Infected Area
کاربر سایت
خوب چرا می پیجونی؟ قشنگ توضیح بدهGiKi رو تا حالا نشنيدي و ازش خبر نداري بهتر خواب بموني حداقل يه نگا به همايش PS4 مينداختي تا يكم اطلاعاتت پيشرفت ميكرد گلم!!
داداش شوما چجوری کینکت 2.0 داری ؟ که میگی تو همین نسل هم بودجک سال:
سلطه ایکس باکس در نسل بعدی کنسول ها
تمامی این موارد که ذکر شد از عوامل موفقیت ایکس باکس تو همین نسل بود که مطمئناً سونی واسه تک تکشون تو نسل بعد برنامه ریزی کرده پس میکروسافت اگه بخواد دلش رو به همینا خوش کنه نسل بعد با کله میخوره زمین!
در ضمن یکی از بزرگترین برگه برنده های سونی سیستم ابریهGaikai هست
دلایل کاملا منطقی و بی نقص هستن مخصوصا عناوین خوب سونی که از دست رفتن مخصوصا عنوان MGS که شخصا خودم فقط بخاطر این عنوان کنسول سونی و خریدم و مطمئن باشید اگه این عنوان انحصاری میموند من بازهم کنسول سونی و تهیه میکردم...دلیله اینکه ماکروسافت از کارت گرافیک قدرتمندی استفاده کنه شکی نیست ولی ماکروسافت مطمئن باشید از یک CPU بسیار قوی برای اجرای محاسبات قوی در بازی ها استفاده خواهد کرد چون به احتمال زیاد از تکنولوژی استفاده خواهد کرد که بهش میگن کنترلر مغزی . یعنی ما بازی هارو تو نسل بعد با مغزمون هدایت میکنیم و این عمل به پردازنده ی بسیار قوی نیاز داره
WTF?ولی ماکروسافت مطمئن باشید از یک CPU بسیار قوی برای اجرای محاسبات قوی در بازی ها استفاده خواهد کرد چون به احتمال زیاد از تکنولوژی استفاده خواهد کرد که بهش میگن کنترلر مغزی . یعنی ما بازی هارو تو نسل بعد با مغزمون هدایت میکنیم و این عمل به پردازنده ی بسیار قوی نیاز داره
. .... . دوست عزیز و گل من اگه اخبارو دنبال میکنی که هیچ اگه نمیکنی باید بت بگم که xbox بعدی هیچ چیش مشخص نیست الان شاید بهتر باشه شایدم فاجعه . بعدشم پولشو داری که میگی کدومو بخرم ؟ حداقل 4 5 ملیون هست تو این کشور خوب و اباد ماحالا یه سوال کدوم از کنسولهای نسل بعد کدومشو بخریم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اینجا نوشته عناوین انحصاری Third-Party و DLC ها نه عنواین انحصاری First-Party !!! اوکی!؟عناوین انحصاری Third-Party و DLC ها
مایکروسافت در Xbox 360 با سیاست انحصاری کردن برخی بازی های ثرد پارتی همچنین انحصاری کردن برخی محتوا ها (حداقل به صورت انحصار زمانی ) قصد داشت ضعف انحصاری ها در برابر رقبای خود را بپوشاند ، این تلاش مایکروسافت در نهایت به خوبی عملی و مثمر ثمر واقع شد ، هیچ دلیلی وجود ندارد که مایکروسافت در نسل بعد نیز این سیاست را پیش نگیرد. نمایش بزرگی از بازی Call of Duty: Ghost در کنفرانس رونمایی XBOX بعدی در تاریخ 21 می ، قرار است نمایش داده شود ، می توانیم به اطمینان بگوییم که جنبه های مختلفی از این بازی به احتمال زیاد انحصاری Xbox بعدی خواهد بود و البته بازی های ثرد پارتی دیگر .