50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
یعنی شما فکر میکنید این مجله نشسته تمام استودیو ها رو بررسی کرده و همه معیار ها رو درنظر گرفته بعد این لیست رو داده بیرون ؟!!
بیخیال ، وقتی نه معیاری مشخصه و نه نحوه انتخاب . صرفا میشه یه لیست سلیقه ای و بیشتر برای جلب کردن توجه هات بسوی خودشون هست. سر یه لسیت مسخره انقدر فکر خودتون رو مشغول نکنید

به نظر من هم HL2 بهترین باری و FPS تاریخ نیست،خیلی بازیا هستن که ازش بهترن مثل system shock 2،Deus EX،ء baldur's gate 2،super mario galaxy ،Half Life 1 ، Resident Evil 4 و.............
در ضمن نبود infinityward هم در لیست یک جوکه،خودم با Call of duty زیاد حال نمیکنم ولی انصافا تاثیر گذارترین بازی این نسل بوده

آخرین ویرایش:
ردیف کن لطفا . یه استودیو پیدا کن که 3-4 تا IP با متای بالای 90 داشته باشه . ========== شوخی شوخی با HL2 هم شوخی ؟!
Mass Effect
Baldur's Gate
Star Wars: Knights of the Old Republic
Neverwinter Nights
Dragon Age
تازه این شد 5 تا :دی به نظرم به صرف این چیزها نمیشه گفت کدوم استودیو بهتره، هر چند من خودم مشکلی با اول بودن Valve ندارم، همون Portal ـش به تنهایی کیفیت کارش رو نشون میده، بماند Half Life و اینا :دی

350px-200px-Shigeru_Miyamoto_cropped.jpg

استودیو کیلو چنده همین بابا یه تنه 3-4 تا IP با متای بالای 95 داره نه فقط 90:>

بازی های بالا 90ــش هم از دسته همه در رفته:دی

به نظرم به صرف این چیزها نمیشه گفت کدوم استودیو بهتره، هر چند من خودم مشکلی با اول بودن Valve ندارم، همون Portal ـش به تنهایی کیفیت کارش رو نشون میده، بماند Half Life و اینا :biggrin1:
باز اون Eru Ilúvatar که من دوسش دارم ساین این کرد>:d

ردیف کن لطفا . یه استودیو پیدا کن که 3-4 تا IP با متای بالای 90 داشته باشه
nintendo ead قدر کل شرکت های بازی سازی دنیا بازی با متاسکور و نمره گیمرینک بالا داره ها از ocarina of time و ماریو 64 و pikmin بگیر تا mario galaxy ,Mario Kart DS و Yoshi's Island: Super Mario Advance 3 برای کنسولGBA

Mass Effect Baldur's Gate Star Wars: Knights of the Old Republic Neverwinter Nights Dragon Age تازه این شد 5 تا :دی به نظرم به صرف این چیزها نمیشه گفت کدوم استودیو بهتره، هر چند من خودم مشکلی با اول بودن Valve ندارم، همون Portal ـش به تنهایی کیفیت کارش رو نشون میده، بماند Half Life و اینا :دی
Dragon Age 2 که متای نسخه ی دومش به 79-80 نذول کرد مرد مومن :دی البته من مشکلی با Bioware ندارم . ولی میدونم اونی که گفت لیست ردیف میکنم مشکلش با این لیست چیه ;)

Dragon Age 2 که متای نسخه ی دومش به 79-80 نذول کرد مرد مومن :دی البته من مشکلی با Bioware ندارم . ولی میدونم اونی که گفت لیست ردیف میکنم مشکلش با این لیست چیه ;)
من صفحه قبلم نوشتم ...تو ليست ign در مورد بهترين بازيسازا هم valve جزو 3 تاي اول بود....
يه عده چون از بازيهاي ولو خوششون نمياد خيلي تعجب مي كنن از حضورش تو بالاي ايست ولي مساله اينه كه ولو و بازيهاش تو اكثر ليستاي دنيا خيلي اوقات بهترين جايگاهارو دارن ....از بهترين شركت گرفته تا بهترين شخصيت و بهترين يونيورس و بهترين بازي دهه و .... .

پس بهتر با اين مساله كنار بيان دوستان(من خودم از gta متنفرم ولي نميتونم عظمتشو كتمان كنم....بعضي ها هم بهتر در مورد ولو و كاراش اينطوري باشن:d)

من صفحه قبلم نوشتم ...تو ليست ign در مورد بهترين بازيسازا هم valve جزو 3 تاي اول بود....
يه عده چون از بازيهاي ولو خوششون نمياد خيلي تعجب مي كنن از حضورش تو بالاي ايست ولي مساله اينه كه ولو و بازيهاش تو اكثر ليستاي دنيا خيلي اوقات بهترين جايگاهارو دارن ....از بهترين شركت گرفته تا بهترين شخصيت و بهترين يونيورس و بهترين بازي دهه و .... .

پس بهتر با اين مساله كنار بيان دوستان(من خودم از gta متنفرم ولي نميتونم عظمتشو كتمان كنم....بعضي ها هم بهتر در مورد ولو و كاراش اينطوري باشن:d)
نه این بخاطر اینه که کسایی که HL1 و HL2 که بهترین بازی تاریخ نمیدونند اون زمانی که بازی اومده بازی نکردند!
اگه به متا باشه thatgamecompany‏ و مولوکول استودیو , شاه همه هستن !
biggrin1.gif
و البته پروردگار PD
:))

استودیو Mojang رو قبول دارم ولی شرکتی که تازه 4 سال تاسیس شده و در پرونده کاریشون فقط Minecraft به چشم میخوره و بقیه کارهاشون معلوم نیست کی بیاد ایا درست بالاتر از بلیزارد که در رتبه 17 قرار بگیره؟ ایا کاربرانی که دارن بازی Minecraft رو بازی میکنن بیشتر از Wow و دیگر عناوین بلیزارد هستند؟!! ایا اصلا پبشینه این دو شرکت با هم قابل قیاسه؟

به نظر من وجود یه استدیو مثل 343 تو لیست اشکالی نداره چون مدیا مولکول با 2 بازی تو رتبه 12 هست.البته به طور کلی مجله لبه کارای عجیب غریب زیاد انجام میده

لیستو کاملا بر اساس بازیای جدیدی که عرضه شدن و کارای شرکتا تو این نسل تهیه کردنبه خاطر همین لیست جالبیم نیست با اینکه خودم طرفدار 343 و کار بینظیری که تو اولین بازیش ارائه داد هستم اما جاش اصلا نباید اونجا باشه اونم فقط با یه بازی حالا هر چقدر خوب کار کرده باشن یا مثلا سانتا مونیکا جاش تو رتبه ی 45 نیست اما چون edge کلا با gow حال نمیکنه و به سشم 8 داد به خاطر همین اونجا گذاشتتش در حالی که شایسته ی رتبه ی بالاتریه 10تا ی اول لیستم که فاجعه ان یجورایی به کارای قدیمی تره شرکتای بازیسازی اهمیت نداده و بیشتر کارایی که تو این نسل و همین اواخر داشتن رو مد نظر قرار داده به خاطر همین که ,Mojang, Platinum Games, Naughty Dog, FromSoftware, Arkane Studios اومدن تو 10 تا اونم به خاطر بازیای این نسلشون همین بزرگترین ایراد لیسته و یجورایی توهین به شرکتای بازیسازی مثل Bioware, Blizzard , ID, Relicکه تو نسل های گذشته باعث پیشرفت این صنعت و حتی به وجود اومدن سبکای جدید شدن
قرار گرفتن نینجا تئوری و چنتا استدیوی دیگه ام تو 50 تا دقیقا مثل یه فحش میمونه به خیلی از شرکتای قدیمی بازیسازی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or