30 روز دیگر تا شروع نسل بعد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
ps4-vs-xbox-one.jpg

عمر نسل هفتم کنسول ها بعد از هشت سال طولانی حدودا تا سی روز دیگر به پایان می رسد و ما شاهد ورود دو کنسول دیگر از خانواده ی اکس باکس و پلی استیشن خواهیم بود.

PS4 و Xbox One به ترتیب قرار هستند در 15 و 22 نوامبر ماه پیش رو، ورود خود را در برخی از مناطق جشن بگیرند. لانچ تایتل های هر دو کنسول مطمئنا (یا احتمالا!!) قوی تر از نسل قبلی می باشند و ما را به خرید این کنسول ها در روز عرضه (یا 1 سال بعد از آن!) ترغیب میکند. نگاهی به لیست آن ها بیندازید:

PlayStation 4:
Download and physical media

• Assassin’s Creed Black Flag
  • Battlefield 4
  • Call of Duty: Ghosts
  • Driveclub
  • FIFA 14
  • Just Dance 2014
  • Killzone: Shadow Fall
  • Knack
  • LEGO Marvel Super Heroes
  • Madden NFL 25
  • NBA 2K14
  • NBA LIVE
  • Need for Speed: Rivals
  • Skylanders: Swap Force
  • Watch Dogs

Download only

• Basement Crawl
  • Blacklight
  • Contrast
  • Counterspy
  • DC Universe
  • Doki-Doki Universe
  • Flower
  • Hohokum
  • Minecraft
  • N++
  • Pinball Arcade
  • Planetside 2
  • Pool Nation Extreme
  • ResoGun
  • Super Motherload
  • Tiny Brains
  • War Thunder
  • Warframe

Xbox One:
  • Assassin’s Creed IV Black Flag
  • Battlefield 4
  • Call of Duty: Ghosts
  • Crimson Dragon
  • Dead Rising 3
  • FIFA 14
  • Fighter Within
  • Forza Motorsport 5
  • Just Dance 2014
  • Killer Instinct
  • LEGO Marvel Super Heroes
  • Lococycle
  • Madden NFL 25
  • NBA 2K14
  • NBA LIVE 14
  • Need for Speed: Rivals
  • Peggle 2
  • Powerstar Golf
  • Ryse: Son of Rome
  • Skylanders: Swap Force
  • Watch Dogs
  • Zoo Tycoon
  • Zumba Fitness: World Party

آیا شما هم آن هیجان شروع نسل را دارید یا خیر؟!

آخرین ویرایش:
هیجان خاصی ندارم به جز کیلزون و داریو کلاب هم بازی نمیبینم که برای این نسل نیاد ... قطعا به این زودی ها هم سمت نسل بعد نمیرم ... به افرادی هم که میخوان سری بخرن میگم این کارتون خیانت به مردم ... صبر کنین آقا اینقدر پول مفت نریزین تو شکم دلال ها ... به خدا آقاهاتون زحمت کشیدن تا پول دراوردن
به قول رفیقم : هیچوقت از یه پیکان ۵۷ که یه بچه ۵ ساله توش نشسته سبقت نگیر چون ماشین بابای اون از همه ماشین ها تندتر میره

این 30 روز واسم 30 ماه میگذره تا بیاد... چقدر سخته:|بگذر زمان بگذر که میخوام برم سمت کنسولهای نسل بعد:d

همونطوری که مدیران مایکرو گفتن x360 تا 2016 ساپورت رسمی میشه .... پس گور بابای نسل بعد!

همونطوری که مدیران مایکرو گفتن x360 تا 2016 ساپورت رسمی میشه .... پس گور بابای نسل بعد!

یعنی تو تا 2016 نمیخوای بری نسل بعد؟چطور می تونی؟من که مدتهاست X360 ام رو بوسیدم گذاشتم کنار و از چند ماه پیش رفتم استقبال نسل بعد:d

من منتظرم اون موقعی هستم که دیوید کیج و ناتی داگ بازیهاشونو معرفی کنن اونقت من میرم تو یه مغازه و میگم یه ps4 بده و در ادامه فریاد میزنم : shut up and take money

ایشالله که هیچ گیمری حسرت داشتن نسل بعد رو نخوره وهمه با خیالی اسوده بازیهای مورد علاقه ی خودشون رو بخرن و ازش لذت ببرن:bighug:

یعنی تو تا 2016 نمیخوای بری نسل بعد؟چطور می تونی؟من که مدتهاست X360 ام رو بوسیدم گذاشتم کنار و از چند ماه پیش رفتم استقبال نسل بعد:d

واسه کسی که پول زیادی نداره، اجباری نیست که اول نسل کنسول جدید بخره. بازی‎های لانچ تا این جای کار آنچنان ترغیب‌کننده نبودن. به نظر من هم کسی که خیلی تشنه کنسول جدید خریدن نیست و یا از نظر مالی مشکل داره، باید صبر کنه تا حداقل بازی‌های زیادی واسه نسل بعد عرضه شه، بعد به نسل بعد کوچ کنه.

خب من که قدم گذاشتن به نسل بعد رو تقریبا از الان شرو کردم!
برا نسل بعد پی سی رو به 2 دلیل پلتفرم اصلیم قرار دادم و تازگی ها هم ارتقا دادم و فقط مونده کارت گرافیکش که اونم به زودی تهیه می کم! دلایل من هم برا پی سی خب در درجه ی اول دردسر کمترش هست که می تونم راحت به همه ی دی ال سی ها و پچ و آپدیتها بدون هزینه ی اضافی دسترسی داشته باشم و خب به جای اینکه 200 تومن پول بازی بدم با 3-4 تومن و نهایت 10 تومن به اون می رسم! و دلیل دوم هم خب قطعا گرافیک بهتر رو می تونم رو این پلتفرم داشته باشم!
رو کنسول هم که مثل همیشه اولویتم با پلی استیشن هست که اگه خدا بخواد بعد امتحانات دی می خرمش!
اگه قسمت هم شد سال بعد این موقع ها وان می خرم!
انشالله انصاف رو هم بین فروشنده ها ببینیم!!!

والا .... من وقتی به خونه میگم میخوام ماه بعد کنسول جدید بخرم جوری نیگا میکنن آدم از زندگی میفته.......مگه بچه ای که میری یکی دیگه بخری .. همینم که خریدی اون موقع بچه بودی....
آخه من نمیتونم چجوری توجیحشون کنم که بابا.... پس اون 18+ کوفتی چیه پس رو بازیا میزنن..... پس حتما من الان 40 سالمه دیگه...

مهم تر از اون اینه که ببینیم کدوم اول هک میشه :d برای یه بازی الان باید 200 هزار خرج کرد ، نمیشه خداییش :d

ای کاش ps4 سریع هک شه ... اون مقدم تره :d

باید حدود 2 ، 3 ماهی صبر کرد مشکل کنسولا پیدا بشه بعد خرید...

مشکل خود کنسول نیست ...مشکل قیمت بازیه که دونه ای 200 تومن میفته .... حالا حداقلش میگم 200 وگرنه 250 رو شاخشه ....فعلا تا یکی دوسال میشه با whatch dogs و cod : ghost و BF4 و Ac : bf رو همین 360 سر کرد تا بعدا ببینیم هکر ها چی کار میکنن.....

اقا شما این پول رو که باهاش باید PS4 و One رو خرید به من نیشان بده ؟ :d اقا پول نداریم ! البته پول که داریم ولی بدبختی اینه که باید باهاش لوستر و اسپلیت و LED و ... بخرم :( حالا شاید قسمت ما سال 93 بشه که کنسول بخریم 8-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or