه کن اولا دویل مکرای میاد دوم من همین الانم می تونم بخرم ولی وایسادم تا Ps3 برای همین بعدا همه که دارن دنبال این هستن مطمئن باش یکی دارن ولی خب می خوان یک انقلابی ایجاد کنن انشاالله فکر میکنم دیگه اگر نسخه 1 این برنامه بیاد دیگه حل همه چیز

ببین مشخصات خاصی نمی خواد ولی باید یک کامپیوتر در حد معمولی داشته باشی تا بتونی اجراش کنی مثلا فکر نمیکنم با یک دستگاه سی پی یو 1.7 بتونی به راحتی اجرا کنی اگر بخوایم یک دستگاه خوب بگیم یک سی پیو 3 با یک کارت 256 خب خیلی خوب میشه ولی در حد متوسط فکر میکنم یک سی پی یو 2.4 و یا 2.8 و یک کارت 256 یا 128 بس باشه البته در حد معمولی حالا باید دید چی میشه ولی مطمئن باش اینها که الان دارن ازمایش میکنن با یک دستگاه بالا هست من یادم شنیده بودم رزیند اویل 4 رو هم تونستن با 20 فریند اجرا کنن

پس بعضي ها ميگن كه بازي هاي 3d هم آوردند..!!!
چه جوريه ؟ مثلا چه بازي هايي رو ميشه آورد؟
هر دو جور بازی ها را می آورد اما سرعت اش متفاوت است.

بازی های 3 بعدی را هم میشه اجرا کرد منتها بیشتر بازی های قدیمی..
در مورد اجرای بیشتر بازی های جدید این برنامه هنوز مشکل فریم داره..
من نمی دانم چه کسی به شما گفته که بازی های سه بعدی قدیمی را می آورد یا جدید را نمی آورد !!
بازی جدید و قدیم ندارد ! این بستگی به آن برنامه تبدیل کننده و نرم افزار خاصی دارد که آن شرکت در تبدیل به بازی به فرم ps2 استفاده می کند(dev kit). مثلا" شما می بینید که devil 3 اجرا می شود اما devil 2 اجرا نمی شود !
سرعت بازی ها هم می توان گفت به ppf(primitive per second) بستگی داره. هرچقدر تعداد منحنی ها و خطوط و پیکسل های ترسیمی بیشتر باشد سرعت کمتر است. مقدار ppf در هر لحظه از بازی را درقسمت نوار بالای صفحه ویندوز که بازی در داخل آن اجرا می شود را می توانید ببینید. چیزهای دیگری هم نوشته شده است مثلا" در قسمت چپ نوشته شده مثلا" cpu 40% (البته هنگامی که از پلاگین Gsdx9 استفاده کنی) یعنی اینکه برای شبیه سازی قسمت GPU ی دستگاه پلی استیشن از 40% قدرت سی پی یوی کامپیوتر شما استفاده می شود ! همان طور که قبلا" گفتم حتی برای شبیه سازی قسمت عمده ی gpu ی پلی استیشن 2 از سی پی یوی کامپیوتر استفاده می شود.

مثلا چه بازي هايي رو تو دو يعدي ميگي؟
من كه كمتر بازي دو بعدي تو ps2 ديدم..
شما ندیدی دلیل بر این نیست که وجود ندارد. تا دلت بخواد بازی دو بعدی وجود دارد که عبارتند از :
بازی های فایتینگ دو بعدی که مثل street fighter anniversary collection - capcom vs snk 2 - snk vs capcom - guilty gear - Ikugara - marvel vs capcom - ......
بازی های استراتژی دو بعدی مثل disgarea - ....
بازی های دو بعدی دیگر مثل metal slug و غیره.
بازی های دوبعدی خیلی زیاد هستند. من فقط اینها را یادم هست.

ولی جالب شما واقعا مثل اینکه شبیه سازی علاقه داری راستی برنامه نوسی هم شما بلدی
بلد بودم ! وقتی هم سن شما بودم basic و turbo basic کار می کردم 7 سال پیش گذاشتم کنار. الان دیگر تقریبا" فراموش کردم چون رشته ام ربطی به ریاضیات و برنامه نوییسی نداشت و ندارد. دانشگاهم این ترم تمام خواهد شد.
کمتر بازی می کنم چون وقت بازی کردن ندارم. بیشتر دنبال همین خبرهای شبیه سازی هستم. گذشت دوران بازی کردن ما یادش بخیر. آدم زود بزرگ می شود.

ببین قالبش بد نیست ولی چشم رو بد اذیت میکنه اون سایت هم که من میشناسم به خون مدیریش تشنم البته نه بخاطر اون موضوع
فکر کنم چون پس زمینه اش سیاه است و فونت هایش روشن است. البته باید بگویم که من از روی روان شناسی این کار را کرده ام چون اینجور قالبها کمتر چشم را می زنند. مثلا" همین قالب بازی سنتر خیلی چشم را اذیت می کند. قالب همیشه باید تاریک باشد. شما گیم اسپات را نگاه کن. وقتی شبها که همه جا تاریک هست می روی به یک سایت که قالبش روشن است باعث می شود که به مرور چشم ات ضعیف بشود. این یک اصل علمی است. البته سلیقه ها فرق دارد و شما هم سلیقه ای خاص خودتان دارید.
در مورد اون سایت چرا به خون مدیرش تشنه هستی ؟ برایم پی.ام بده. و به خاطر کدام موضوع بازهم پی.ام بده.
فکر کنم شما را هم گمراه کردند.

چه سيستمي رو مي خواد تا يه كشتي كج روش اجرا بشه؟
مثلا:
smack down : here comes the pain
ببینید دوستان هر بازی با بازی دیگر فرق دارد. چون این کار یک شبیه سازی است. در نتیجه بطور یقین هر بازی با بازی دیگر در سرعت فرق می کند.
بطور کلی :
1- هرچه سی پی یوی شما سریع تر باشد بهتر است.
2- اولویت با سی پی یوهایی است که از Hyper threading و یا dual core پشتیبانی می کنند.
3- رم حداقل 512 مگابایت.
4- کارت گرافیک حداقل از شیدر 2 و به بالا حمایت کند. البته کارتهایی که از شیدر 2 حمایت نمی کنند مثل geforce 4 ti و radeon 8500 خوب هستند و بقیه به درد نمی خورند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or