5 بازی سخت تاریخ

Robocop vs Terminator تو سگا هم خيلي سخت بود ، هر كاري كردم باس آخرشو نتونستم بزنم ، چه گرافيكي داشت ، يادش بخير ، يادمه تير كه ميزديم ، طرف ميتركيد ، خون ميپاشيد كلي با بچه ها كف ميكرديم....

لول ! کنترا سخت نبود ! لول ! میگیرم میزنمتونا ! :دی
برید نقد آی جی ان رو بخونید (17 سال قبل) ببینید چی گفته ؛ این بازی ، سخت ترین بازی تاریخ هست . سخت به معنای واقعی کلمه ، نه یه چیز مسخره مث دیمن سولز که با نذاشتن سیو و چک پوینت میخواد خودش رو سخت جلوه بده :دی

حالا من یه بازی میگم که به نظرم سخت ترین بازی هستش و تا این لحظه که این پست رو میدم هنوز از کسی نشنیدم که تونسته باشه تمومش کنه.

بازی Hokuto No Ken... اینم عکس هاش.

MegaDriveCover.jpg

lastbattle1z.gif

یعنی اینایی که میگین پیش این بازی LOL ـی بیش نیستن :دی

اون Battletoads که خیلی اسابمو خورد میکرد ولی چرا Prriny series و super meat boy اینجا نیستن؟کسی تونسته prriny 2 رو تموم کنه؟contra هم متاسفانه نتونستم تموم کنم حتی 2 نفره:((شاید اون زمان زیادی کوچولو بودم:dالان یه بار دیگه اینا رو با امولیتر میرم ببینم دنیا دست کیه:d

• Like
Reactions: Oceanic 6
اون Battletoads که خیلی اسابمو خورد میکرد ولی چرا Prriny series و super meat boy اینجا نیستن؟کسی تونسته prriny 2 رو تموم کنه؟contra هم متاسفانه نتونستم تموم کنم حتی 2 نفره:((شاید اون زمان زیادی کوچولو بودم:dالان یه بار دیگه اینا رو با امولیتر میرم ببینم دنیا دست کیه:d

Prinny 1,2 رو من تموم کردم. خواستی هم توضیح میدم مراحل آخرش رو، هر چند که خیلی بازی سختی بود.

• Like
Reactions: hdxc
اوفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .این Battletoads منو یر کار میزاشت بدجور.تا اونجا که سوار یه ماشین میشدن از رو مانعا میپریدن میرفتم.بعدش دیگه میمردم.خیلی خیلی سخت بود.کنترا هم که بی نهایت بار تمومش کردم.

بقیه ررو بازی نکردم.

لول ! کنترا سخت نبود ! لول ! میگیرم میزنمتونا ! :دی
برید نقد آی جی ان رو بخونید (17 سال قبل) ببینید چی گفته ؛ این بازی ، سخت ترین بازی تاریخ هست . سخت به معنای واقعی کلمه ، نه یه چیز مسخره مث دیمن سولز که با نذاشتن سیو و چک پوینت میخواد خودش رو سخت جلوه بده :دی
فکر می کنم انتخاب سخت ترین بازی یه کم سلیقه ای شد.... باید اکثریت رو در نظر گرفت.... ولی من IGI هم موافقم. واقعا سخت بود.

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:03 PM ارسال شده بود ----------

RO

واقعا خوب اشاره کردی به RoboCop خیلی بد جور و قشنگ آدم و سرویس میکرد:d و واقعا هم بازی قشنگی بود

Battletoads هم دیگه نگو :))
I love U پیمان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or