5 بازی سخت تاریخ

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
[h=3]
5.jpg
[/h] [h=3][/h] [h=3]The Impossible Game[/h]

[h=3]
4.jpg
[/h] [h=3][/h] [h=3]Dark Souls[/h]
dark_souls.jpg

[h=3]
3.jpg
[/h] [h=3][/h] [h=3]Battletoads[/h]
Battle_Toads.jpg

[h=3]
2.jpg
[/h] [h=3][/h] [h=3]Ghosts'n Goblins[/h]
Gng2flyerfront.jpg

[h=3]
1.jpg
[/h] [h=3][/h] [h=3]Contra[/h]
Contra_-_1988_-_Konami.jpg

لول یادش بخیر Battletoads :دی
2 نفرش حال میداد تو اون تونله که میرفتیم باید میومدیم پایین من همیشه طناب داداشم رو پاره میکردم :دی هیچ وقت هم نشد بریم تا آخرش خیلی سخت بود خدایی ...

لول یادش بخیر Battletoads :دی
2 نفرش حال میداد تو اون تونله که میرفتیم باید میومدیم پایین من همیشه طناب داداشم رو پاره میکردم :دی هیچ وقت هم نشد بریم تا آخرش خیلی سخت بود خدایی ...

هنوزم عاشقشم :دی من روی PC که با مبدل میشه هرثانیه SAVE کرد از مرحله 4 نتونستم تکون بخورم ! خیلی بازی باحالی بود یادش بخیر :X

یادش بخیر Battletoads و با کونترا چه خاطراتی داشتیم اصلا فکر نمیکردم انقدر ساخت باشه ما که کلی حال میکردیم با اینا :d

Contra رو من توی بچگی بازی کردم زیاد هم سخت نیست، اون Battletoads رو هم که هروقت بازی میکردم فکر میکردم بازی دوم لاک پشت های نینجائه:d و واقعا هم سخت بود این Ghosts'n Goblins از همشون بدتره یه دفعه با امولیتور بازیش کردم از زندگی آدم رو پشیمون میکنه انقدر که سخته!!!

Battletoads از همه شون سخت تره:دی از اون مرحله كه بايد با طناب می رفتيم پايين جلوتر نتونستم برم...
انقدر سخت بود كه كارتدريجش رو سربه نيست كردم:دی
داستان بازیش هم هيچ وقت نفهميدم چی بود،يه قورباغه كه كلاغ می كشت و ورجه ورجه می كرد؟:-/
كنترا هم كل ليست رو زير سوال برده.به نظرم شورش در شهر3 (همون Streets of Rage 3 :دی) و پليس آهنی:دی سخت تر از كنترا بودند...

آخرین ویرایش:
battletout فقط یکبار تموم کردم و اخرش باید با همون زنه که بین مراحل نشون میده مبارزه میکردی ...یادش بخیر ، یادمه مرحله دوم که با طناب پایین میومدیم فقط از طریق کلاغ ها جون میگرفتیم تا بتونیم تا اخرش بریم......

کنترا که خیلی راحت بود بابا من بچگیام جیک ثانیه میبردمش اخر
من یه بازی رو میکرو داشتم ارنولد بود ولی اسم کاملش رو نمیدونم با این که کنترا رو راحت میبردم ولی اونو هر کاری کردم از پس یکی از باس هاش برنیومدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or