50CENT: BLOOD ON THE SAND

Last edited by a moderator:
Kawa جان من که نسخه قبلیش رو Ps 2 رو بازی نکردم به نظرت اون چجور بازی بود ؟
مث اینکه این ادامه ی اونه درسته ؟
نسخه قبلیش که خیلی باحال بود 50cent:bulletproof بود که هم از نظر پرافیک و هم از نظر گیم پلی و گرافیک عالی بود . صحنات بسیار جالبی داشت مثل head shot که میکردی اسلوموشن میشد که تیر از لوله میاد بیرون و روش نوشته 50cent بعد خیلی سریع مزنه به سر دشمن و سرشو میکنه.
ادامه داستان نیست چون تو شماره قبلیش تموم میشه ای یمی داستان تازه ای داره حتی میتونی نفر دیگه ای رو انتخواب کنی واسه بازی کردن(گروه G-UNIT) و تو این شماره CO-OP هم داره که میشه دو نفری بازی رو تموم کرد که کیف بیشتری داره.

نسخه قبلیش که خیلی باحال بود 50cent:bulletproof بود که هم از نظر پرافیک و هم از نظر گیم پلی و گرافیک عالی بود . صحنات بسیار جالبی داشت مثل head shot که میکردی اسلوموشن میشد که تیر از لوله میاد بیرون و روش نوشته 50cent بعد خیلی سریع مزنه به سر دشمن و سرشو میکنه.
ادامه داستان نیست چون تو شماره قبلیش تموم میشه ای یمی داستان تازه ای داره حتی میتونی نفر دیگه ای رو انتخواب کنی واسه بازی کردن(گروه G-UNIT) و تو این شماره CO-OP هم داره که میشه دو نفری بازی رو تموم کرد که کیف بیشتری داره.
البته 70% صحنه های قبلیش از روی Punisher کپی و پیست شده بود..حالا هم که هفته دیگه فیلم Punisher:War Zone توی هالیوود اکران.میشه فکر کنم چون این بار بازی Punisher در کار نیست.70% رو از روی صحنه های فیلم بر میدارن...خدا به خیر کنه...:cheesygri

آدم باید چی بگم خ× باشه که یه بازی رو ازبازی دیگه ای صحنه هاش رو روی یه بازی کپی کنه ودوباره کاری که کرده روی بازیه دیگری انجام بده :mad:

اینم اطلاعات جدید از بازی:
در اصل واسه ps3 بوده و پورت کردن رو xbox .
2.بازی 20تا صلاح کمی بیشتر داره که میتونی بخری.
3. 16تا آهنگ انحصاریو
4.تمام آلبوم های که گفته از سال 2006 تا 2008 و اواخر توی بازی هست.
5.سوم شخص هست.
6. و مبایلی که داره میتونی عوض کنی و theme های ..se بزارین.
در کل بازی خیلی باحالیه.
بر گرفته از سایت های www.ign.com www.gamefly.com

kawa-ps3 جان:
از هر بازی میخوای دفاع کنی دفاع کن اینو بیخال شو..این بازی تنها چیز انحصاری که داره اهنگهای G-unit...زمانی که 1ش اومد یادم نمیره. گزرم افتاد به توپخونه..رفتم این بازی رو بگیرم به یارو اسم بازی رو گفتم نفهمید با دست نشونش دادم گفت اهان Punisher2 رو میخوای..میخواستم بگم که این 2 بازی تا این حد به هم نزدیک بودن...:cheesygri

kawa-ps3 جان:
از هر بازی میخوای دفاع کنی دفاع کن اینو بیخال شو..این بازی تنها چیز انحصاری که داره اهنگهای G-unit...زمانی که 1ش اومد یادم نمیره. گزرم افتاد به توپخونه..رفتم این بازی رو بگیرم به یارو اسم بازی رو گفتم نفهمید با دست نشونش دادم گفت اهان Punisher2 رو میخوای..میخواستم بگم که این 2 بازی تا این حد به هم نزدیک بودن...:cheesygri
اخه این کجاش به پنیشره|؟
اصلا شبیه اوون نیست داداش چون ... نمیدونم:cheesygri

به نظرمن که بازی قشنگی میشه
اینو من نمیگم دموش میگه اگه نگاه کرده باشید:cheesygri

سلام
حسین جون از دمو که نمیشه چیزی فهمید.بعضی بازیها یه دمویی میزارن فضایی وقتی به gameplay میرسی میبینی چه کلاهی سرت رفته.
بعدشم به این جور بازیها زیاد دل نبندین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or