5 کاراکتر محبوبتون...!

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Nathan drake
نمیدونم چرا انقدر باهاش حال کردم. شخصیت شوخ و با پشتکار عالی. هیچ چیز براش غیر ممکن نیست.
Agent 47
خونسرد. بی هویت.
Lara croft
Logan
Marus fenix
Kratos
با حس انتقام جویی اش بدجوری حال میکنم.

این 5 تا همه تو یک رده هستند نمیتونم یکی رو از یکی دیگه بهتر بدونم :d

CRASH
تقریبا میشه گفت اولین بازی بود که باهاش وارد دنیای بازی شدم و خیلی خیلی ازش خوشم میومد و میاد!!!

KRATOS
خیلی خشنه و مهارت خیلی زیادی تو جنگیدن داره!!کلا میشه گفت قوی ترین و خوف ترین شخصیت بین همه ی بازی ها هست!!!امروز هم دموی GOW III رو بازی کردم از همیشه خشن تر شده بود!!!واقعا حقش هست خدای جنگ باشه و شاید خدای خدایان خیلی بیشتر بهش بیاد!!:love: فقط می ترسم از اینکه گفتن GOW III آخرین بازی در مورد کریتوس هست!

SNAKE
یک حسی به آدم وارد میکرد خفن!!من با اینکه 3 شماره ی اول این بازی رو بازی نکردم متاسفانه!ولی خیلی ازش خوشم بودم و درکش میکردم!وقتی دیدم تفنگ رو گزاشت تو دهنش و خودکشی کرد تقریبا گریم گرفت!!ولی بعد که دیدم زنده موند خیلی خیلی خوشحال شدم!

ALTAIR
خیلی آروم بود و قوی!کارهاش رو هم خیلی آروم انجام میداد!!و دلیل اصلی که من خیلی از خودش و بازیش خوشم اومد این بود که یکی از دوستام یک مصاحبه با الطیر نوشته بود(یک مصاحبه ی تخیلی با الطیر خیلی جالب نوشته بود کسی خواست بگه بهش بدم)و واقعا اگر کسی اون رو بخونه خیلی خوشش میاد و خوب منم به خاطر همین از این خوشم اومد!

NATHAN DRAKE
شوخ طبعه و کارش رو هم خیلی خوب انجام میده!!همیشه ریسک میکنه و از ریسک کردن نمیترسه!موقعش هم که برسه کسی نمیتونه جلوش رو بگیره کارش رو انجام میده!

از اینا هم خوشم میاد ولی چون گفتید 5 تا تو اسپویل مینویسم!

SACK BOY
باحال بودن!وقتی میخندیدن می خواستی لپشون رو بگیری :d
KING
تو سری تکن از این خیلی خوشم میاد!!ماسک پلنگش و همچنین هیلکش خیلی توپه!!!
SURA
از اینم خیلی خوشم میاد!خوش به حالش کل دنیای دیزنی رو گشت و یک پسر قهرمان بود!

RAIDEN
تو جنگیدن با شمشیر خیلی حرفه ای بود هنوزم وقتی حوصلم سر میره میرم مبارزه ی رایدن و ومپ رو میبینم!وقتی هم یاد فداکاریهاش میفتم :((

SUB ZERO
اینم ازش خیلی خوشم میاد سلاحش خیلی خوبه قدرتش هم همچنین فقط حیف یکم کنده!!!ولی از همشون باحال تره!
بازم بودن ولی یادم نمیاد الان :d

من اینجا پست داده بودم؟؟؟:thinking:
1.بیگ باس:بهترین شخصیتی بود که تا حالا دیدم.
2.کریتوس:ابهتی که کریتوس داره هیشکی نداره
3.سالید اسنیک: کسی که سختی زیاد کشیده...
4.ناتان دریک:عاشق این شخصیتم,تیکه هاش خیلی باحاله
5.مکس پین: فقط میتونم بگم Saint Anger

اینا که من میگم به ترتیب نیست چون همه رو یه اندازه دوست دارم پس شماره نمیزنم

پرنس سری Sands of time -یه شاهزاده اصیل که واسه شرف و کشورش با زمان مقابله میکنه(هر چند که یه ذره عرب میزد ولی عالی بود)
دانته -مگه میشه این شخصیت رو دوست نداشت.خوش تیپ،کار درست و از همه مهمتر پسر اسپاردا بزرگ
نیتن دریک-احساساتی،مصمم،شوخ و با معرفت.تا وقتی که باهاش کار ندارن خوبه ولی وای به حال کسی که پاش رو بذاره رو دم دریک
سام و مکس-خنگ ترین و بهترین و آماده ترین کارآگاه های دنیا.اگر کسی تو تله ی متلک های این دوتا بیوفته باید خودش رو حلق آویز کنه.به زور هم شده پرونده ای که دارن رو میبندن
سلطان نقش اول های FPS کسی نیست به جز نومد(Nomad)-تو تعریف این شخصیت همین بس که کارشو نیمه کاره نذاشت و رفت تو دل فضایی ها
خیلی های دیگه هستن که باهاشو زندگی کردم.مکس پین،گرالت(نقش اول ویچر)،بانو آریبث(NWN)،بیکر و هارتساک(BIA) مخصوصا اونجا که هارتساک فلج شد دیگه داشت اشکم درمیومد و غیره
خدایی 5تا کمه باید میگفتید حداقل 10 تا:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or