5 عنوان ، با باگهای زشت در سال 2011 !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
درود ... ساخت بازی های رایانه ای امری دشوار است ، و صد البته ساختن بازی هایی عاری از باگ کاری دشوار تر میباشد ؛ سازنده ها ، پس از اتمام مراحل ساخت ، و قبل از عرضه محصول به بازار ، زمان محدودی را برای رفع باگ ها و گلیچ ها احتمالی صرف میکنند و خب ، گاهی یک سری باگ به همراه بازی ، به دست مشتریان میرسد ! بعضیشان خنده دار هستند و برخی دیگر هم خیلی عجیب و غریبند ؛ و متاسفانه ، گاها" برخی از آنها میتوانند ، تجربه بازی کردن یک عنوان را به نابودی بکشند . [نگارنده خبر : خدا نصیب گرگ بیابان نکند باگهایی را که باعث میشوند نتوان بازی را پیش برد .]
اساسا" باگ ها ، با توجه به ماهیتشان ، خیلی توی دید هستند و جلب توجه میکنند ؛ لیست زیر ، 5 باگ خیلی واضح و آشکار را ، در 5 بازی بزرگ سال 2011 معرفی میکند .

t5kdvs3c0sk5yvqyho4t.jpg


5.Dark Souls

PS3

نوع باگ : نامرئی شدن محیط .


DS ذاتا" عنوانی سخت و دشوار میباشد ؛ حال تصور کنید مشغول بازی هستید ، که محیط بازی ناگهان نامرئی میشود ! بافتها ، ساختمان ها ، و غیره ناگهان ناپدید میشوند و با پیشروی و حرکت شما ، به مرور این مشکل درست خواهد شد ؛ اما فرض کنید دارید از روی یک لبه حرکت میکنید و پس از ناپدید شدن محیط و بافتها ، به یکباره به پایین خواهید افتاد . مسلما اگر کسی از شما کینه ای به دل داشته باشد ، ازین اتفاق لذت خواهد برد !

4fqnphe8ahpn6s2wt1hh.jpg



4.TESV : Skyrim

PS3,XBOX360,PC

نوع باگ : مشکلات Save و ...


همون اندازه که Skyrim جذاب است ، دارای گیم پلیی پر از باگ است ، مخصوصا بر روی PS3 ؛ درین نسخه اگر از قابلیت "ماندن در یک مکان" (Waiting) استفاده کنید ، اغلب ادامه بازی برایتان غیر ممکن خواهد بود ؛ دیگر باگ رایج زمانیست که شما بازی را Load میکنید ، درین هنگام هم همان اتفاق قبلی خواهد افتاد . و وقتی بازی را مجددا بارگزاری میکنید ، اگر بدشانس باشید به شما پیغام داده میشود که هارد شما Corrupt شده است . تکرار این Error ها ، میتواند خراب شدن فایل های start up کنسول PS3 شما را منجرشود و در نتیجه آن ، مجبور خواهید بود ، با کنسول خود خداحافظی کنید ! یک راه مناسب این است که پس از این که اولین بار Error را دریافت کردید ، Patch را پاک کرده و مجددا نصب کنید . یحتمل ساعات زیادی را که پای بازی گذاشته اید از دست میدهید ، اما مشکل اصلی اینجاست : دلتان همچنان میخواهد Skyrim بازی کنید !

jag7qbpgce4a7v1z8aan.jpg



3.Dead Island

PS3,XBOX360,PC

نوع باگ : عدم Load کردن فایلهای Save


احتمالا" بسیاری از گیمرها مشغول بازی کردن DI هستند ، عنوانی شدیدا مفرح و گسترده ، با قابلیت های بسیار زیاد و که میتوانید در دنیای Sand Box بازی آزادانه به کشتار زامبی ها بپردازید ؛ اما سازنده این بازی یعنی Techland در اقدامی عجیب محدودیت حجمی 10,260 byte برای فایلSave بازی قرار داده است . این امر ، بی درنگ مستوجب خرابی فایل های Save شما میگردد ، در هنگامی که میخواهید بازی را Load کنید . مشکل دیگری که از بازی گزارش شده است ، بی اثری Save کردن است ! یعنی شما پس از چندید ساعت بازی خود را Save میکنید و پس از Load کردن ، میبینید این Save بی تاثیر بوده است !

et7rjy467r62f49tf7oj.jpg


[این بابا رو ندیدین تا حالا ؟!]


2.Battle Field 3

PS3,XBOX360,PC

نوع باگ : انقدر زیاد و متنوع هستند که نمیتوان همه را لیست کرد !

به نظر میرسد بازی خیلی هولهولکی و قبل از موعد مقرر روانه بازار شده است ، چرا که انواع اقسام باگها را در این بازی میتوانید ببینید ؛ از باگ های گرافیکی گرفته تا انواع باگ ها درگیمپلی ! فروم رسمی DICE پر شده است از فنهای بازی که شاکی ازین باگها ، بدان مراجعه کرده اند . لیست زیر ، تنها باگهاییست ، که تاکنون از بازی گزارش شده است :
  • گلیچ هایی که مانع میشوند تا بازی را بتوان به پیش برد ، مانند گلیچ موجود در مرحله آخر ، که با یک سکانس QTE روبرومیشوید و بازی از دستور شما پیروی نمیکند و متوقف میشوید .
  • بدن افراد ، به طرز مضحکی در Map پرواز میکنند !!! [نگارنده خبر : LOL ]
  • اگر در لحظه ای که شما میمیرید ، بازی را متوقف کنید ، تصویر به حالت مات/آبی رنگ در میاید و تا زمانی که بار دیگر بازی را متوقفنکنید این مشکل پابرجا خواهد بود .
  • گه گاه سرور ها ی نسخه 360 از کار می افتند .
  • Battle field 1943 که قرار بود در نسخه PS3 بازی باشد ، وجود خارجی نداشت !
  • در هنگامی که میدوید ، یا میچرخید ، تصویر به رنگهای چشمک زن در میآید .
  • تیرها در هوا معلق میمانند !
  • صداها ناگهان بهم میریزند یا کلا قطع میشوند .
  • ممکن است در برخی جاها به زمین چسبیده ، و گیر کنید .
  • انیمیشن Reload کار نمیکند .
  • دویدن در کار نخواهد کرد ، تا زمانی که شما نایستید و اقدام به دویدن نکنید .
  • ممکن است نتواند با اسلحه نشانه روی کنید ! تا زمانی که اسلحه را یکبار تعویض نکنید .
  • killcam در زیر نقشه ظاهر میشود .
  • تجهیزات اضافه شونده به اسلحه ها ، چند اینچی با خود اسلحه فاصله دارند . [نگارنده : بزور دارم جلوی خودم رو میگیرم .]
  • در حالیکه Player مرده است ، اسلحه اش همچنان در حال شلیک است ، با تیر های نامرئی (به شدت مضحک)
  • Player ها دارای دست و پاهایی جدا از تن هستند .
  • وقتی سینه خیز راه میروید ، کرکتر شما به اطراف سر میخورد !
  • از بازی نمیتوانید خارج شوید ، مگر این که کنسول یا سیستم را خاموش کنید !
  • در هنگام خروج از بازی ، صفحه Loading هنگ میکند .
  • و بسیاری دیگر ... !
z4a9yt9r9dp0zgvsnz3.jpg


[اگر با ایشون دو بار حرف بزنین ، باید بازی رو از اول شروع کنید ؛ همون یک بار خوبه !]


1.The Legend Of Zelda : Skyward Swords

Wii

این سومین بازی Wii است که باگ مهلک در خود دارد ! اگر با بدشانسی به این گلیچ بر بخورید ، مجبور خواهید بود بازی را از اول استارت بزنید !
در دوره ای که باگ و گلیچ را با یک پچ برطرف میکنند ، واقعا مضحک است که گیمر مجبور باش بازی را از اول آغاز کند و موانع و مشکلات را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد ! Twilight Princess و Metroid: Other M دو بازی دیگر Wii بودند که از باگهای مهلک و بازدارنده رنج میبردند ؛ خوشبختانه WiiU آنقدری از جهت سخت افزاری قوی خواهد بود که بتواند باگ های احتمالی را برطرف کند .
علاوه بر مشکلاتی که دیگر بازی های لیست داشتند ، این بازی هیچ اقدامی در جهت رفع این مشکلات نکرده است !


منبع
 
حتی یک دونه از این باگها هم تو نسخه بتل 3 پی سی که بازی کردم ندیدم.حالا کنسول رو نمیدونم.

دقیقا.من هم یکدونه باگ تو نسخه pc ندیدم.حالا نمیدونم این باگ ها همش تو نسخه کنسولی هست؟!!!
 
من خودم از طرفدارای دو آتیشه ی آنچارتد ام! :دی ولی دیروز که اومدم یکی از چپتر هارو دوباره بازی کنم تا یه جایی میرفتم بعد کل محیط زیرش آبی میشد هیچ چی هم معلوم نبود! به شدت سر درد آور بود! :d عکسشو هم وقت کردم میزارم!
 
نامردیه باید The Bug Scroll V رتبه اول رو میگرفت . همچون کمی از زلدا نداره . نسخه پلی استیشنش رو نمیشه تا آخر رفت :دی ( البته میدونیم ps3 دستگاه خیلی ضعیفی هست و از نظر سخت افزاری در حد میکرو میمونه واسه همین نتونستن بازی رو روش خوب از آب در بیارن )
 
اونایی که میگن باتل باگ نداره برین مقایسه سه نسخه pc 360 ps3
از سایت گیم تریلرزو ببینن تا بفهمن باگ داشت یا نداشت
من خودم به شخصه باگهای زیادی توش دیدم از رفتم نیروها تو دیوار تا فریز کردن اسلحه تا ایستادن تیربارچی پشت اتومبیل ها به روش کریس انجل روی هوا و.....
خیلی بود در کل تو عمرم بعد از alone in the dark نسخه pc این همه باگ یه جا ندیده بودم اونم تو یه بازی خطی
 
دوستمون اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفته و متاسفانه Trolling کاملا ناموفقی رو پشت سر گذاشته .

تو رو ناموس زهرا ببین کی داره حرف از ترول میزنه =)) برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه عزیزکم ...
 
کاری با Hater و غیره Hater ندارم ،
ولی شخصا نصف چیزایی رو که اون بالا کیوان نوشته تجربه کردم تو بازی... ، نصف دیگش هم تا حالا ندیدم ...


Playstation 3

- Game freezing
- Players can get inside a truck in Outpost and remain unseen while being fully able to kill enemies
- MW3 is incorrectly using channels on a Dolby 5.1 Surround System. The front center speaker is specifically very low
- Stealth Bombers will show up on radar if the user have enabled color blind assist
-
PP90M1 iron sights is misaligned
- Hitmarker sounds is non-existent
- Players can use a glitch to remove the recoil from their gun
تمام این چیزا ، فقط اولیش واسم اتفاق افتاده !
 
آخرین ویرایش:
تو بتل3 من باگ زیاد دیدم اونم در حد شادی پس از گل!
 
آقایون فن افراطی فقط کافیه اون پک HD رو نصب نکنید تو bf3 و تشریف ببرید مرحله ای که با ماشین دارید طرف رو دنبال میکنید اونوقت بگید نسخه بتا بوده این باگ ها نمیدونم از این فن بازی چی به شما میرسه قبول کنید نسخه کنسولی این بازی افتضاح به تمام معنی بود والسلام
ماشین بدون تایر تو این مرحله رو هوا سیر میکنه
 
Modern Warfare 3
لیست باگ ها و گلیتچ ها


Playstation 3

- Game freezing
- Players can get inside a truck in Outpost and remain unseen while being fully able to kill enemies
- MW3 is incorrectly using channels on a Dolby 5.1 Surround System. The front center speaker is specifically very low
- Stealth Bombers will show up on radar if the user have enabled color blind assist
-
PP90M1 iron sights is misaligned
- Hitmarker sounds is non-existent
- Players can use a glitch to remove the recoil from their gun


Xbox 360
- Sometimes, players are able to stab through a riot shield
- Players can get inside a truck in Outpost and remain unseen while being fully able to kill enemies
- Difficulties in being able to join friends parties/private chat/games
- Spec Ops Survival mode co-op randomly disconnecting and freezing my Xbox after 5-10 mins of play, prompting a restart
- Having to wait 20+ minutes to join a multiplayer game
- Stealth Bombers will show up on radar if the user have enabled color blind assist
- Opening up leaderboards often disconnects you from the MW3 server
- Difficulties playing in multiplayer splitscreen
- Sitrep Pro does not counter Dead Silence
- If you keep holding the shooting trigger for the AA-12 after you've shot all of your rounds, it won't reload automatically.
- PP90M1 iron sights is misaligned
- Players can appear under someone else's name
- Players can use a glitch to remove the recoil from their gun
- A Reaper bug where the dead player waiting for respawn can see the red marker from a teammates camera and fire it.
- A bug where the player can move freely around while other players was frozen after collecting a care package during host migration
- Invincible enemies


PC
- In some cases, Predator Missiles cannot be called in. The player will simply stare at the screen.
- Players can get inside a truck in Outpost and remain unseen while being fully able to kill enemies
- Mouse sensitivity will sometimes skyrocket potentially missing targets.
- Problems with activating pointstreaks
- PP90M1 iron sights is misaligned
- Stealth Bombers will show up on radar if the user have enabled color blind assist
- Invisible players
 
@ وندر :
ببینید ، کاملا من درک میکنم شما و دوستان رو ... این خبر هست راجع به زلدا :
Considering that several other games on this list also have game-halting glitches, Skyward Sword's takes the top spot simply because of the poor method in order to fix it. The game-killing bug here occurs when you complete tasks in a certain order during the "Song of the Hero" quest. If you save the game after the bug is in effect, then prepare to start the game over.
علاوه بر مشکلاتی که دیگر بازی های لیست داشتند ، این بازی هیچ اقدامی در جهت رفع این مشکلات نکرده است !
end your save file on an SD card to Nintendo to fix the problem, or modify the save file on your computer to remedy the problem
=======
این رو هم من خدایی ندیدم و از زیر دستم در رفت ؛ که اگه میدیدم بدون زحمت قرارش میدادم ... ضمن اینکه باز خود سایته گفته :
In an age where bugs can quickly be fixed through a patch, it's ridiculous that players have to go through loops and hurdles just to get their game back on track
من مقصرم ؟ آیا ؟
(لول بابا!با این بازی ساختنتون ، برید نَوتی داگ کلاس به قرآن ...) ! پ.ن : اون جمله قرمز ، ترجمش دقیقا میشه همون جمله آبی که من مشخص کردم ، ترجمه مفهومی که میدونید چیه احیانا ؟ ... حالا اگه باز دنبال سفسطه بازی میگردید و میخواید بگید بازی ای که فنش هستید بی باگ بوده من مسئول نیستم . متن خبر همین چرندیاتی که من ترجمه کردم :دی گیر میخواید بدید ، به سایت(وبلاگ!:دی)ـه گیر بدید ... این مطلب رو هم بدون هیچ قصد و غرضی و چون برای خودم جالب بود گذاشتم اینجا و مثل برخی دوستان اصلا حال و حوصله این بچه بازی ها رو ندارم که بگردم از فلان بازی که Hater ـش هستم سوژه پیدا کنم و بذارم ... خوش باشید .
 
چرا باو BF3 روی کنسول نسخه PS3 که ما بازی کردیم خدای باگ بود ! از کسی که جلوت داشت تیر می زد یهو غیب می شد پشت سرت در میومد بگیر تا گیر کرن آدم تو دیوار و رد شدن از دیوار و اینا رو ما دیدیم !!!
 
هدف نویسنده کاملا مشخص بود از زدن این تاپیک! وقتی عنوان رو خوندم، مطمئن بودم که BF3 جزو این لیست هست!!! چند ساعت وقت گذاشتی این مقاله بی ارزش رو توی اینترنت پیدا کنی و ترجمه کنی؟!
تمام باگ هایی که نوشتی، همه ماله نسخه های Beta یا Alpha بازی بودن. میخوای تک تک برات بنویس که کدوم ها ماله بتا و آلفا بودن؟
راستی، از کی تا حالا نبودن BF 1943 باگ محسوب میشه ؟! LOL بازی تاخیر خورده بود، DICE به قول خودش عمل کرد و بیش از 15 روز پیش منتشر شده!! اینم لینک!

در مورد Skyrim، با توجه به اینکه باگی که گفتی ماله PS3 بود، ولی من کلا به باگ خاصی بر نخوردم توی نسخه PC بازی...!
 
من فقط موندم چرا بعضی دوستان در حد اینکه زن و بچشون توهین شده اینجا غیرتی میشن!!
 
@ وندر :
ببینید ، کاملا من درک میکنم شما و دوستان رو ... این خبر هست راجع به زلدا :



=======
این رو هم من خدایی ندیدم و از زیر دستم در رفت ؛ که اگه میدیدم بدون زحمت قرارش میدادم ... ضمن اینکه باز خود سایته گفته :

من مقصرم ؟ آیا ؟
(لول بابا!با این بازی ساختنتون ، برید نَوتی داگ کلاس به قرآن ...) ! پ.ن : اون جمله قرمز ، ترجمش دقیقا میشه همون جمله آبی که من مشخص کردم ، ترجمه مفهومی که میدونید چیه احیانا ؟ ... حالا اگه باز دنبال سفسطه بازی میگردید و میخواید بگید بازی ای که فنش هستید بی باگ بوده من مسئول نیستم . متن خبر همین چرندیاتی که من ترجمه کردم :biggrin1: گیر میخواید بدید ، به سایت(وبلاگ!:biggrin1:)ـه گیر بدید ... این مطلب رو هم بدون هیچ قصد و غرضی و چون برای خودم جالب بود گذاشتم اینجا و مثل برخی دوستان اصلا حال و حوصله این بچه بازی ها رو ندارم که بگردم از فلان بازی که Hater ـش هستم سوژه پیدا کنم و بذارم ... خوش باشید .
جناب مترجم خوب وقتی بلد نیستی ترجمه کنی چرا ترجمه می کنی؟
Considering that several other games on this list also have game-halting glitches, Skyward Sword's takes the top spot simply because of the poor method in order to fix it
با توجه به این موضوع که تعدادی دیگر از بازی های این لیست نیز از مشکلات متوقف کننده بازی (game-halting glitches) رنج می برند مشکل Skyward Sword براحتی اون رو در بالای همه قرار میده بدلیل روش ضعیفی که برای حل این مشکل ارائه شده
بعد این ترجمه با ترجمه ای که شما نوشتی یکیه؟

علاوه بر مشکلاتی که دیگر بازی های لیست داشتند ، این بازی هیچ اقدامی در جهت رفع این مشکلات نکرده است !
من به بقیه بازی ها کار ندارم ولی نوشتت در مورد زلدا قصد تخریب توش موج میزنه. این رو یه بچه 5 ساله هم می تونه بفهمه. چون علاوه بر اینکه کلی از صحبت های منبع رو ترجمه نکردی بلکه مهماش رو غلط و به نفع خودت ترجمه کردی. این کاملا واضحه و نمی تونی با زدن خودت به کوچه علی چپ یه چیز واضح رو منکر بشی.
برای من نه نظر این سایت مهمه نه نظر کسی دیگه چیزی که این وسط مهمه و داره ازش سوئ استفاده میشه اعتماد کاربران هست به بازی سنتر و بخش اخبار که با این مدل خبرهای زرد و اشتباه به این اعتماد خدشه وارد میشه و از اعتبار سایت کاسته میشه
از دوستانی که حس دور اندیشی بهشون دست داده واقعا باید پرسید که آیا همیشه اینجوری دور اندیش و روشن فکر هستن یا وقتی موقعیت به سودشونه؟ اینکه یه خبر رو اشتباه بزاری و همه رو هم به اشتباه بندازی خیلی بزرگتر از مساله دعواهای ناموسی بین طرفدارهای دو تا بازی هست که روزانه توی سایت انجام میشه. وظیفه یه خبرنگار اینه علاوه بر حقیقت گویی و دست نبردن در متن خبر، هیچ چیز مغرضانه و هدفدار به اون اضافه نکنه که باعث به اشتباه افتادن خوانندگان و اینجاد تنش در بین اون ها بشه.
 
آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or