30 روز دیگر تا شروع نسل بعد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
ps4-vs-xbox-one.jpg

عمر نسل هفتم کنسول ها بعد از هشت سال طولانی حدودا تا سی روز دیگر به پایان می رسد و ما شاهد ورود دو کنسول دیگر از خانواده ی اکس باکس و پلی استیشن خواهیم بود.

PS4 و Xbox One به ترتیب قرار هستند در 15 و 22 نوامبر ماه پیش رو، ورود خود را در برخی از مناطق جشن بگیرند. لانچ تایتل های هر دو کنسول مطمئنا (یا احتمالا!!) قوی تر از نسل قبلی می باشند و ما را به خرید این کنسول ها در روز عرضه (یا 1 سال بعد از آن!) ترغیب میکند. نگاهی به لیست آن ها بیندازید:

PlayStation 4:
Download and physical media

• Assassin’s Creed Black Flag
  • Battlefield 4
  • Call of Duty: Ghosts
  • Driveclub
  • FIFA 14
  • Just Dance 2014
  • Killzone: Shadow Fall
  • Knack
  • LEGO Marvel Super Heroes
  • Madden NFL 25
  • NBA 2K14
  • NBA LIVE
  • Need for Speed: Rivals
  • Skylanders: Swap Force
  • Watch Dogs

Download only

• Basement Crawl
  • Blacklight
  • Contrast
  • Counterspy
  • DC Universe
  • Doki-Doki Universe
  • Flower
  • Hohokum
  • Minecraft
  • N++
  • Pinball Arcade
  • Planetside 2
  • Pool Nation Extreme
  • ResoGun
  • Super Motherload
  • Tiny Brains
  • War Thunder
  • Warframe

Xbox One:
  • Assassin’s Creed IV Black Flag
  • Battlefield 4
  • Call of Duty: Ghosts
  • Crimson Dragon
  • Dead Rising 3
  • FIFA 14
  • Fighter Within
  • Forza Motorsport 5
  • Just Dance 2014
  • Killer Instinct
  • LEGO Marvel Super Heroes
  • Lococycle
  • Madden NFL 25
  • NBA 2K14
  • NBA LIVE 14
  • Need for Speed: Rivals
  • Peggle 2
  • Powerstar Golf
  • Ryse: Son of Rome
  • Skylanders: Swap Force
  • Watch Dogs
  • Zoo Tycoon
  • Zumba Fitness: World Party

آیا شما هم آن هیجان شروع نسل را دارید یا خیر؟!

آخرین ویرایش:
یک حساب سر انگشتی میکنم
الان بازی های ps3 قیمتش 60 دلاره که وقتی میاد داخل ایران 230 تومن فروش میره
اما با توجه به اینکه گفتن بازی ها همون 60 دلاره اما یک سری از جاها قیمت بازی ها رو 70 دلار زدن یعنی کم کم بازی 270 تومن در میاد
واقعا ایا 270 تومن پول بازی دادن کار درستی است :d
ما که کنسولامو فروختیم آماده برای خرید ps4 هستیم ( wiiu رو نفروختما باز نیایید شایعه کنید :|)

نسل جدید برای من موقعی شروع شد که Wii U اومد به بازار، یعنی اشتباه می کردم؟

هنوز بین 200 تا 300 عنوان جدید طی یکسال آینده قراره برای کنسولهای نسل فعلی بیاد چطوری حساب کردن که 30 روز دیگه قراره عمرشون تموم شه؟؟!!!

یاد اون روزها به خیر که ما میگفتیم عمر این نسل به سر اومده بعد یه عده با برداشت قویشون از شرایط و سطح بالای درکشون و تعداد بیشمار لایک و اعتباری که میگرفتن میفرمودن : نسل بعد حداقل تا سال 2015 معرفی نخواهد شد !!!! البته از این فضلا که همواره در حال غیب گویین و بدون هیچ توجه به فرموده های پیشینشون همواره با قاطعیت و عصبانیت درافشانی میکنن تو سایت کم نداریم .. خودشونم علامه دهر میدونن .. ببخشید فرصتی بود که از آدمهایی که حق به جانب صحبت کردن رو تو فروم رواج دادن یادی بکنم :d داداش من که فکر میکنی خیلی بلدی و همه احمقن !! خیلی بیخودو چرتی :d با من دربیفتی ورمیفتی :d

چه خبره همه شبکه ها از شب قبل میرن جلوی فروشگاه ها که ملت تو صف جا انداختن خوابیدن فیلم میگیرن و مصاحبه تو سرما گرما طرف داران سونی توی صف بد درو باز میکنن یکی یکی میرن باید ببنیم امسال کی اولین نفره که اولین ps4 رو میخره

و میاد بیرون باهاش عکس میگیرن یادش بخری زمان ps3 همین طور بود به خدا 399 دلار پوله خداییش پوله؟ اونا ندگی میکنن ما اینجا تماشا............

چه خبره همه شبکه ها از شب قبل میرن جلوی فروشگاه ها که ملت تو صف جا انداختن خوابیدن فیلم میگیرن و مصاحبه تو سرما گرما طرف داران سونی توی صف بد درو باز میکنن یکی یکی میرن باید ببنیم امسال کی اولین نفره که اولین ps4 رو میخره

و میاد بیرون باهاش عکس میگیرن یادش بخری زمان ps3 همین طور بود به خدا 399 دلار پوله خداییش پوله؟ اونا ندگی میکنن ما اینجا تماشا............

به سرم زده پرایدمو بفروشم :((

اومدن چند تا بازی این نسل رو گرافیکشو بهتر کردن اسمشو گذاشتن نسل بعد...

90% لیستی که در پست اول معرفی شد بازیهایی هست که برای نسل فعلی هم عرضه میشه و به نظر من دیوانگیه محضه که بخوای شروع نسل رو با بازیهایی که توی نسل فعلی تجربشون رو کردی شروع کنی....

حداقل یکسال باید صبر کرد تا بشه فهمید چه تعداد بازی شاخ قراره انحصارا در اختیار کنسولهای نسل بعد باشه چون اگه غیر از این باشه و بازیها به صورت مولتی پلتفرم عرضه بشه همه ترجیح میدن بازیها رو با هزینه خیلی کمتری روی کنسول نسل فعلی تجربه کنند تا چند برابر هزینه کردن برای نسل بعدی.

اومدن چند تا بازی این نسل رو گرافیکشو بهتر کردن اسمشو گذاشتن نسل بعد...

90% لیستی که در پست اول معرفی شد بازیهایی هست که برای نسل فعلی هم عرضه میشه و به نظر من دیوانگیه محضه که بخوای شروع نسل رو با بازیهایی که توی نسل فعلی تجربشون رو کردی شروع کنی....

حداقل یکسال باید صبر کرد تا بشه فهمید چه تعداد بازی شاخ قراره انحصارا در اختیار کنسولهای نسل بعد باشه چون اگه غیر از این باشه و بازیها به صورت مولتی پلتفرم عرضه بشه همه ترجیح میدن بازیها رو با هزینه خیلی کمتری روی کنسول نسل فعلی تجربه کنند تا چند برابر هزینه کردن برای نسل بعدی.

کنسول رو الان بخرید یا سال بعد، چه ربطی داره به بازی های سال بعد؟ کنسول رو یه بار میخرید تا آخر نسل هم میمونه دیگه!

توی بازی های انحصاری هم چیزی که مسلمه، اینه که از نسل فعی تعدادشون بیشتر خواهد بود، چون هم مایکروسافت چندتا استودیو جدید باز کرده، و هم سونی اکثر استودیوهاش تعداد تیم هاشون رو زیاد کرده! پس به مراتب بازی های انحصاریه بیشتری رو توی این نسل تجربه میکنیم!

چه ربطی داره من بازی 150 تومنی هم برای XBOX 360 گرفتم

اتفاقا خرید بازی دیجیتالی دیوانگی هست..
بازی فیزیکی رو حداکثر با 30 - 40 تومن ضرر میفروشی یا تعویض میکنی

خیلی جالب هست میگی بازی 70 تومانی اگه براps3بگیرم احساس میکنی دای به خانواره خیانت میکنی ولی برا xbox360بازی150تومانی هم گرفتی و جالب اینجایت هیچ احساس خیانتی نداشتی

احتمالا باز نصیب ی چینی یا ژاپنی چشم بادومی میشه که خوشحال و خندان از درب فروشگاه اومده بیرون
399 دلار پولی نیست ولی باید پول پای چیزی داد که ارزش داشته باشه

یک حساب سر انگشتی میکنم
الان بازی های ps3 قیمتش 60 دلاره که وقتی میاد داخل ایران 230 تومن فروش میره
اما با توجه به اینکه گفتن بازی ها همون 60 دلاره اما یک سری از جاها قیمت بازی ها رو 70 دلار زدن یعنی کم کم بازی 270 تومن در میاد
واقعا ایا 270 تومن پول بازی دادن کار درستی است :d
ما که کنسولامو فروختیم آماده برای خرید ps4 هستیم ( wiiu رو نفروختما باز نیایید شایعه کنید :|)

یه شخصی توی این forum بود با همچین امضایی :
از نو آوریهای دسته ps4 دکمه share =))
حالا من که یادم نمیاد کی بود شما یادتون میاد؟ :-/

آخرین ویرایش:
خیلی جالب هست میگی بازی 70 تومانی اگه براps3بگیرم احساس میکنی دای به خانواره خیانت میکنی ولی برا xbox360بازی150تومانی هم گرفتی و جالب اینجایت هیچ احساس خیانتی نداشتی

:|

نه کلا منظورم قیمت و هزینه بود کاری با پلتفروم ندارم.. PS3 رو هم به خاطر این مثال زدم چون بیشتر از 360 براش بازی اورجینال گرفتم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or