50 Cent یکی از دوبلورهای Modern Warfare 2!!!!

nero1371

کاربر سایت
این رپر معروف در قسمت Multi-Player بازی Call Of Duty: Modern Warfare 2 بعنوان دوبلور خواهد بود .

Robert Bowling از Infinity Ward اعلام کرد که 50 Cent دوبلور یکی از جوخه های بازی و در قسمت Multi-Player خواهد بود و جملاتی مانند "من دارم خشاب عوض میکنم (Reloading)" ، "ببین که کجا رو هدف میگیری (Watch your fire)" و یا "من افتادم، بلندم کن! (I'm down, get me up)" را خواهد گفت.
این اولین باری نیست که در سری بازیهای Call Of Duty شاهد دوبلورهای معروف هستیم و در World At War نیز شاهد بازیگران معروفی مانند Keifer Sutherland و Gary Oldman بعنوان دوبلور بودیم. اما این اولین بار است که این خواننده در بازیهای کامپیوتری (به جز 50 Cent Bulletproof و 50 Cent: Blood on the Sand) بعوان دوبلور حضور خواهد داشت.
بنظر می رسد که Activision حساب زیادی بر روی این بازی باز کرده و خرج های زیادی هم برای آن کرده است!

اینم عکسهایی از بازدید این رپر از شرکت و روند ساخت بازی:

hot-icon.png
50 Cent and others lending voices to Modern Warfare 2

IMG_0113_res.jpg

IMG_0083_res.jpg

IMG_0036_res.jpg

IMG_0026_res.jpg

IMG_0074.JPG

IMG_0020_res.jpg

منبع1
منبع2
منبع3

بعضی عکسها شاید باز نشه!!میتونید از تو منبع 1 در بالا تو سایت اصلی عکسها رو نگاه کنید.

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر سر این یک نفر دیگه ربطی به توهین به سلیقه مردم نداره (قضیه بلک متال)
اولا این انسان انقدر بی ادبه که جا داره بدترین فحش های دنیا رو بشنوه (بی ادب نیست؟)
دوما در اینکه تو کنسرت ها آهنگ های خودش که بدون اغراق از عمو پـورنگ هم با اکتاو و بلندی پایین تری خونده رو نمی تونه اجرا کنه و صداش می گیره ، شکی هست؟
اگر میخواین بدون اغراق و مسخره بازی ومتهم شدن و تشکیل دادگاه! ، بیام یه آهنگ از عمو پـورنگ میزارم یه آهنگ از ایشون و بعد کنسرت اهنگ ایشون رو میزارم که صداش میگیره رو میزارم.
این نظر نیست! حقیقته
حالا اینکه دوستش داری یا نه بحث متفاوتیه!
هر آدمی باشه IM FAN هر چقدر هم بی شعور یاشه به قول شما .در ضمن به نظر من این حرف شما نظر هست حقیقت نیست این حرفتون مشخصه که شما هیج علاقه ای به رپ ندارین حالا صداش هم هر چقدر بی خود باشه:biggrin1: ;) دیگه این بحثو ادامه نمیدم تاپیک منحرف میشه بحثی هست تو پروفایل بگو ;):love:

بابا مگه قراره تو بازی بیاد رپ بخونه!!!(البته ما که از خدامونه که بخونه!!)
تو بازی فقط چند کلمه خاص مانند reload و ... رو میگه!!!!!
احتمالش هست که اهنگ اخر رو خودش بخونه!!!

دوستان عزیز خواهشا اول فکر کنید بعد حرف بزنید . مجبور نیستید برای اثبات اینکه بگید از رپ خوشم نمیاد(اونم چون 4 تا دیگه خوششون نمیاد!) به این کار الکی گیر بدید
50سنت قرار نیست اون وسط txt بده قراره دوبلور باشه. اتفاقا صداش خیلی هم واسه این کار عالیه . تازه جملاتشم که گفتن محدوده. دیگه این حرفا چیه؟!
پ.ن: بنده خودمم علاقه ای به رپ ندارم به اون صورت ولی حرف از رو هوا هم نمیشه زد.

اونم چون 4 تا دیگه خوششون نمیاد!
بیخیال بابا حالت خوب نیست
------------
بعدش هم اصلا کاری ندارم کیه! ، یک انسانی رو اوردن که قبلا تو Righteous Kill دیدیم چجوری بازی می کنه و Voice Acting اش هم چیزی شبیه اون میشه! این انسان واسه داد زدن ساخته نشده! درضمن بلد هم نیست صداپیشگی کنه!
یعنی باز هم میخواین انکار کنید که این آقا علیرقم این که فاقد استعداد برای اینگونه کارهاست فقط بخاطر مسائل تجاری در این بازی صداگذاری کرده؟
کلا بیخیال

آخرین ویرایش:
خویه سال دیگه تابستون توی فیلمای وطنی صدای 50 هم به گوش میرسه احتمالا
رستگاران رو که دیدید؟ بیشتر آهنگاش مال MWـه.
این موضوع مال خیلی قبله:biggrin1:
اگه خوب بگری آهنگ های متال گیر و فاینال فانتزی و هیتمن و چندین و چند بازی دیگه رو هم توی تی وی پیدا می کنی:biggrin1:
مثلا آخریش یه برنامه ای بود نمی دونم به نام چی چیه آفتاب(!) که یه برنامه مذهبی بود روش آهنگ معروف Old Snake متال گیر 4 رو گذاشته بودن:biggrin1:
صدا و سیما رو الان گیمرا دارن می چرخونن:biggrin1:

------------
بعدش هم اصلا کاری ندارم کیه! ، یک انسانی رو اوردن که قبلا تو Righteous Kill دیدیم چجوری بازی می کنه و Voice Acting اش هم چیزی شبیه اون میشه! این انسان واسه داد زدن ساخته نشده! درضمن بلد هم نیست صداپیشگی کنه!
یعنی باز هم میخواین انکار کنید که این آقا علیرقم این که فاقد استعداد برای اینگونه کارهاست فقط بخاطر مسائل تجاری در این بازی صداگذاری کرده؟
میگم شما دوست داری حرفاتو به مردم بخورنی نه؟ اکه صداش مصخره بود یا هر چیزه دیگه 50سنت نبود من معذرت میخوام شما فروش آلبوماش با سینگلاش دستت هست که میگه صداش به درد صدا پیشگی نمیخوره حالا خوب که خواننده هست اگه بازیگر بود چی میگفتی ببین از رپ بدت میاد زیاد به خودت فشار نیار حالا خدا رو شکر 4 تا جمله بیشتر نمیخواد بگه اگه قرار بود به جای یکی از نقش های اصلی صدا پیشگی شما چی کار میکردی بعد شما فقط Righteous kill دیدی آره؟
کلا موفق باشی

خوب اگه یه افرادی مثل 50 سنت نباشن پس محمد اصفهانی!!!! یا کسایه دیگه بیان؟؟؟؟!!!!!
من نمیدونم چرا اینقدر گیر به این خدازده دادید!!!!!!!!!!!!
فعلا که همه جا بهش king میگن!!!! فعلا که تمام رپ خونها رو میخوره!!!

هر کی بدش میاد یا اسپیکر رو خاموش کنه یا اصلا بازی نکنه!!!!من که خودم با صدای بلند بازی میکنم.

تاپیک داره میشه مثل 22 خرداد پر از اختشاشات و درگیریها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

این موضوع مال خیلی قبله:biggrin1:
اگه خوب بگری آهنگ های متال گیر و فاینال فانتزی و هیتمن و چندین و چند بازی دیگه رو هم توی تی وی پیدا می کنی:biggrin1:
مثلا آخریش یه برنامه ای بود نمی دونم به نام چی چیه آفتاب(!) که یه برنامه مذهبی بود روش آهنگ معروف Old Snake متال گیر 4 رو گذاشته بودن:biggrin1:
صدا و سیما رو الان گیمرا دارن می چرخونن:biggrin1:
در تایید حرف شما هم باید بگم که بنده بارها از رادیو و تلوزیون شاهدد آهنگ های سیاوش قمیشی بودم. [البته فقط آهنگ]
در ضمن حضور چهره های سرشناس در دوبله میتونه جالب باشه.[هر چند علاقه ای به رپ ندارم.]

------------
کلا بیخیال

اولا اینکه مراقب حرف زدنت باش ;) دوما که بحث سینمایی و بی ربط وسط نکش 50 قرار نیست هنر پیشه گری کنه . سوما حتما تمرین های لازم واسه دوبلوری رو انجام میدن . چهرما قرار نیست تو کله بازی صدای اینو بشنویم , قراره بهمون بگه خشابتو عوض کن یا جملاته کوتاهی که تو متن خبر هم اشاره شده.

نگاه کن ملت مارو!!! په چتونه سر یه موضوعه کوچیک کشتین همدیگه رو. صدا پیشگی کرد که کرد. دمشم گرم. بما چه بابا. بازیتون رو بکنید بره. حالا والله اگه نمیگفتن هیچکسی نمیفهمید:biggrin1:

خوب اگه یه افرادی مثل 50 سنت نباشن پس محمد اصفهانی!!!! یا کسایه دیگه بیان؟؟؟؟!!!!!
من نمیدونم چرا اینقدر گیر به این خدازده دادید!!!!!!!!!!!!
فعلا که همه جا بهش king میگن!!!! فعلا که تمام رپ خونها رو میخوره!!!

هر کی بدش میاد یا اسپیکر رو خاموش کنه یا اصلا بازی نکنه!!!!من که خودم با صدای بلند بازی میکنم.

تاپیک داره میشه مثل 22 خرداد پر از اختشاشات و درگیریها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

نه! دوبلور ها و هنرپیشه های حرفه ای که کارشون اینه نه این بشر که در اجرای موسیقی عاجزه! ، هر کس که از نظر تکنیکی با موسیقی آشنایی نداره لطفا کلا راجع به توانایی این آقا صحبت نکنه!

میگم شما دوست داری حرفاتو به مردم بخورنی نه؟ اکه صداش مصخره بود یا هر چیزه دیگه 50سنت نبود من معذرت میخوام شما فروش آلبوماش با سینگلاش دستت هست که میگه صداش به درد صدا پیشگی نمیخوره حالا خوب که خواننده هست اگه بازیگر بود چی میگفتی ببین از رپ بدت میاد زیاد به خودت فشار نیار حالا خدا رو شکر 4 تا جمله بیشتر نمیخواد بگه اگه قرار بود به جای یکی از نقش های اصلی صدا پیشگی شما چی کار میکردی بعد شما فقط Righteous kill دیدی آره؟
کلا موفق باشی

من غلط کنم! یه مشکلی پیش اومد تو یه تاپیک دیگه که هنوز برطرف نشده بحثش جداست
ولی این بحث مثل این می مونه که من بگم زمستون سرده ، شما بیای بگی نه خوبه! ، گرمه!
فروش خیلی چیزهای دیگه هم بالاست ، ولی "هر صدایی که فروشش خوبه" دلیلی بر داشتن ارزش موسیقایی است؟ نه! اینجا جاش نیست وگرنه کاملا به شما این رو ثابت می کنم
این بشر یک خواننده حتی بد هم نیست!
این بشر هنرپیشگی افتضاحی دارد
این بشر تارهای صوتی با توانایی صداپیشگی حرفه ای اون هم در بازی جنگی رو نداره
این بشر فقط به علل تجاری در این بازی صداگذاری می کنه
اگر از صداهایی که ایشون میفروشه خوشتون میاد دلیلی بر اشتباه بودن چهار مورد بالا نیست!

اولا اینکه مراقب حرف زدنت باش

اولا این که من از اونجایی که معتقدم شما نمیتونی از پای اینترنت ذهن من رو بخونی ، و ادعای خوندن ذهن من رو داری ، مطمئنم که حالت خوب نیست!
دوما که بحث سینمایی و بی ربط وسط نکش 50 قرار نیست هنر پیشه گری کنه
پس ارتباط Acting و Voice Acting رو نمی دونی نه؟ مهم نیست اکثر طرفدارهای رپ اینجورین!
سوما حتما تمرین های لازم واسه دوبلوری رو انجام میدن
تو فیلم های افتضاح هم هنرپیشه های تجاری تمرین های لازم رو داشتن!
چهرما قرار نیست تو کله بازی صدای اینو بشنویم , قراره بهمون بگه خشابتو عوض کن یا جملاته کوتاهی که تو متن خبر هم اشاره شده.
دقیقا! ، چرا چهار تا جمله رو باید از دهن یک شخصیت به این معروفی بشنویم؟
شهرت یا مهارت ایشون؟ اگه مهارت داشت که یک کاراکتر رو کامل میدادن بهش!؟

بیخیال ، خواهشا بیخیال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or