Hello
خارجی هم شدیم رفت جون عمم
خوشم میاد خیلی شوخ طبع هستی !
Mr Sakamoto میشه اونی که درباره Ps3 گفتی یک کمی توضیح بدی من زیاد اطلاع ندارم
در مورد triple core & quadro core یعنی پردازشگرهایی که 3 یا 4 هسته دارند. این را یک بابایی در فوروم ngemu به من لینک داد. من آنجا فعالیت دارم ! می بینی این همه فارگیلیسی صحبت می کنم کم کم دارم فارسی یادم میره ! لینک اش برای tomshardware بود که نوشته بود اینتل برای 2007 یک سلاح مخفی داره که athlon6x x2 را می خوره !! و آن چیزی نیست جز quadro core !! لینک اش را پیدا می کنم برایت می گذارم. خیلی خبرهای عجیب دیگر دارد ! تصور بکن 4 تا پردازشگر در داخل یک پردازشگر !! به خاطر همین می گویم x360 در مقابل این هیولا کم خواهد آورد. به احتمال زیاد ps3 هم کم می آورد. این ps3 هم که دیدم 8 تا core دارد. یکی اش را از دور خارج کردند که می شود هفت تا. البته این هفت ها بطور synergism کار می کنند (فعلا" معنی معادل سینرژیسم(همکاری ؟) یادم نیست !). بعید می دانم سازندگان از هر هفت تا هسته استفاده کنند.
من خودم شدید دنبال بازی devil may cry هستم خیلی دوست دارم بازی کنم ببینم چه جوری هاست
منم مثل شما از اون دو بازی حال نمیکنم devil may cry رو هم بازی نکردم ولی میگن قشنگ
کیست که نمی خواد بازی grand turismo رو بازی کنی به من بگو بشناسم ولی چه فایده این ها همش بازی های منحصر به Ps2 هست و ما باید فعلا در ارزوهای محال بازی کنیم
البته من ذاتا" از هیچ بازی ای متنفر نیستم. حتی اگر بدم بیاید یکی دو بار بازی اش می کنم ! و یا حداقل برای تست کردن بازی اش می کنم !
این قدر نفوس بد نزن. تا چندماه دیگر همه چیز عوض خواهد شد !
شاید باورت نشود من یکبار به پلی استیشن 1 دست نزده ام اما الان یک کلکسیون از بازی هایش دارم که بصورت image در هاردم ریختم و مثل آینه دارم بازی می کنم.
نینتندو 64 اصلا" نمی دانم قیافه اش چه طوری هست و آن را هم کلی از بازی هایش را روی هاردم دارم و بازی کرده ام ! و غیره.....
راستی اقا یک نظر قالب وبلاگت رو اگر یک کمی تغییر بدی خیلی عالی میشه من که به شخصه سرگیجه گرفتم
شاید حق با شما باشد. بعضی از دوستان دیگر هم همین را گفته اند. من اخر یک خورده دوست دارم محیط دورم colorful باشد. در مورد قالب هم از یک قالب دیگر استفاده کردم اما رفتم در فرانت پیج این قدر تغییرش دادم که به این روز در آمده !! باشه چشم ببینم می توانم رنگهایش را کم کنم.
خیلی وقت هست وبلاگم را اپدیت نکردم. علتش : 1- تغییر در سیستم پشتیبانی کننده ی وبلاگم بوده که دیگر نمی توانم به درستی چیزی را در آن تایپ کنم. 2- فعالیت من در یک سایت دیگر بوده است که الان در آن سایت فعالیت دارم. اسم سایت را نمی گویم چون فکر کنم مثل دفعه قبلی 500 تا پی.ام ناسزا و دری وری برایم بیاید !!
اینم از تشکر های من برای شما
دستتان درد نفرماید. ما شما را همین جوری هم قبول داریم.
-------------------------------------------------------------------------------------
چشم. بنده حقیر چیزی از شبیه سازی نمیدانم و بیخودی سخن عرض مینمایم. شبیه ساز ایستگاه بازی 2 به گرافیک کاری ندارد
درس اول : فارسی را پاس بداریم !!
ایستگاه بازی 2 = playstation 2
کارت نقاشی رایانه کاربر گرامی میباید توان کافی را برای اجرای بازیی به مثال اهریمن مستقر 4 داشته باشد.
درس دوم : بازهم پاس بداریم !!
اهریمن مستقر 4 = residental evil 4
(من قبلا" به آن شیطان مقیم می گفتم. )
درضمن مگر نه اینکه شما در پست خود ذکر نموده اید بازی فانتزی غایی را توانسته اجرا بنماید.
درس سوم : سعدی روسفید شد !!!!!
در اینجا همی بینیم که جناب SHvRUs لفظ "" فانتازی غایی"" را بکار برده باشند. گویا ایشان ترم آخر(با کسره بخوانید) دکترای ادبیات فارسی هستند اما مشکلی بس عظیم همی رخ داده است.
فانتازی(phantasy) لغتی باشد به زبان لاتینی به معنای اندرون "رویا" یا "توهمات". فاینال هم در لغت به معنای "فرجام" و "نهایی" و یا همان "غایی" که ایشان بفرمودند !
پس معنی باشد "رویای غایی" یا "توهمات غایی" یا "رویای آخر" یا "توهمات آخر".
من از جای بشدم ! و نتوانستندی سخن گفتندی.......
میثم چرا در آرزوهای محال؟؟؟ خب اگه میخوای دویل می کرای رو فقط بازی کنی چرا نمیری یکی دو روز پی اس 2 کرایه کنی؟؟؟ به نظر من اینکار بهتر از اینه که آدم صد هزار سال منتظر نسخه هزارم این نرم افزار های شبیه ساز بمونه ...
درس چهارم : ادبیات نوین (بازگشت به حالت فعلی !)
گویا جناب شایان خان ! از سیستم ادبیاتی 1000 سال پیش به دوران کنونی بازگشته اند ! شدیدا" مسرور شده ام !
--------------------
اما جدا" بگویم شما چندتا پست دادی که بدون هیچ دلیل به این شبیه ساز بدوبیراه گفتی. الان هم داری میثم را ناامید می کنی. ببخشید شما خیلی توی این تاپیک پارازیت می دهی !! لطفا" برای حرفهایت دلیل بیاور. در مورد کارت گرافیک گفتم زیاد مهم نیست یعنی در اولویت دوم قرار دارد. چون همانطور که می دانید قسمت گرافیکی پلی استیشن 2 (الان اسم اش یادم نمیاد GPU ?) مثل کارت گرافیک رایانه های شخصی نیست. کارت گرافیک پلی استیشن 2 می تواند حتی دستوراتی را دوباره به cpu ی اصلی پلی استیشن 2 بفرستد ! یعنی مسیر دوطرفه است اما چنین چیزی در رایانه دیده نمی شود. (این گفته اقای refracton است). در ضمن چهار قسمت Vu0 - Vu1 - MIPSIII - GPU با هم دوطرفه همکاری دارند. به خاطر همین پلاگین های گرافیکی این شبیه ساز حتی از خود cpu ی رایانه برای شبیه سازی قسمت عمده ی gpu ی پلی استیشن 2 استفاده می کنند ! یعنی قسمت عمده شبیه سازی گرافیک به عهده باز دوباره سی پی یوی رایانه شماست.
البته من این موضوع را انکار نمی کنم که اصلا" کارت گرافیکی مهم نیست(چی گفتم خودم هم نفهمیدم !). اما حداقل این را می دانم که الان در خانه شما حداقل یک رادون 9600 پیدا می شود !! اگر هم کمتر باشد ایراد ندارد شیدرها را خاموش کنید سرعت مناسب خواهد شد.