5 عنوان ، با باگهای زشت در سال 2011 !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
درود ... ساخت بازی های رایانه ای امری دشوار است ، و صد البته ساختن بازی هایی عاری از باگ کاری دشوار تر میباشد ؛ سازنده ها ، پس از اتمام مراحل ساخت ، و قبل از عرضه محصول به بازار ، زمان محدودی را برای رفع باگ ها و گلیچ ها احتمالی صرف میکنند و خب ، گاهی یک سری باگ به همراه بازی ، به دست مشتریان میرسد ! بعضیشان خنده دار هستند و برخی دیگر هم خیلی عجیب و غریبند ؛ و متاسفانه ، گاها" برخی از آنها میتوانند ، تجربه بازی کردن یک عنوان را به نابودی بکشند . [نگارنده خبر : خدا نصیب گرگ بیابان نکند باگهایی را که باعث میشوند نتوان بازی را پیش برد .]
اساسا" باگ ها ، با توجه به ماهیتشان ، خیلی توی دید هستند و جلب توجه میکنند ؛ لیست زیر ، 5 باگ خیلی واضح و آشکار را ، در 5 بازی بزرگ سال 2011 معرفی میکند .

t5kdvs3c0sk5yvqyho4t.jpg

5.Dark Souls

PS3

نوع باگ : نامرئی شدن محیط .

DS ذاتا" عنوانی سخت و دشوار میباشد ؛ حال تصور کنید مشغول بازی هستید ، که محیط بازی ناگهان نامرئی میشود ! بافتها ، ساختمان ها ، و غیره ناگهان ناپدید میشوند و با پیشروی و حرکت شما ، به مرور این مشکل درست خواهد شد ؛ اما فرض کنید دارید از روی یک لبه حرکت میکنید و پس از ناپدید شدن محیط و بافتها ، به یکباره به پایین خواهید افتاد . مسلما اگر کسی از شما کینه ای به دل داشته باشد ، ازین اتفاق لذت خواهد برد !

4fqnphe8ahpn6s2wt1hh.jpg

4.TESV : Skyrim

PS3,XBOX360,PC

نوع باگ : مشکلات Save و ...

همون اندازه که Skyrim جذاب است ، دارای گیم پلیی پر از باگ است ، مخصوصا بر روی PS3 ؛ درین نسخه اگر از قابلیت "ماندن در یک مکان" (Waiting) استفاده کنید ، اغلب ادامه بازی برایتان غیر ممکن خواهد بود ؛ دیگر باگ رایج زمانیست که شما بازی را Load میکنید ، درین هنگام هم همان اتفاق قبلی خواهد افتاد . و وقتی بازی را مجددا بارگزاری میکنید ، اگر بدشانس باشید به شما پیغام داده میشود که هارد شما Corrupt شده است . تکرار این Error ها ، میتواند خراب شدن فایل های start up کنسول PS3 شما را منجرشود و در نتیجه آن ، مجبور خواهید بود ، با کنسول خود خداحافظی کنید ! یک راه مناسب این است که پس از این که اولین بار Error را دریافت کردید ، Patch را پاک کرده و مجددا نصب کنید . یحتمل ساعات زیادی را که پای بازی گذاشته اید از دست میدهید ، اما مشکل اصلی اینجاست : دلتان همچنان میخواهد Skyrim بازی کنید !

jag7qbpgce4a7v1z8aan.jpg

3.Dead Island

PS3,XBOX360,PC

نوع باگ : عدم Load کردن فایلهای Save

احتمالا" بسیاری از گیمرها مشغول بازی کردن DI هستند ، عنوانی شدیدا مفرح و گسترده ، با قابلیت های بسیار زیاد و که میتوانید در دنیای Sand Box بازی آزادانه به کشتار زامبی ها بپردازید ؛ اما سازنده این بازی یعنی Techland در اقدامی عجیب محدودیت حجمی 10,260 byte برای فایلSave بازی قرار داده است . این امر ، بی درنگ مستوجب خرابی فایل های Save شما میگردد ، در هنگامی که میخواهید بازی را Load کنید . مشکل دیگری که از بازی گزارش شده است ، بی اثری Save کردن است ! یعنی شما پس از چندید ساعت بازی خود را Save میکنید و پس از Load کردن ، میبینید این Save بی تاثیر بوده است !

et7rjy467r62f49tf7oj.jpg

[این بابا رو ندیدین تا حالا ؟!]

2.Battle Field 3

PS3,XBOX360,PC

نوع باگ : انقدر زیاد و متنوع هستند که نمیتوان همه را لیست کرد !

به نظر میرسد بازی خیلی هولهولکی و قبل از موعد مقرر روانه بازار شده است ، چرا که انواع اقسام باگها را در این بازی میتوانید ببینید ؛ از باگ های گرافیکی گرفته تا انواع باگ ها درگیمپلی ! فروم رسمی DICE پر شده است از فنهای بازی که شاکی ازین باگها ، بدان مراجعه کرده اند . لیست زیر ، تنها باگهاییست ، که تاکنون از بازی گزارش شده است :
  • گلیچ هایی که مانع میشوند تا بازی را بتوان به پیش برد ، مانند گلیچ موجود در مرحله آخر ، که با یک سکانس QTE روبرومیشوید و بازی از دستور شما پیروی نمیکند و متوقف میشوید .
  • بدن افراد ، به طرز مضحکی در Map پرواز میکنند !!! [نگارنده خبر : LOL ]
  • اگر در لحظه ای که شما میمیرید ، بازی را متوقف کنید ، تصویر به حالت مات/آبی رنگ در میاید و تا زمانی که بار دیگر بازی را متوقفنکنید این مشکل پابرجا خواهد بود .
  • گه گاه سرور ها ی نسخه 360 از کار می افتند .
  • Battle field 1943 که قرار بود در نسخه PS3 بازی باشد ، وجود خارجی نداشت !
  • در هنگامی که میدوید ، یا میچرخید ، تصویر به رنگهای چشمک زن در میآید .
  • تیرها در هوا معلق میمانند !
  • صداها ناگهان بهم میریزند یا کلا قطع میشوند .
  • ممکن است در برخی جاها به زمین چسبیده ، و گیر کنید .
  • انیمیشن Reload کار نمیکند .
  • دویدن در کار نخواهد کرد ، تا زمانی که شما نایستید و اقدام به دویدن نکنید .
  • ممکن است نتواند با اسلحه نشانه روی کنید ! تا زمانی که اسلحه را یکبار تعویض نکنید .
  • killcam در زیر نقشه ظاهر میشود .
  • تجهیزات اضافه شونده به اسلحه ها ، چند اینچی با خود اسلحه فاصله دارند . [نگارنده : بزور دارم جلوی خودم رو میگیرم .]
  • در حالیکه Player مرده است ، اسلحه اش همچنان در حال شلیک است ، با تیر های نامرئی (به شدت مضحک)
  • Player ها دارای دست و پاهایی جدا از تن هستند .
  • وقتی سینه خیز راه میروید ، کرکتر شما به اطراف سر میخورد !
  • از بازی نمیتوانید خارج شوید ، مگر این که کنسول یا سیستم را خاموش کنید !
  • در هنگام خروج از بازی ، صفحه Loading هنگ میکند .
  • و بسیاری دیگر ... !
z4a9yt9r9dp0zgvsnz3.jpg

[اگر با ایشون دو بار حرف بزنین ، باید بازی رو از اول شروع کنید ؛ همون یک بار خوبه !]

1.The Legend Of Zelda : Skyward Swords

Wii

این سومین بازی Wii است که باگ مهلک در خود دارد ! اگر با بدشانسی به این گلیچ بر بخورید ، مجبور خواهید بود بازی را از اول استارت بزنید !
در دوره ای که باگ و گلیچ را با یک پچ برطرف میکنند ، واقعا مضحک است که گیمر مجبور باش بازی را از اول آغاز کند و موانع و مشکلات را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد ! Twilight Princess و Metroid: Other M دو بازی دیگر Wii بودند که از باگهای مهلک و بازدارنده رنج میبردند ؛ خوشبختانه WiiU آنقدری از جهت سخت افزاری قوی خواهد بود که بتواند باگ های احتمالی را برطرف کند .
علاوه بر مشکلاتی که دیگر بازی های لیست داشتند ، این بازی هیچ اقدامی در جهت رفع این مشکلات نکرده است !

منبع

من اصولا سالی یه دونه پست میدم اونم چی بشه...
معمولا فقط نظرات رو میخونم ولی تو این مورد دیگه نشد جلوی خودمو بگیرم...
Battle field 1943 که قرار بود در نسخه PS3 بازی باشد ، وجود خارجی نداشت !
این باگه آیا....؟؟؟!!!!!!!!!!!! :|

تابلو یه BF 3 hater این مقاله رو نوشته ! واقعا من نمیدونم چی پیش خودش فکر کرده که این مزخرفات رو سر هم کنه ؟

تو نسخه 360 تنها باگی که دیدم گیر کردن بازی بود که مجبور شدم از اول مرحله رو برم درست شد باگ دیگه ایی ندیدم منتهی تنها مشکلی که داشتم گرافیک برام در سطحی که انتظار داشتم نبود باید رو PC تستش کنم ببینم چجوری هاست

واقعا نمیدونم این سایتی که پیدا کردین و این همه هم وقت برای ترجمش گذاشتین رو از کجا پیدا کردین. واقعا سایت خوشحالی بوده و در حد 0% مقالش ارزش داره. تمامی اشکالاتی که از BF3 گفته تماما مال نسخه بتا بوده و هیچ کودوم در نسخه نهایی وجود نداشتن. واقعا منظور خود شما هم از شیرین زبانی توی بخش BF3 متوجه نمیشم.

جکه دیگه ؟ :d همین الانم داریم اینا رو میبینیم =)) وقتی بازی باگ داره باگ داره دیگه حالا هی بیا بگو نداره فن بازی در بیار. در این که این کسی که نوشته اینو یه hater دو اتیشه بوده شکی نیست ولی کلا از اون چیز هایی که بالا هست تعدادی دیگه رو هم میشه بهش اضافه کرد پس فن بازی در نیارین ریپرت این باگ ها همراه با تاریخ در بتل لاگ موجود هست برو نیگا کن.

آخرین ویرایش:
بیشترین باگی که من تو یک بازی دیدم مال Gears 2 بود آدم بعضی وقتها فکر میکرد خود EPIC از عمد اینها رو تو بازی قرار داده..

خوب لازم شد یک چیز های را شفاف سازی کنیم !
تو bf3که برای pcزدیم !!!باگ بود ولی تو بتا !!ولی تو نسخه نهای اصلا و ابدا باگی را ندیدیم البته رو pcکنیسول را بازی نکردم !!!!

این سومین بازی Wii است که باگ مهلک در خود دارد ! اگر با بدشانسی به این گلیچ بر بخورید ، مجبور خواهید بود بازی را از اول استارت بزنید !
ترو خدا این
.The Legend Of Zelda : Skyward Swordsمثلا یکی از بهترین بازی های سال هست !!با این باگ !!!!1صد رحمت بهDark Souls حداقل اگه نفرین می شدی باید بازی رااز اول می رفتی این دیگه چه مسخره باز ی هست !!!

وحشتناکترین باگ رو خودم تو اسمشو نبر 3 داشتم به لیست اضافش کنید بازی اصلا رو کامپیوترم نصب نشد:|

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

قضيه اصلا فن بازي و طرفداري از يه بازيه خاص نيست، ولي بابا ديگه اخبار دروغ و چرت و تحويل ملت ندين!!!! اين اراجيف چيه راجب باگهاي BF3 ؟؟؟؟ من دارم هر روز بازي مي كنم و هيچ كدون از اين هارو نديدم تو 125 ساعتي كه BF3 بازي كردم! اون لوس بازياي مسخره هم كه آخر جمله ها اضافه شده دليلي غير از فن بازي نداره، شما مترجمه خبري نه دلقك و تحليل گر خبر، نظراتونو مثل بقيه تو پست جداگونه بدين. روز به روز اين سايت داره بچه گانه تر و غير حرفه ايي تر مي شه!

واقعا نمیدونم این سایتی که پیدا کردین و این همه هم وقت برای ترجمش گذاشتین رو از کجا پیدا کردین. واقعا سایت خوشحالی بوده و در حد 0% مقالش ارزش داره. تمامی اشکالاتی که از BF3 گفته تماما مال نسخه بتا بوده و هیچ کودوم در نسخه نهایی وجود نداشتن. واقعا منظور خود شما هم از شیرین زبانی توی بخش BF3 متوجه نمیشم.

وقتی داشتم متن رو می خوندم به قسمت اسمشو نبر3 رسیدم کاملا ایمان داشتم که فردین تو پایین پست زده و یک جوری نویسنده تاپیک رو ...... می کنه

واقعا هم این اتفاق افتاد

خوب از این بگزریم این باگ ها واقعا مال بتا بود نه بازی اصلی

ازباگ های لذت بخش برای من باگ نسخه کپی توجه کنید کپی نه اوریح بازی انچارتد 3بود که دقیقا مثل دارک سولس بود

جالب اینجاست که مترجم مطلب توی بازی سنتر!، زلدا رو کامل دستکاری کرده و هیچی از این موضوع ننوشته که سیو ها رو میشه دستی با PC درست کرد یا اینکه سیو رو به نینتندو ایمیل کرد. سفت و محکم و با غرور نوشته
علاوه بر مشکلاتی که دیگر بازی های لیست داشتند ، این بازی هیچ اقدامی در جهت رفع این مشکلات نکرده است !
و اینکه این مشکل در حال رفع است و این سایت یا بلاگ خوشحال هم مثل اینکه دسترسی به یه Wii نداره بره ببینه که این مشکل پچ اصلاحیش رو میشه الان دانلود کرد و بدون مشکل بازی رو ادامه داد! بعد زلدا پر باگ ترین بازی سال شد دیگه!lol
حداقل نینتندو شرف داره به تمام این بازی سازها و پابلیشر های امروزی و بازی رو کامل بیرون میده و حتی به ندرت پیدا میشه که یه مشکل اینجوری توی بازیش باشه ولی پابلیشر و بازی سازهای امروزی بازی رو که ناقص بیرون میدن و با DLC کاملش می کنن هیچ ، برای رفع مشکلات ریز و درشتش تند و تند پچ های چند ده مگی و گاها صد مگی و حتی چند گیگی بیرون میدن که آخر کار بازم بازی مشکل داره! دیسک ریتیل امروزی تبدیل به یه جوک شده! دیسک رو میزاری 50 تا پیغام حاوی آپدیت و پچ و خرید DLC بالا میاد!lol

آخرین ویرایش:
B3 باگ داشت دیگه! ما که تو نسخه 360 باگ زیاد دیدیم!بقیه پلتفرمها رو خبر ندارم.

من تنها دو باگ در batefild 3 دیدم. یک: یخ زدن بازی و اجبار به بازآغاز سخت افزاری و دو: triangular artifacts ( مثلثهای باریک با ارتفاع زیاد و معمولاً رأس بالایی در نوک اسلحه ) که جداً اعصاب خرد کن بود.

دوستمون اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفته و متاسفانه Trolling کاملا ناموفقی رو پشت سر گذاشته .

اما.... شماها نمیخواید چشماتونو باز کنید و 2 پست بالاتر رو بخونید. البته تعجبی هم نداره دلایلی هست که نخواید ببینید :)

برم چنتا از چندتا از باگ های Call of Shit عکس بگیرم بذارم اینجا .

به شدت استقبال میکنم از باگ های Call Of Duty.تا اونجایی که ما بازی کردیم.تنها یک باگ بیشتر در کل Call Of Duty ندیدیم.فقط وقتی Sandman تو مرحله ای که میخواستیم دختر رییس جمهور روسیه رو نجات بدیم یکی رو از بالای ساختمون هل داد و اون بین زمین و هوا معلق موند.
پ.ن :هر 3 نسخه ی بازی هم تموم کردم.جای بحثی نمیمونه.
پ.ن 2:اون یارو گنده هه چه باحاله.البته فکر نکنم باگ باشه.شاید E.E باشه.
پ.ن 3:
Battle field 1943 که قرار بود در نسخه PS3 بازی باشد ، وجود خارجی نداشت !
:|این که دیگه باگ نیست.

به بتلفیلد هم کاری ندارم چون بازیش نکردم.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or