Kawa جان من که نسخه قبلیش رو Ps 2 رو بازی نکردم به نظرت اون چجور بازی بود ؟4تا دمو داره که همشون خیلی باحاله و بازی جذابی هست.
نسخه قبلیش که خیلی باحال بود 50cent:bulletproof بود که هم از نظر پرافیک و هم از نظر گیم پلی و گرافیک عالی بود . صحنات بسیار جالبی داشت مثل head shot که میکردی اسلوموشن میشد که تیر از لوله میاد بیرون و روش نوشته 50cent بعد خیلی سریع مزنه به سر دشمن و سرشو میکنه.Kawa جان من که نسخه قبلیش رو Ps 2 رو بازی نکردم به نظرت اون چجور بازی بود ؟
مث اینکه این ادامه ی اونه درسته ؟
البته 70% صحنه های قبلیش از روی Punisher کپی و پیست شده بود..حالا هم که هفته دیگه فیلم Punisher:War Zone توی هالیوود اکران.میشه فکر کنم چون این بار بازی Punisher در کار نیست.70% رو از روی صحنه های فیلم بر میدارن...خدا به خیر کنه...:cheesygriنسخه قبلیش که خیلی باحال بود 50cent:bulletproof بود که هم از نظر پرافیک و هم از نظر گیم پلی و گرافیک عالی بود . صحنات بسیار جالبی داشت مثل head shot که میکردی اسلوموشن میشد که تیر از لوله میاد بیرون و روش نوشته 50cent بعد خیلی سریع مزنه به سر دشمن و سرشو میکنه.
ادامه داستان نیست چون تو شماره قبلیش تموم میشه ای یمی داستان تازه ای داره حتی میتونی نفر دیگه ای رو انتخواب کنی واسه بازی کردن(گروه G-UNIT) و تو این شماره CO-OP هم داره که میشه دو نفری بازی رو تموم کرد که کیف بیشتری داره.
نه اینطوری نیست که شما میگید این آقا m.o.h کاملا در اشتباه دوست من .آدم باید چی بگم خ× باشه که یه بازی رو ازبازی دیگه ای صحنه هاش رو روی یه بازی کپی کنه ودوباره کاری که کرده روی بازیه دیگری انجام بده![]()
اخه این کجاش به پنیشره|؟kawa-ps3 جان:
از هر بازی میخوای دفاع کنی دفاع کن اینو بیخال شو..این بازی تنها چیز انحصاری که داره اهنگهای G-unit...زمانی که 1ش اومد یادم نمیره. گزرم افتاد به توپخونه..رفتم این بازی رو بگیرم به یارو اسم بازی رو گفتم نفهمید با دست نشونش دادم گفت اهان Punisher2 رو میخوای..میخواستم بگم که این 2 بازی تا این حد به هم نزدیک بودن...:cheesygri
به نظرمن که بازی قشنگی میشه
اینو من نمیگم دموش میگه اگه نگاه کرده باشید:cheesygri