5 دلیل برای سلطه Xbox در نسل بعدی کنسول ها

...5 دلیل برای دلگرمی فن های مایکروسافت تا 21 می
آخه جیگر مایکروسافت مگه خله با این آت و آشغالا کنسول نسل بعدشو جمع و جور کنه
فقط دو تاش منطقی بود ولی اون سه تای غیر منطقی رو اگه اینا نمی تونن حدس بزنن مایکرو که میتونه.بالاخره یه کاری برا فروش کنسولش می کنه

دوستان منتظر عناوین Ryse ,..forza5..halo6

باشند
یعنی بنظرت اینا که بقول مایکرو مال نسل بعدن میتونن جلو بازیایی مثه kill zone:shadow fall...GT6...infamous:ss......وایستن؟
یا اصلا میتونن جلو همین tlou و beyond که قرار برا همین نسل بیان دووم بیارن؟
خود من که از بچگی داشتم بازی میکردم و خیلیای دیگه همه منتظر عناوین ps3 و کلا با انحصاریای xbox حال نمیکنن.
من فن نیستم 360 دارم ps3 دارم 360 رو فقط با کینکتش حال میکنم ولی ادم کنسول میخره که بازی کنه وقتی بازی نیسته
کنسول به چه درد میخوره؟

واقعا مطالب های که گفتید صد در صد سونی رو کنار خواهد زد همه چی که انحصاری نمیشه مردم کنسولی میخوان که باهاش راحت بازی کنن گیم پلی خوبی داشته باشه و از همه مهمتر ایکس باکس باشه ولی اینو نگفتید که قطعات قطعات استفاده شده در کنسول نسل بعد واسه امریکایی هاست برای امریکایی هاست و ماکرو هم توی امریکاست چیزی دست گیرتون نشد من شرط میبینم کنسول بعد مارکرو توی قدرت سونی قورت خواهد داد چون رقیب از شرکت امریکایی قطعات کنسولشو جمع کرده بیا فکرشو بکن ایکس باکس نسل بعد توی قطعه ضعیف باشه میشه همچین چیزی ؟ سرنوشت سگا منتظر سونی خواهد بود سگا هم انحصاری زیاد داشت

من هم فکر کنم شاید ماکروسافت ، روی قیمت بخواد مانور بده
توی کنسولها چون بهینه سازی ،حرف اول و می زنه حالا لازم نیست شما سخت افزار خیلی قوی داشته باشید البته دیگه از اون ور هم نباید بیوفتید و بیش از حد ضعیف باشید مثل کنسول نینتندو
فکر کنم ماکروسافت از طوفان wii تو نسل قبل در س گرفته و می خواد یه کنسول قوی اما نه لزوما خیلی قوی ارائه کنه
مثلا استفاده از gddr3 که بحثش مطرحه (gddr5 هنوز یه قطعه گرونه) شاید بتونه این و نسبتا ارزونتر بکنه و اگه این ارزونی قابل توجه باشه و به قدرت این کنسول هم لطمه نزنه اون موقع می تونه کار wii تو ابتدای نسل قبل رو تکرار کنه 0با توجه به عدم اقبال به wii u تا اینجای کار
از طرفی سونی چون یه شرکت سخت افزاریه ، تعصب خاصی رو برندهای خودش داره وبه هیچ وجه از کیفیت پایی نمیاد ولو محصولش گرون بشه
البته سونی هم وعده داده که محصولش مثل نسل قبل گرون نباشه احتمالا نگاه سونی در قیمت گذاری به مایکروسافته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or