50CENT: BLOOD ON THE SAND

جووووووون من اوووووووووومد ای وای خدا من که باید 300تمن فقط بازی re5 و 50 و KZ2 بخرم به به این جیب ما چه شود ؟؟؟؟؟:laughing:
کمی از بازی بگین دوستان...

من دارم بازی میکنم مثل قبلیه هست ولی گرافیک بهتر مثا همیشه خنگ هستن دشمنات رو Hard دارم بازی میکنم حس Easy بودن بهم دست داده ولی صدا گذاری شخصیتاش خیلی باحاله هر اتفاقی میوفته تو بازی کسی رو که انتخبا میکنی باهات باشه چرت و پرت میگه داستان بازی تا حدود زیادی بی خود هست ولی بد نیست هوش مصنویی پایین هست ولی Gameplay داره بازی از اول تا اخر بازی انفجار هست و کشت و کشتار قسمت کاور گیری بازی هم بد نیست مثل Gear هست در کل یه بازی متوسط هست به نظر من ولی ارزش بازی رو داره نمره من 6.5 از 10

آلبوم CURTIS اضاف شده به تراک ها تصویری هم تصویری البوم CURTIS اضاف شده ولی آهنگها همه مال 50 هست مال mixtape همین ماه ها هست راستی دوستان اچیونمت بگیر خیلی اسونه اچیونمتای بازی من که اهله اچیومنت نیستم 1000 تاشو گرفتم

آره آهنگا کمه ولی آهنگ جدید توش زیاده خوب بود بازی در کل اچیومنت هم خوب داد بازی رو تموم کردم 700 تا Game score گرفتم:eek: البته من رو هارد بازی کردم

سلام
چندتا سوال در مورد اسن بازی داشتم
1. این بازی چندتا مر حاه داره
2. داستان بازی و گرافیک بازی در چه حدی هست ؟
3. چه نواوری های جدیدی توی این بازی هست ؟

سلام
چندتا سوال در مورد اسن بازی داشتم
1. این بازی چندتا مر حاه داره
2. داستان بازی و گرافیک بازی در چه حدی هست ؟
3. چه نواوری های جدیدی توی این بازی هست ؟
دوست عزیز: 1- اگه اشتباه نکنم 9 تا مرحله هستش. 2- در حد خوب نه بیشتر و نه کمتر البته این نظر من هست. 3- من چون هنوز بازی نکردم نمی تونم نظری بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or