5 دلیل برای سلطه Xbox در نسل بعدی کنسول ها

مطلب نه منبعه درستی داره نه چیزی...! جز یه مورد xboxlive باقی موارد فقط حدس و گمانه. مگه این که سونی تو همون لایو هم بتونه مایکرو رو به خاک بمالونه که رسما در این زمینه محاله بتونه این کار رو بکنه، باقی موارد چرتی بیش نیست.
GiKi رو تا حالا نشنيدي و ازش خبر نداري بهتر خواب بموني حداقل يه نگا به همايش PS4 مينداختي تا يكم اطلاعاتت پيشرفت ميكرد گلم!!
خوب چرا می پیجونی؟ :| قشنگ توضیح بده

جک سال:
سلطه ایکس باکس در نسل بعدی کنسول ها
تمامی این موارد که ذکر شد از عوامل موفقیت ایکس باکس تو همین نسل بود که مطمئناً سونی واسه تک تکشون تو نسل بعد برنامه ریزی کرده پس میکروسافت اگه بخواد دلش رو به همینا خوش کنه نسل بعد با کله میخوره زمین!
در ضمن یکی از بزرگترین برگه برنده های سونی سیستم ابریه
Gaikai هست
داداش شوما چجوری کینکت 2.0 داری ؟ که میگی تو همین نسل هم بود

دلایل کاملا منطقی و بی نقص هستن مخصوصا عناوین خوب سونی که از دست رفتن مخصوصا عنوان MGS که شخصا خودم فقط بخاطر این عنوان کنسول سونی و خریدم و مطمئن باشید اگه این عنوان انحصاری میموند من بازهم کنسول سونی و تهیه میکردم...دلیله اینکه ماکروسافت از کارت گرافیک قدرتمندی استفاده کنه شکی نیست ولی ماکروسافت مطمئن باشید از یک CPU بسیار قوی برای اجرای محاسبات قوی در بازی ها استفاده خواهد کرد چون به احتمال زیاد از تکنولوژی استفاده خواهد کرد که بهش میگن کنترلر مغزی . یعنی ما بازی هارو تو نسل بعد با مغزمون هدایت میکنیم و این عمل به پردازنده ی بسیار قوی نیاز داره

یعنی فقط mgs انحصاری سونی است بقیه بازی ها دیگه پوچه نه ؟؟؟؟=))

ولی ماکروسافت مطمئن باشید از یک CPU بسیار قوی برای اجرای محاسبات قوی در بازی ها استفاده خواهد کرد چون به احتمال زیاد از تکنولوژی استفاده خواهد کرد که بهش میگن کنترلر مغزی . یعنی ما بازی هارو تو نسل بعد با مغزمون هدایت میکنیم و این عمل به پردازنده ی بسیار قوی نیاز داره
WTF?
این تکنولوژی ساخته شده اما استفاده طولانی مدتش مغز رو داغون میکنه! امکان نداره همچین چیزی! سر آواتار امضای جاستین بیبر به مدت یک هفته شرط می بندم:دی

کلا اینا بازی هایی نظیر فاینال و متال گیر و غیره را هم انحصاری حساب می کنند مثلا الان چنان جوی در مورد call of duty ghost راه انداختند هرکی ندونه فکر میکنه این بازی انحصاری کنسول های مایکروسافته

حالا یه سوال کدوم از کنسولهای نسل بعد کدومشو بخریم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
. .... . دوست عزیز و گل من اگه اخبارو دنبال میکنی که هیچ اگه نمیکنی باید بت بگم که xbox بعدی هیچ چیش مشخص نیست الان شاید بهتر باشه شایدم فاجعه . بعدشم پولشو داری که میگی کدومو بخرم ؟ حداقل 4 5 ملیون هست تو این کشور خوب و اباد ما

اوه اوه تاپیکه بوی بنی میدهد :-s :-ss
عناوین انحصاری Third-Party و DLC ها
مایکروسافت در Xbox 360 با سیاست انحصاری کردن برخی بازی های ثرد پارتی همچنین انحصاری کردن برخی محتوا ها (حداقل به صورت انحصار زمانی ) قصد داشت ضعف انحصاری ها در برابر رقبای خود را بپوشاند ، این تلاش مایکروسافت در نهایت به خوبی عملی و مثمر ثمر واقع شد ، هیچ دلیلی وجود ندارد که مایکروسافت در نسل بعد نیز این سیاست را پیش نگیرد. نمایش بزرگی از بازی Call of Duty: Ghost در کنفرانس رونمایی XBOX بعدی در تاریخ 21 می ، قرار است نمایش داده شود ، می توانیم به اطمینان بگوییم که جنبه های مختلفی از این بازی به احتمال زیاد انحصاری Xbox بعدی خواهد بود و البته بازی های ثرد پارتی دیگر .
دوستان اینجا نوشته عناوین انحصاری Third-Party و DLC ها نه عنواین انحصاری First-Party !!! اوکی!؟ :-/ :دی
ولی خو باید بگم که 2 تا بازی انحصاری Third-Party تو این نسل سونی داشت که ..... ای بابا بگذاریم :دی
در مورد DLC هم MW3 یه هفته زودتر برای XBOX در میکرد از اونطرف BF3 یه هفته زودتر برای PS3
که به نظرم خیلی حرکت احمقانه ایه :| حالا یه هفته مگه برا یه DLC چه تاثیری داره؟!؟!!؟!؟ :| البته برا تبلیغ خیلی خوبه همچین یارو تو تریلرش میگه یه هفته زودتر آدم خود به خود ایجوری میشه : :o

کلا باز شود دیده شود بلکه پسندیده شود!
بعد هم یه نکته اساسی در مورد سیستم xbox live هست اونم این هست که پولی هست و تمامی امکاناتش یا به خاطر تحریم یا به خاطر مسدود شدن یا به خاطر سرعت پایین نت ما در اختیار ما نیست فقط آنلاین بازی کردن میمونه دوستان یه جوری میگن که لایو بهتره که آدم ندونه فکر میکنه مثلا یکسره توش دارن فیلم و موسیقی گوش میدن!نه PSN تو ایران برای ما خیلی بهتره چو حداقل پول براش نمیدیم!
البته من فرند خارجی که دارم میبینم بیشتر از این که بازی کنه با دستگاه فیلم نگاه میکن ولی تو ایران اینطوری نیست مثلا اینکه اخر هفته یه فیلم رایگان میگزاره نگاه کنی خیلی باحاله ولی نه سرعتش هست نه میشه با زیرنویس نگاه کرد!
کلا من از مایکروسافت یه alan wake دیگه میخوام و بس!
سنمون زیاد شده با خیلی از بازی ها حال نمیکنیم!

دوستانی که ایکس باکس و ماکروسافت رو مسخره میکننـــد منتظرم که نسل بعـــد ببینمشون!

:dباو جو الکی دادم....تا 10 روز دیگه صبر میکنیم ببینیم ماکروسافت چیکار کرده..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or