50 Cent یکی از دوبلورهای Modern Warfare 2!!!!

nero1371

کاربر سایت
این رپر معروف در قسمت Multi-Player بازی Call Of Duty: Modern Warfare 2 بعنوان دوبلور خواهد بود .

Robert Bowling از Infinity Ward اعلام کرد که 50 Cent دوبلور یکی از جوخه های بازی و در قسمت Multi-Player خواهد بود و جملاتی مانند "من دارم خشاب عوض میکنم (Reloading)" ، "ببین که کجا رو هدف میگیری (Watch your fire)" و یا "من افتادم، بلندم کن! (I'm down, get me up)" را خواهد گفت.
این اولین باری نیست که در سری بازیهای Call Of Duty شاهد دوبلورهای معروف هستیم و در World At War نیز شاهد بازیگران معروفی مانند Keifer Sutherland و Gary Oldman بعنوان دوبلور بودیم. اما این اولین بار است که این خواننده در بازیهای کامپیوتری (به جز 50 Cent Bulletproof و 50 Cent: Blood on the Sand) بعوان دوبلور حضور خواهد داشت.
بنظر می رسد که Activision حساب زیادی بر روی این بازی باز کرده و خرج های زیادی هم برای آن کرده است!

اینم عکسهایی از بازدید این رپر از شرکت و روند ساخت بازی:

hot-icon.png
50 Cent and others lending voices to Modern Warfare 2

IMG_0113_res.jpg

IMG_0083_res.jpg

IMG_0036_res.jpg

IMG_0026_res.jpg

IMG_0074.JPG

IMG_0020_res.jpg

منبع1
منبع2
منبع3

بعضی عکسها شاید باز نشه!!میتونید از تو منبع 1 در بالا تو سایت اصلی عکسها رو نگاه کنید.

آخرین ویرایش:
این بشر فقط به علل تجاری در این بازی صداگذاری می کنه
اینو که همه میدونیم :biggrin1:
این بشر یک خواننده حتی بد هم نیست!
خوب منظور شما از خوب احتمالا خواننده راک یا متال هست
این بشر تارهای صوتی با توانایی صداپیشگی حرفه ای اون هم در بازی جنگی رو نداره
باشه به خاطر این حرف شما Britny بیاد صداشو بذار بگه OH MY GOD IM BLEEDING یا OH MY MOMMY IM DOWN pLz Help me up بعد فیلم HOME OF BRAVE هم که 50 بازی کرده چون تارهای سوتی 50 بد بوده فیلم بدی بوده نه به خاطر ضعف نویسنده
پس ارتباط Acting و Voice Acting رو نمی دونی نه؟ مهم نیست اکثر طرفدارهای رپ اینجورین!
بگو یکم Understod بشم راستی METAL بازا اینطوری نیستن نه؟
این قضیه بیخودی داره کش پیدا میکنه شما هم زیاد به خودت زحمت نده ;)
شما هم به جای توهین به بقیه یکم از غیرت ضد رپتون کم کنید

کلا بیخیال شما از راه منحرف به راه راست هدایت نمیشی!!
ولی اگر واقعا خواستی بدون تعصب متوجه بشی رپ چه سبک آشغالیه! ، بیا پیشم بهت تو پیغام خصوصی بطور منطقی توضیح بدم!

خوب منظور شما از خوب احتمالا خواننده راک یا متال هست
نه منظور از خواننده اینه : که بتونه حداقل صداش رو توی چند اکتاو جا به جا کنه و از یه حدی بلند تر کنه!

باشه به خاطر این حرف شما Britny بیاد صداشو بذار بگه OH MY GOD IM BLEEDING یا OH MY MOMMY IM DOWN pLz Help me up بعد فیلم HOME OF BRAVE هم که 50 بازی کرده چون تارهای سوتی 50 بد بوده فیلم بدی بوده نه به خاطر ضعف نویسنده
بریتنی کیلو چنده!؟ چرا حرف بی ربط میزنی!؟
فیلم Righteous Kill هم ضعف نویسنده داشت! ، ولی آیا بازی آلپا چینو (اشاره به Tropic Thunder :دی) هم در حد ایشون بود؟!

بگو یکم Understod بشم راستی METAL بازا اینطوری نیستن نه؟
این قضیه بیخودی داره کش پیدا میکنه شما هم زیاد به خودت زحمت نده ;)
شما هم به جای توهین به بقیه یکم از غیرت ضد رپتون کم کنید
به متال کاری ندارم ، خیلی ها هستن سنتی ایرانی گوش میدن یا حتی پاپ کلاسیک و موسیقی کلاسیک غربی!
اما کسی که رپ گوش میده یعنی اطلاعاتش در این حد نیست که بتونه متوجه بشه موسیقی که داره گوش میده ارزشی نداره! در نتیجه بعید نیست ارتباط هنرپیشگی و صداپیشگی رو ندونه!

میگم این خبرت چقدر شبیه اینه ؟
http://www.bazinama.com/message/show...793#post257793
کپی که نکردی ؟!!
ایشون 3 ساعت زود تر از این سایتی که شما نوشتید خبر رو ارسال کرده بودند.

آخرین ویرایش:
به متال کاری ندارم ، خیلی ها هستن سنتی ایرانی گوش میدن یا حتی پاپ کلاسیک و موسیقی کلاسیک غربی!
اما کسی که رپ گوش میده یعنی اطلاعاتش در این حد نیست که بتونه متوجه بشه موسیقی که داره گوش میده ارزشی نداره! در نتیجه بعید نیست ارتباط هنرپیشگی و صداپیشگی رو ندونه!
من نمیدونم شما فهمتون چیه کلا اینقدر بی منطق هستی یا الان داری لج بازی میکنی ؟
من با خیلیا بحث کردم ولی منطق شما صفره شما که اینقدر میفهمی رپ رو برای منی که هیچ اطلاعاتی ندارم میتونی معنی کنی اصلا من سوادم بوق هست بیا بهم بگو برادر من هر کی یه سبکی دوست داره وافعا آدم چی بگه شما داری جلو همه توهین میکنی چند سالته که اینقدر اطلاعاتت بالاست. مواظب حرف زدنت باش دفعه دیگه ;)
من دیگه اینجا پست نمیدم مدیرا هم خواهشا یا تایپکت رو ببنید یا پستای اضافی رو پاک کنید

من که گفتم بیخیال ، بعدش هم به خدا به پیر به پیغمبر من به شما توهینی نکردم
اگر کردم غلط کردم ، من بی منطقم
ربطی به سن نداره!
بله ، مدیران لطفا پستها رو پاک کنن.

سلام
اتفاقا خوبه 50 این جمله ها رو میگه چون صداش برا این کار خوبه:love::love:
چون بعد از تیر خوردنش دیگه میدونه چطوری تو جنگ رفتار کنه:laughing::laughing::biggrin1:

قانون شماره 14) کپی کردن اخبار و مقالات در ارتباط با بازی های کامپیوتری و کنسول ها از سایت های فارسی زبان چه با ذکر منبع و چه بدون ذکر منبع ممنوع می باشد و در صورت مشاهده با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

طبق این قانون سازنده تاپیک اخطار میگه. امیدوارم دیگه تکرار نکنین.
با تشکر

قانون شماره 14) کپی کردن اخبار و مقالات در ارتباط با بازی های کامپیوتری و کنسول ها از سایت های فارسی زبان چه با ذکر منبع و چه بدون ذکر منبع ممنوع می باشد و در صورت مشاهده با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

طبق این قانون سازنده تاپیک اخطار میگه. امیدوارم دیگه تکرار نکنین.
با تشکر
دوسته عزیز من هیچ گونه کپی برداری از سایت فارسی زبان نکردم.فقط متن خبرم از سایت فارسی زبان هست که میتونم اون رو هم درست کنم.حتی عکسهایی که من گذاشتم لینک سایت خارجی داره.3 تا منبع کفایت نمیکرد که به متن گیر دادین!!!!!!!!!!!!

دوسته عزیز من هیچ گونه کپی برداری از سایت فارسی زبان نکردم.فقط متن خبرم از سایت فارسی زبان هست که میتونم اون رو هم درست کنم.حتی عکسهایی که من گذاشتم لینک سایت خارجی داره.3 تا منبع کفایت نمیکرد که به متن گیر دادین!!!!!!!!!!!!
کپی برداری یعنی اینکه یه متن رو از جای دیگه وردارین و اینجا قرار بدین. حالا شما 50 تا منبع خارجی هم بزارین , باز خبر رو خودتون ننوشتین و این اسمش کپی برداری هست. این طوری همه خیلی راحت میتونن برن خبرهای سایتهای دیگه رو اینجا بذارن و بعد هم منبع خارجی پایینش قرار بدن و تموم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or