360 free region شد!!!!

• Thread starter Thread starter SLASH1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته در آوردن کنسول بن شده یه خورده همچین بیش از حد سخته و یه جورایی غیر ممکن!!!!(منظورم یه روش درست و حصابی هستش)!!!

کنسول هایی که بن می شن ، ( احتمالا ) سریال نامبرشون تو سرور های Xbl ، جزو لیست سیاه قرار گرفته! خوب این یعنی کنسولی با این مشخصات اجازه ورود شبکه رو نداره!
برای اینکه بشه کنسول رو از بن خارج کرد : اول باید دید چه اطلاعاتی از کنسول تو سرور های مایکروسافت ضبط شده! بعد باید دید که آیا میشه این ها رو عوض کرد؟! تازه اگر همه اینها مشخص شد و امکان دست کاری بود باید گشت دنبال مشخصات معتبر که مایکروسافت اونها رو قبول کنه! خوب این به دردسرش نمی ارزه! به غیر از اینکه یه کاری کنن که کنسول ها بدون نیاز به تغییر مشخصات وارد شن! البته این در تخصص هکر هاست! و من اطلاعات زیادی در این رابطه ندارم!
فقط می خوام بگم امید زیادی به این قضیه نداشته باشید!

کنسول هایی که بن می شن ، ( احتمالا ) سریال نامبرشون تو سرور های Xbl ، جزو لیست سیاه قرار گرفته! خوب این یعنی کنسولی با این مشخصات اجازه ورود شبکه رو نداره!
برای اینکه بشه کنسول رو از بن خارج کرد : اول باید دید چه اطلاعاتی از کنسول تو سرور های مایکروسافت ضبط شده! بعد باید دید که آیا میشه این ها رو عوض کرد؟! تازه اگر همه اینها مشخص شد و امکان دست کاری بود باید گشت دنبال مشخصات معتبر که مایکروسافت اونها رو قبول کنه! خوب این به دردسرش نمی ارزه! به غیر از اینکه یه کاری کنن که کنسول ها بدون نیاز به تغییر مشخصات وارد شن! البته این در تخصص هکر هاست! و من اطلاعات زیادی در این رابطه ندارم!
فقط می خوام بگم امید زیادی به این قضیه نداشته باشید!

دقیقآ من هم تا اینجای کار به همین نتیجه رسیدم و یک سری چیز های دیگه!!!!!!

اگر کسی اطلاعاتی یا سایتی یا تایپیکهایی رو در این زمینه یعنی سعی برای خارج شدن از بن سراغ داره معرفی کنه چه خارجی چه ایرانی ممنون میشم چون میخوام توی این زمینه یه نموره همچینی کار کنم.

ممنون

آخرین ویرایش:
گروهي به نام seventhson موفق شدند كه قفل ريجن دستگاه 360 رو هك كنند به اين ترتيب مشكل ريجن بندي و درسرهاي ان حل شد و اين گروه موفق شدند حتي بازي هاي پال روي ntsc اجرا كنند
روش كار هم به صورت زير است:
The following assumes you have the correct 1BL key and CPU key set in the flashtool.
1. Dump the NAND from the US 360 (528-bytes-per-page)
2. Open in the latest flashtool (v0.8) and click [extract]
3. Edit extracted KV.bin and change 16-bits at offset 0xB8 from 0×00FF to 0×02FE
4. Open in flashtool and click [patch], check the “patch keyvault” box and select the KV.bin modified in step 3
5. Click [OK] and choose output file
6. Flash output image back to the NAND of the US 360
7. Try an EU game or two
در ضمن يه تايپيكي شبيه اين هست اما چون با شك سوال شده بود من يه جديدشو زدم
برادرهای عزیز بیخودی به دلشون صابون نزنند که این خبر یک شایعه بیش نیست واگرهم مدرک
میخوایدبرید شماره34مجله بازینما رو بخرید:(

خوب، بعد از سه صفحه مطالب ضد و نقيض يه توضيح ميدم كه ديگه جاي بحثي نمونه !
اول اينكه، خبري از Region Free شدن 360 نيست فقط هكر مربوطه موفق شده ريجن كنسول رو عوض كنه، يعني مثلاً PAL رو بكنه NTSC/U نه اينكه ريجن فري كنه !
دوم اينكه، كساني كه بازي از GRAW2 به اين طرف گذاشتن رو كنسولشون و كنسول رو آپديت كردن بايد قيد اين كار رو بزنن (حداقل فعلاً) چون ديگه كرنل آپديت شده و بدون باگ كرنل نميشه CPU KEY رو كشيد بيرون !
پس فعلاً با خيال راحت بشينيد از كنسولتون استفاده كنيد و الكي دنبال جايي نگرديد كه براتون كنسول رو ريجن فري كنه.
موفق باشيد

آخرین ویرایش:
اول اينكه، خبري از Region Free شدن 360 نيست فقط هكر مربوطه موفق شده ريجن كنسول رو عوض كنه، يعني مثلاً PAL رو بكنه NTSC/U نه اينكه ريجن فري كنه !
دوم اينكه، كساني كه بازي از GRAW2 به اين طرف گذاشتن رو كنسولشون و كنسول رو آپديت كردن بايد قيد اين كار رو بزنن (حداقل فعلاً) چون ديگه كرنل آپديت شده و بدون باگ كرنل نميشه CPU KEY رو كشيد بيرون !
پس فعلاً با خيال راحت بشينيد از كنسولتون استفاده كنيد و الكي دنبال جايي نگرديد كه براتون كنسول رو ريجن فري كنه.
موفق باشيد

خود GRAW2 هم حساب میشه ؟!! من دستگاه رو با همون آپدیت کردم:(
ولی بی خیال :biggrin1:

موفق باشيد
منتظر پستتون بودم طاهر جون

موفق باشيد
:cool:بنده هم کاملا با آقاطاهرموافقم:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or