4 Top spin

آره داداش گلم چرا که نگاه نمیکنم،تلویزیون ملیمون که نشون نمیده ولی از راه های دیگه (!) نگاه میکنم ! من عاشق این بازی ورزشیم،تنیس خودم بازی نمیکنم ولی اگه فرصتش بشه حتما دست به راکت میشم،جدا گیم پلی این بازی بدون نقصه و این تنها بازی ایه که تو عمرم دیدم که گیم پلی اش حتی 1 ایراد هم نداشته ! رو این حرفم میتونم قسم بخورم،راجع به فیزیک هم که حرف کارشناس های سایت گیم اسپات رو برات نقل قول کردم ولی شما باز هم قبول نکردی و نمیکنی و بحث روی این مسئله بیشتر از این بی فایدس

راستی اونایی که دمو رو دانلود کرده بودن مطمئنا میدونن که بازی از لحاظ سختی به Easy Normal و Hard تقسیم بندی میشد که انصافا Hard اش پوست میکند و خیلی سخت بود ولی من دلم میخواست بازی باز هم سخت تر میبود تا اینکه نسخه ی اصلی بازی اومد و دیدیم که سختی Very Hard هم به بازی اضافه شد و این برای من خیلی لذت بخش بود و واقعا خوشحال شدم تا اینکه 1 ساعت پیش تو مسابقات Australian Open که جزو مسابقات گرند اسلمه ، اول شدم و سختی Expert هم آزاد شد !!!!!! وای خدا اگه از دست لذت هایی که این بازی به من میده نمیرم،شانس آوردم !!!!! فقط میتونم بگم :
N1 2K Sports
N1 Top Spin 4
خیلی خوشحالم که میبینم اینجا هم بازی طرفدار داره.
آقا شما چطوری رو وری هارد اول شدی؟!!!! من رو هارد به زور شدم روسم کشیده شد !!!

یه بیست دقیقه ای با ps3 یکی از بچه ها بازی کردم نچسبید ! نمیدونم یه جوری انیمیشن ها خشک بود . کنترل بازیکنا روون نبود
شما برید تو کرر بازی شخصیتت رو بساز برو بازی کن و هی تراپی (trophy) برو بالا روزی هم یه 2 ساعت پاش بشین می چسپه !:d

سلام دوستان من این بازی را کپی کردم روی هارد داخلی ...
اجرا میشه کاملا ... ولی وقتی میخوام وارد بازی اصلی بشم که به قولی بازی تنیس شروع بشه توی لودینگش میمونه و مجبورم دستگاه و خاموش روشن کنم میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or