Nintendo 3 Bayonetta

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
PlatinumGames
تاریخ انتشار
October 28, 2022
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
FXjKkTOWQAEJdmE.jpg

1641064988204.png

ناشر:Sega.Nintendo
سازنده:Platinum Games
سبک: Action, Hack'n Slash
تاریخ عرضه: 28 اکتبر 2022
پلتفرم ها: Switch​

قسمت سوم از عنوان زیبای بایونتا که در TGA 2017 به همراه کالکشن قسمت اول و دوم برای نینتندو سوییچ معرفی شدند

قسمت سوم ماجراهای مرموز و پر از زد و خورد ساحره ی دوست داشتنی این بار ما را به ژاپن می برد. جایی که شیاطین و فرشته ها این بار در ابعاد متفاوتی با هم مبارزه می کنند.

IP همچنان متعلق به Sega است اما هزینه ساخت بازی به دلیل عدم توانایی سازندگان همانند نسخه دوم توسط nintendo تامین میشود
براساس گفته های کارگردان نسخه 1. hideki kamiya تیم سازنده تمام تلاش خود را برای بهبود بخشیدن به بازی و ارائه بهترین تجربه میکند

ویژگی های جدید این نسخه

• داستان ادامه مستقیم بازی های قبلی بوده و کامیا تو اقدامی خلاف تمام رسم و رسوم صنعت گفته که بازی کرند نسخه های قبلی اتفاقا خیلی برای فهم داستان این نسخه مهمه و پیشنهاد کرده بازی های قبلی رو بازی کنید.
  • ویژگی جدید گیم پلی تو این نسخه حلول هیولاها تو اسلحه های بایونتا است که می تونید این بار همشون رو به صورت مستقیم کنترل کنید
  • بازی یه شخصیت قابل بازی جدید به اسم Viola داره
  • ویولا گویا به Grappling Hook دسترسی داره
  • بازی حول مکان های بزرگی مثل توکیو، چین و... میگذره
  • مبارزه های عظیم بین کایجوها و هیولاهای بازی تایید شده اند.
  • بازی یه مود sfw داره که توش میتونید Nudity رو در صورتی که خواستید (جلوی خانواده :D) غیرفعال کنید

نسخه Trinity Masquerade Edition بازی

FXjJ5zKWQAUAx0i.jpg

اسکرین شات ها

bayonetta-3-2-1.jpg Bayonetta3_NintendoSwitch_SCRN_04.jpg Bayonetta3_NintendoSwitch_SCRN_03.jpg
Bayonetta3_NintendoSwitch_SCRN_02.jpg Bayonetta3_NintendoSwitch_SCRN_01.jpg

تریلرها

آخرین ویرایش:
من از روزی که تریلر Bayonetta 3 اومد روزشماری می کردم بازی بیاد. توی تاپیک تمام دایرکت ها بودم و از Bayonetta 3 می گفتم.
از تک تک نمایش هاشم حتی همونایی که 10-12 فریم بود هم لذت بردم.
اما تا به الان اصلا حال بازی کردنش رو نداشتم. حال بازی کردن GoW هم ندارم. کلا حال بازی ندارم.

ولی بزنید به بدن استفاده لازم رو ببرید گیر ندید به بازی. کامیا بار ها گفته سگا حاضر به سرمایه گذاری روی این بازی نبود و بازی فقط به لطف نینتندو زندست.
سخت افزار سویچ بیشتر از این نمی کشه. همون موقعش اش SoC اه Switch در زمان عرضه رده خارج بود وای به حال.
احتمالا روی نسل بعد یه کالکشن ای چیزی بدن باز.

من از روزی که تریلر Bayonetta 3 اومد روزشماری می کردم بازی بیاد. توی تاپیک تمام دایرکت ها بودم و از Bayonetta 3 می گفتم.
از تک تک نمایش هاشم حتی همونایی که 10-12 فریم بود هم لذت بردم.
اما تا به الان اصلا حال بازی کردنش رو نداشتم. حال بازی کردن GoW هم ندارم. کلا حال بازی ندارم.

ولی بزنید به بدن استفاده لازم رو ببرید گیر ندید به بازی. کامیا بار ها گفته سگا حاضر به سرمایه گذاری روی این بازی نبود و بازی فقط به لطف نینتندو زندست.
سخت افزار سویچ بیشتر از این نمی کشه. همون موقعش اش SoC اه Switch در زمان عرضه رده خارج بود وای به حال.
احتمالا روی نسل بعد یه کالکشن ای چیزی بدن باز.
من این یک هفته این بازی نبود، Mental Health ام کاملا نابود شده بود.

حقیقتا ارزش پولی که دادم رو هزار برابر گرفتم دمشون گرم.

اینا چند سال پیش روی همین سوییچ استرال چین رو داشتن که هم نسبتا خوب اجرا میشد هم سبک گرافیکی هوشمندانه ای داشت و قشنگ به چشم میومد محیط هاش هم چندان بسته نبود.

نمیدونم برای بایو۳ امکانش چقدر براشون وجود داشت ولی کاش استایل گرافیکی بازی رو تغییر میدادند تا دستشون تو طراحی هنری بازتر میشد. من بازی رو بعد رگنارک انجام میدم ولی یکی دو ساعتی بازی کردم که ببینم چجوریه واقعا تو بخش های شهری و واقع گرایانه بازی لنگ میزنه و قشنک ضعف فنی و مخصوصا هنری به چشم میاد. حالا نمیدونم در ادامه قراره همه چیز تغییر کنه یا نه. حتی با نبود نورپردازی هم میتونم کنار بیام ولی با اینقدر خالی بودن از نظر هنری یکم سخته کنار اومدن. در کل با اینکه سبک گرافیکی بایو یک و دو متفاوته ولی کاش همون مسیر استرال چین رو میرفتن تا دستشون باز تر می‌بود.
مراحل شهریش جالب نیست ولی تا ایجایی که من رفتم چند مرحله هنری هم اضافه شده ولی به پای بایو 1 و2 توی طراحی لول نمیرسه ولی توی گیم پلی و مراحل مخفی و فرعی عالی کار کردن طراحی هنری بازی اگه در مقایسه با دویل می کرای 5 در نظر بگیریم و فاکتور گرافیک حذف کنیم چند برابر بهتر از دویل 5 هستش

اقا من یه نظر نا محبوب بدم .فکر کنم چون دستگاهم کپی خور بود زودتر از همه بازی را شروع کردم ولی 1 هفته طول کشید تمومش کنم چون جذبم نمیکرد .مشکلی با سازنده ها ندارم چون تمام تلاششونو کردن ولی اخه چیه این سخت افزار داغون سوییچ که باعث شده بازی واقعا تو زمینه بصری و طراحی محیط لنگ بزنه اونم ناجور.
به نظرم فن های نینتندو مقصر هستن تو این قضیه هر اشغالی هم روی کنسولشون بیاد (منظورم این بازی نیست) کلی به به و چه چه میکنن .
کلا نظرشخصیم اینه که بازی در حد 88 نبود و اگه نام بایونتا و نینتندو پشتش نبود چند نمره ای حقش پایین تر بود با شخصیت ویولا هم اصلا حال نکردم لوس بیمزه .اخرشم که اسپایدرمن شد با حال بود.
ولی در حین بازی کردن پیش خودم میگفتم این اگه 88 شده خداوکیلی گاد راگناروک که یه سر و گردن از این بالاتره باید حداقل 5 6 نمره بالاتر بشه که خدا را شکر اتفاق افتاد :x

• Like
Reactions: Rohshen and SMM9
منم با این که عاشق این سری هستم ولی کمی تو ذوقم خورد.اصلا به پای نسخه دوم بازی نمیرسه.هم گیم پلی هم طراحی بازی افت کرده.طراحی دشمن های بازی نسخه ۲ کجا و این نسخه کجا.ولی بازم سرگرم کننده بود ولی افت بازی خیلی مشهوده.به نظر من هم ۸۸ امتیاز عجیب و بالایی براش هست.به امید این که نسخه بعدی بازی یا مولتی پلتفرم بشه و یا رو سری بعدی نینتندو بیاد که انقدر محدودیت نداشته باشه.ولی چیزی که برام نگران کننده هست کلا خارج از بخش سخت افزار این نسخه شماره ۳ کم کاری داشته...

من بازی را با شبیه ساز اجرا کردم روی pc ، جدا از ضعف شدید گرافیک فنی که نسبت به نسخه قبل حتی پسرفت داشته! طراحی محیط و گرافیک هنری بازی هم خیلی ضعیفه ، گیم پلی که مثل همیشه حرفی توش نیست و عالیه ولی باز طراحی دشمن ها اصلا در حد و اندازه نسخه های قبل نیس ، چیزی که پیشرفت داشته بنظرم طراحی منو ها و افکت های بازیه که نسبت به شماره 2 که کپی شماره 1 بود پیشرفت خوبی داشته

• Like
Reactions: Rohshen
منم با این که عاشق این سری هستم ولی کمی تو ذوقم خورد.اصلا به پای نسخه دوم بازی نمیرسه.هم گیم پلی هم طراحی بازی افت کرده.طراحی دشمن های بازی نسخه ۲ کجا و این نسخه کجا.ولی بازم سرگرم کننده بود ولی افت بازی خیلی مشهوده.به نظر من هم ۸۸ امتیاز عجیب و بالایی براش هست.به امید این که نسخه بعدی بازی یا مولتی پلتفرم بشه و یا رو سری بعدی نینتندو بیاد که انقدر محدودیت نداشته باشه.ولی چیزی که برام نگران کننده هست کلا خارج از بخش سخت افزار این نسخه شماره ۳ کم کاری داشته...
دقیقا منم دوستانی که میگن این از 2 بهتر بوده را درک نمیکنم قطعا ضعیف ترین نسخه توی 3 گانه بوده و سخت افزار ضعیف سوییچ هم به شدت تو این قضیه کمک کرده

• Sad
Reactions: Rohshen
اقا من یه نظر نا محبوب بدم .فکر کنم چون دستگاهم کپی خور بود زودتر از همه بازی را شروع کردم ولی 1 هفته طول کشید تمومش کنم چون جذبم نمیکرد .مشکلی با سازنده ها ندارم چون تمام تلاششونو کردن ولی اخه چیه این سخت افزار داغون سوییچ که باعث شده بازی واقعا تو زمینه بصری و طراحی محیط لنگ بزنه اونم ناجور.
به نظرم فن های نینتندو مقصر هستن تو این قضیه هر اشغالی هم روی کنسولشون بیاد (منظورم این بازی نیست) کلی به به و چه چه میکنن .
کلا نظرشخصیم اینه که بازی در حد 88 نبود و اگه نام بایونتا و نینتندو پشتش نبود چند نمره ای حقش پایین تر بود با شخصیت ویولا هم اصلا حال نکردم لوس بیمزه .اخرشم که اسپایدرمن شد با حال بود.
ولی در حین بازی کردن پیش خودم میگفتم این اگه 88 شده خداوکیلی گاد راگناروک که یه سر و گردن از این بالاتره باید حداقل 5 6 نمره بالاتر بشه که خدا را شکر اتفاق افتاد :x

تا آخر چپتر 11 که رفتم به غیر از تیکه ای که میگی بازی روی یه سخت افزار هندهلد 7 سال پیش داره کم میاره با بقیش مخالفم :دی

شدید حال داره میده بازی به من. حالا تموم شد می نویسم. دارم خیلی آروم آروم میرم

تا آخر چپتر 11 که رفتم به غیر از تیکه ای که میگی بازی روی یه سخت افزار هندهلد 7 سال پیش داره کم میاره با بقیش مخالفم :D

شدید حال داره میده بازی به من. حالا تموم شد می نویسم. دارم خیلی آروم آروم میرم
مخالفم سید همین شماها باعث میشید کنسولتون عقب مونده بمونه .
پیشنهاد میشه چهارشنبه صبح به هر طریق که میشه گاد راگناروک را استارت بزنی تا ببینی یه بازی سطح بالا چه مزه ای میدهB-)B-)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
مخالفم سید همین شماها باعث میشید کنسولتون عقب مونده بمونه .
پیشنهاد میشه چهارشنبه صبح به هر طریق که میشه گاد راگناروک را استارت بزنی تا ببینی یه بازی سطح بالا چه مزه ای میدهB-)B-)

من واقعا به لحاظ بصری بازی ای که رو چیپ موبایل سال 2017 (2015) عرضه میشه رو با GOW:R مقایسه نمی کنم (البته 2018 شو زدم میدونم چه مزه ای میده. خیلی خوبه. هنوز اون سال Celeste بازی بهتری بود به نظرم But Whatever :D)
هر چند به شخصه فکر نمی کنم تو گیم پلی کم بیاره (حالا من که نمیتونم بازی کنم راگناروک رو به این زودی. ایشالله محمد بهتر میتونه قضاوت کنه به عنوان فن هر دو سری)
(بگذریم که منتقدا جفتشو بازی کردن و معلوم کردن GOW بهتره. چیو میخوای بهم ثابت کنی؟ :D این که الان بایونتا 3 بده مثلا؟)

در مورد کنسول عقب مونده من نمیگم اشتباه می کنی
یه مطلب طولانی ای میشه اگه بخوام بازش کنم (که اتفاقا یه چیزی نوشتم ایشالله منتشر شه سریع)
ولی خلاصه اش میشه که تنها دلیلی که سوییچ عقب مونده است اینه که هنوز خودش و بازی هاش میفروشن در نتیجه نینتندو نه که به صلاح ببینه، اصن نمیتونه تو این وضعیت کنسول جدید بده وقتی تو بحث فروش، کنسول فعلیش هنوز داره هفتگی اندازه PS5 میفروشه.
کنسول هم میفروشه چون هنوز جایگزین نداره و بازی هاش خوبن (استیم دک جایگزین خوبی میشد اگه هیکل هیولا نداشت و والو بیشتر ازش تولید و عرضه می کرد ولی با این وضعیت نمیشه بهش گفت جایگزین)
مسئله این جاست اگه بازی ها بد باشن هیچ وقت نمیفروشن. مخصوصا وقتی در مورد محصول پریمیوم 60 دلاری غیر سالیانه داریم حرف میزنیم (که یعنی پوکمون رو دارم در نظر نمی گیرم)
یا داری میگی کاتالوگ سوییچ تا به این جا مزخرف بوده ملت هرتی میخریدن یا دیگه خودت میدونی چرا داره هنوز میفروشه
همین که ما الان این جاییم یعنی نقشه نینتندو گرفته. فقط دو تا سوراخ داشته (پایرسی و امولیشن) که مار تو ازش گزیدتش، مال من (و مخصوصا محمد) از راه عادی رفته و گیرش افتاده
اونش مهم نیست
اینش مهمه که تو به من الان میتونی بگی پاشو بیا ببین GOW:R عجب Quality Product ـیه (Well Duh) جای این بایونتا
ولی نمیتونی پاشی به یه جمعی که 4 نفره نشستن دارن ماریو پارتی میزنن بگی چرا جاش راگناروک نمیزنی
تو روت میخندن :D تو بهش میگی آشغال. من بهش میگم خااار مارکتینگ و زرنگی تو نخوه کاتالوگ سازی واسه دستگاهت :D

دیگه از این جا به بعد جواب واضحه. سوییچ تو سال ششم خودش با همچین سخت افزاری قرار نیست Production Value پلی استیشن رو بده. ولی روی هم کاتالوگ نرم افزارهای انحصاری اش پدر هر چیزی که تو بازاره در میارن و هنوز به نظرم یه سال مونده تا این کاتالوگ برای بازار قدیمی و دمده شه و "همه" بخوان برن مرحله بعد
ماها یکم این وسط عجول تریم. PS4 هفت سال عمر کرد. برای کنسولی که داره از PS4 سریعتر میفروشه باید حداقل هفت سال عمر رو کنار بذاری

کل کاری که من می کنم کنسول عقب مونده باشه اینه که یه نگاه می کنم می بینم بازی چنده نفره دورهمی مثل Overcooked و Mario Party نداریم هیچ جا. میخرمشون رو سوییچ همین. ولله که من قصدم عقب انداختن صنعت گیم نیس :D

آخرین ویرایش:
من هنوز بایونتا ۳ رو بازی نکردم ایشالا بعد رگناروک بازی میکنم ولی آقا تورو خدا بیخیال این موضوع گرافیک بشید :D اصلا رگناروک چطور قراره گرافیکی مقایسه بشه با این بازی. از نظر گیم پلی هم من همه بایو ها و گاد او وارها رو بازی کردم و واقعا نمیشه گفت گاو ۲۰۱۸ گیم پلی ای که ارائه میتونه جای بایونتا یک یا دو رو بگیره. هردوبازی عالین ولی واقعا اون حسی که شما او بایوها میگیره رو نمیتونی او گاو پیدا کنی و برعکس.
اتفاقا من امیدوارم کنسول بعدی نینتندو هم تمرکزش بجای گرافیک رو ویژگی های خلاقانه باشه. یه اندازه کافی گرافیک فک برانداز داریم نینتندو بهتره همین مسیر خودشو ادامه بده:D

البته من اصلا بحثم مقایسه این دو تا بازی نیست چون قیاس مع الفارق و نتیجه اش مشخصه.
بازم روی حرفم وایستادم بایونتا ۳ از نظر گرافیکی بازی زشتیه توی سال ۲۰۲۲ علتشم سخت افزار از رده خارج سوئیچ مگه اینکه فن های نینتندو خودشونو بزنن به اون راه( که البته خیلی وقت ها میزنم مثلا یه دایرکت داغون را میای میبینی همچین تعریف میکنن آدم شک میکنه خودشم همون دایرکت رو دیده)
من حرفم اینه چرا ما باید بایونتا ۳ یا سری زنوبلید و خیلی دیگه بازی ها را که اون ژن خاص بازی های نینتندو را ندارن اینجوری بازی کنیم.حالا که نینتندو این ip ها را قبضه کرده حقه ماست که با کیفیت و گرافیک نسل نهمی اینا را ببینیم.
همین جور که سید گفت وقتی کنسولش داره پا به پای ps5 میفروشه معلومه به خودش تکون نمیده.
وقتشه که طرفداراش همون جور که علیه ea قیام شد علیه این نینتندو جهانخوار هم اقدام کنند.

• Like
Reactions: hadi93

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or