میگم با نسخه فعلی چه بازیهایی رو میشه اجرا کرد و به طور کامل بازی کرد ؟ اصلا همچین امکانی هست ؟
ورژن 9.5 هم اومده ولی از نسخه9.4 به بعد قابل دانلود نیست
چون مثل اینکه یه خبراییه میشه باهاش چندتا بازی رو درست اجرا کرد
سلام
یکی میتونه بگه که چرا من با داشتن یه همچین سیستمی باید re 4 رو با 6 فریم اجرا کنم
cpu:amd dual core x2 athlon 4200
ram:2gig
vga: 8600
در ضمن اونایی که میگن بازی re 4 رو در 40-50 فریم اجرا میکنن لطف کنن چند تا عکس از تنظیماتشون بذارن
ممنون
حالا شما رو جو نگیرهداشتم تاپیکو می خوندم دیدم یکی از دوستان با نام کاربری هیتمنه روانی مدعی شده که شبیه سازی رو با کمک یکی از دوستانش ابداع کرده که قادره تمام بازیهای Ps2 رو همچون باقلوا اجرا کنه لذا از ایشان تقاضا دارم که این دستاورد عظیم و بزرگ رو هر چه زودتر به بشریت ارائه کنه تا هم جهانیان از این دستاورد باشکوه بهره مند شوند و هم جوانان مشتاق این مرز و بوم و همچنین مشت محکمی باشد بر دهان یاوه گویانی که می گویند جوان ایرانی " نمی تواند " و پرچم پر افتخار این مرز و بوم بار دیگر بر قله توانایی های علمی دنیا برافراشته شود .
داشتم تاپیکو می خوندم دیدم یکی از دوستان با نام کاربری هیتمنه روانی مدعی شده که شبیه سازی رو با کمک یکی از دوستانش ابداع کرده که قادره تمام بازیهای Ps2 رو همچون باقلوا اجرا کنه لذا از ایشان تقاضا دارم که این دستاورد عظیم و بزرگ رو هر چه زودتر به بشریت ارائه کنه تا هم جهانیان از این دستاورد باشکوه بهره مند شوند و هم جوانان مشتاق این مرز و بوم و همچنین مشت محکمی باشد بر دهان یاوه گویانی که می گویند جوان ایرانی " نمی تواند " و پرچم پر افتخار این مرز و بوم بار دیگر بر قله توانایی های علمی دنیا برافراشته شود .
حالا شما رو جو نگیره
ایشون یک چیزی گفت
دوست عزیز سلام .
اولآ ابداع نکردیم!! ساختیم . در واقع نوشتیم.
بله تمام بازی ها رو میتونه اجرا کنه .
بی خیال ! جدی جدی بد جوری جو گرفتت ها !!!!!!
اینا رو که گفتی نمیدونم دستاورد و بشریت و جهانیان!! اینا سیری چند؟؟؟ کدوم بغالی بابت اینا بهت یک کیلو مرغ میدن ؟؟
ولی من مطمعنمنه عزیزم ایشون مطمعن باش زر نزدن !!!!
ما هم امیدوارم و آرزوی موفقیت داریم برای جوانان پر استعداد(البته نه تو خالی بندی)سلام .
شما شکسته لفظی می فرمایید به نظر من این کار شما نه تنها کم از شکافتن هسته اتم ، کشف داروی ایدز و موفقیت در سلولهای بنیادی بلکه به مراتب مهم تر هم هست .
در هر صورت به نظر من اگه به جوانان پر استعداد ایرانی بها داده بشه نه تنها یک مرغ بلکه حتی شما مرغداری را استاد خواهید کرد.
با آرزوی موفقیت برای شما و تمام فعالان این عرضه ، X-f .