360 free region شد!!!!

• Thread starter Thread starter SLASH1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه کسی این کار رو انجام بده بن نمیشه!!!
چون:
فعلا فقط کسایی می تونن این کار رو بکنن که ورژن داشبورد دستگاهشون 4532و4548 باشه و هر کی بره لایو فورا آپدیت میشه و دیگه کنسول ریجن فری نمیشه.

اگه کسی این کار رو انجام بده بن نمیشه!!!
چون:
فعلا فقط کسایی می تونن این کار رو بکنن که ورژن داشبورد دستگاهشون 4532و4548 باشه و هر کی بره لایو فورا آپدیت میشه و دیگه کنسول ریجن فری نمیشه.
در این صورت این کار به درد کسانی میخوره که تو لایو نمیرن .

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

یه سوال :

اگه ایران یا کشورهایی که در اونجا xbox نمایندگی نداره .

یه آدم درست پیدا شد و بازی های اصل می خرید .

ولی چون بازی های اصل که در ایران یا ... رجیون هر کدومشون فرق می کنه .

طرف باید چی کار کنه ؟ :confused:

دوستان!!
اگر اشنايي چيزي سراغ داشتيد واي ن كار 100 در صد عملي شو و انجام شد كه انشاالله شده!!!
بگيد توي ايران اين كار و كي مي كنه ما بريم پيشش!
راستي من كه به لايو وصل نمي شم!!!
خيلي چيزه 20 تي هستش مي تونم راحت پرو اولوشن 7 رو با زبان انگليسي بازي كنم!!
خدايي خيلي رويايي!

گه کسی این کار رو انجام بده بن نمیشه!!!
چون:

محمدرضا ، آپدیت خبر رو خوندی؟
اومده که برروی تمامی kernel ها کار می کنه!

این که گفته فقط رو ورژن های 4532 و 4548 میشه.در ضمن اونایی که آپدیت بهاره رو انجام دادن فعلا باید بیخیال ریجن فری بشن چون شما نیاز به Cpu Key دارین تا بتونین فرمور رو دانگرید کنید و در این آپدیت امکان فهمیدن این موضوع وجود نداره.فکر نمی کنم تو این سایت کسی Cpu Key داشته باشه.

این که گفته فقط رو ورژن های 4532 و 4548 میشه.در ضمن اونایی که آپدیت بهاره رو انجام دادن فعلا باید بیخیال ریجن فری بشن چون شما نیاز به Cpu Key دارین تا بتونین فرمور رو دانگرید کنید و در این آپدیت امکان فهمیدن این موضوع وجود نداره.فکر نمی کنم تو این سایت کسی Cpu Key داشته باشه.

كاملا درسته اما دارن با برنامه هاي جديدي دارن اون موردم حل مي كنن تا cpu key بدست بياد

خوبه دیگه چند وقت دیگه هم مقابله با بن شدن از لایو و خارج کردن کنسول بن شده هم روش هاش در میاد!!!!1

البته در آوردن کنسول بن شده یه خورده همچین بیش از حد سخته و یه جورایی غیر ممکن!!!!(منظورم یه روش درست و حصابی هستش)!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or