Nintendo 3 Bayonetta

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
PlatinumGames
تاریخ انتشار
October 28, 2022
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
FXjKkTOWQAEJdmE.jpg

1641064988204.png

ناشر:Sega.Nintendo
سازنده:Platinum Games
سبک: Action, Hack'n Slash
تاریخ عرضه: 28 اکتبر 2022
پلتفرم ها: Switch​

قسمت سوم از عنوان زیبای بایونتا که در TGA 2017 به همراه کالکشن قسمت اول و دوم برای نینتندو سوییچ معرفی شدند

قسمت سوم ماجراهای مرموز و پر از زد و خورد ساحره ی دوست داشتنی این بار ما را به ژاپن می برد. جایی که شیاطین و فرشته ها این بار در ابعاد متفاوتی با هم مبارزه می کنند.

IP همچنان متعلق به Sega است اما هزینه ساخت بازی به دلیل عدم توانایی سازندگان همانند نسخه دوم توسط nintendo تامین میشود
براساس گفته های کارگردان نسخه 1. hideki kamiya تیم سازنده تمام تلاش خود را برای بهبود بخشیدن به بازی و ارائه بهترین تجربه میکند

ویژگی های جدید این نسخه

• داستان ادامه مستقیم بازی های قبلی بوده و کامیا تو اقدامی خلاف تمام رسم و رسوم صنعت گفته که بازی کرند نسخه های قبلی اتفاقا خیلی برای فهم داستان این نسخه مهمه و پیشنهاد کرده بازی های قبلی رو بازی کنید.
  • ویژگی جدید گیم پلی تو این نسخه حلول هیولاها تو اسلحه های بایونتا است که می تونید این بار همشون رو به صورت مستقیم کنترل کنید
  • بازی یه شخصیت قابل بازی جدید به اسم Viola داره
  • ویولا گویا به Grappling Hook دسترسی داره
  • بازی حول مکان های بزرگی مثل توکیو، چین و... میگذره
  • مبارزه های عظیم بین کایجوها و هیولاهای بازی تایید شده اند.
  • بازی یه مود sfw داره که توش میتونید Nudity رو در صورتی که خواستید (جلوی خانواده :D) غیرفعال کنید

نسخه Trinity Masquerade Edition بازی

FXjJ5zKWQAUAx0i.jpg

اسکرین شات ها

bayonetta-3-2-1.jpg Bayonetta3_NintendoSwitch_SCRN_04.jpg Bayonetta3_NintendoSwitch_SCRN_03.jpg
Bayonetta3_NintendoSwitch_SCRN_02.jpg Bayonetta3_NintendoSwitch_SCRN_01.jpg

تریلرها

آخرین ویرایش:
@Arima Kishou
چجوری تو بازی رو دو روزه تموم کردی لامصب :D

من الان هر چپتر بازی رو که میرم از بس نفس گیره تمام انرژی ام رو میگیره. مخم سوت می کشه.
بایونتا قبلیا همین بود. این از این لحاظ دو لول دیگه شدیدتره. خوبه ها. ولی من نمیدونم تو چجوری دو روزه تمومش کردی :D
فکر کنم GOW رو یه روزه تموم کنی با این وضعیت :D
یک روز دقیق
9 صبح شروع کردم و 7 صبح روز بعد تمام شد.
خیلی جاها هم استراحت کردم.

دلیل اش اینکه من 2 رو روی هارد تمام کردم و رودین هم زده بودم.
برای همین زیاد من باب گیمپلی مشکلی نداشتم.

بازی تقریبا دو برابر بازی هم 1 و هم 2 است.
یک از مراحل هم بطور کل به سمت هدف رفتم وگرنه میگشتم یک قرنی طول میکشید‌.

آقا این منتقدایی که از گرافیک مینالند حالشون خوبه؟
بازی رسما از تمام قدرت سوییچ داره استفاده میکنه و با فریم خیلی خوبی هم اجرا میشه.

بعد خدایی هم گرافیک هیچجا نبوده که با خودم بگم اذیت شدم، من فقط توی کف این بودم کلا سوییچ چطوری داره این بازی رو اجرا می‌کنه.:))

من میرم یوتیوب میزان کامنت ها رو میبینم کاملا متوجه میشم بازی فروش چندانی نداشته.
احتمالا این دراما اخير هم به این مورد صدمه زده باشه.

امیدوارم اشتباه کرده باشم.

بازی شاهکاره:(

پ.ن: یادم افتاد مثل جت بازی رو تمام کردم.:دی:|

آخرین ویرایش:
چی میشد اگه نینتندو حاضر میشد این بازی برای پی سی پورت کنه البته همین الانش گذاشتم دانلود تا با شبیه ساز بازی کنم نسخه دوم هم با شبیه ساز کم کمش 6 باری رفتم ولی اگه برای پی سی پورت بشه فکر کنم 6 بار دیگه برم

هِییییی
دلم‌ رو بردید با تعارییفففف
میخام بایونتا ۳ رو بگیرم بچه ها ولی...
😕

داخل استور میرم، ارور میده...
دانلود و آنلاین بازی کردن و آپدیت کردن اوکیه...

با فیبر نوری مخابرات و ایرانسل تست کردم- داخل استور میرم ارور میده بچه ها...
راه حل توروخدااا 😰😰😰

ببخشید آف تاپیک شد-----

موی کوتاه > موی بلند
بیونتاااا 😁😁😁😁😁

• Like
Reactions: SMM9
هِییییی
دلم‌ رو بردید با تعارییفففف
میخام بایونتا ۳ رو بگیرم بچه ها ولی...
😕

داخل استور میرم، ارور میده...
دانلود و آنلاین بازی کردن و آپدیت کردن اوکیه...

با فیبر نوری مخابرات و ایرانسل تست کردم- داخل استور میرم ارور میده بچه ها...
راه حل توروخدااا 😰😰😰

ببخشید آف تاپیک شد-----

موی کوتاه > موی بلند
بیونتاااا 😁😁😁😁😁
خب فیزیکی بخر. برای استور و دانلود و ... من فقط با همراه اول میتونم برم هرچند یکم اذیت میکنه مثلا برای اپدیت ۲ گیگی همین بازی یبار وسطا گیر کرد مجبور شدم از اول بذارم دانلود شه

• Like
Reactions: BARDI YA
  • Like
Reactions: BARDI YA
چی میشد اگه نینتندو حاضر میشد این بازی برای پی سی پورت کنه البته همین الانش گذاشتم دانلود تا با شبیه ساز بازی کنم نسخه دوم هم با شبیه ساز کم کمش 6 باری رفتم ولی اگه برای پی سی پورت بشه فکر کنم 6 بار دیگه برم

نینتندو قشنگ غول آخر این زمینه است
اگه اینا رو PC پورت بدن دیگه تمومه. ولی لامصب مگه وا میدن اینا
من به شخصه فرم فکتور سوییچ رو شدید دوست دارم سر همین احتمال زیاد با نینتندو بمونم، علی رغم قیمت زیادش. ولی حتی برای منم خیلی بدرد میخوره این قضیه. Regional Pricing های استیم (البته الان خیلی به فاک رفته) ولی اجازه می داد بیشتر بازی بخرم از نینتندو

اخ گفتی
اقا بیزحمت لینک دانلود میدی در ضمن نسخه دوم چجوری اجرا میشد منظورم سر فریم ریت و.... سیستم حداقلیش چیه؟ با موس کیبورد ؟!

بعد دوستان قیمت نسخه دومش چنده الان تو استور
نسخه سوم فیزیکیش الان تو بازار هست ؟

• Like
Reactions: Z-fan
اخ گفتی
اقا بیزحمت لینک دانلود میدی در ضمن نسخه دوم چجوری اجرا میشد منظورم سر فریم ریت و.... سیستم حداقلیش چیه؟ با موس کیبورد ؟!
بعد دوستان قیمت نسخه دومش چنده الان تو استور

هنوز 50 دلار
هر از گاهی تخفیف میخوره ولی قیمت اصلی اش هنوز پایین نیومده

• Like
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or