3 تریلر جدید از GTA V در تاریخ 30 آپریل منتشر می شود

Need-More-Speed

کاربر سایت
طبق خبری که همینک! در سایت راک استار منتشر شد 30 آپریل ( 5 روز دیگه) 3 تریلر جدید از 3 شخصیت بازی منتشر می شه

Michael. Franklin. Trevor. Trailers April 30

Michael. Franklin. Trevor. Trailers April 30 | Rockstar Games

ساعت دقیقش مشخص شد
Confirmed the time of trailers release for TUESDAY via Rockstar twitter

11AM EST

دانلود تریلرها با لینک مستقیم از سایت Rockstar Games

«Michael»
HD 720p : mp4 | wmv
360p : mp4 | wmv

«Franklin»

«Trevor»

با تشکر از Hesam_1994 عزیز

آخرین ویرایش:
عکس ها رو ببین اولین عمس منو یاد سن اندریاس میندازه :d
89189280179397806383.png

81097078878539884430.png

55109080832889508733.png

79703008132326741396.png

40734014344733935667.png

نقشه جدید که بر اساس تریلر های جدید ساخته شده
(این نقشه بازی نیست! و راک استار منتشرش نکرده، یکی از طرفدارای بازی بر اساس چیزایی که دیده اینو حدس زده و طراحی کرده)

77939349117623931256.jpg

آخرین ویرایش:
نقشه جدید که بر اساس تریلر های جدید ساخته شده
(این نقشه بازی نیست! و راک استار منتشرش نکرده، یکی از طرفدارای بازی بر اساس چیزایی که دیده اینو حدس زده و طراحی کرده)

ajmgtavfictionalmasmall.jpg

داداش عکس شیلتره میتونی بی زحمت بدون شیلترشو بذاری؟؟؟؟//

با جرعت می تونم بگم با یکی از بهترین و آزاد ترین بازی نسل هفتم و یا تاریخچه صنعت بازی رو به رو هستیم
گیم پلی و که باید عالی باشه،شخصیت پردازی و داستان که همیشه تو بازیهای راک استار حرف اول رو می زنه همچنین آزادی کار...که الان با GTA 5 باید آزادی برگزیدن شخصیت بازی رو هم اضافه کنیم
گرافیک و نور پردازی هم که دیگه نگو...بهترین گرافیک و پر جزییات ترین بازی این شرکت که تا کنون ساخته شده همین GTA V یا همون 5 هست
برای درک بهتر عمق گرافیک هم یه نگاه به آب دریا،رودخونه،برگ درختان و رنگ زیبای سبزشون،شعله های آتش،تابش نور خورشید و بازتاب اون بر روی بدنه خودروها و نور پردازی در شب و شاد بودن رنگ طبیعت در شب و روز،و بافتهای چهره شخصیتهای بازی بکنید و با GTA IV یا همون 4 بکنید می بینید چه پیشرفتی داشته
تو GTA IV شاهد بافت نه چندان قوی در چهره و لباس و اندام کرکترها بودیم همچنین رنگهای محیط و شهر در IV بی روح و مرده بود و جزییات آب و آتش و سایه کاری ها بر روی ماشینها زیاد چنگی به دل نمی زد ولی در زمان خود خوب بود اما در GTA V تمام ماجرا کاملا بر عکس IV هست
ببینید راک استار با 512 مگ رم کنسولهای سال 2005 و 2006 چه می کنه و چه برسه به GTA نسل بعدی اون هم با 8GB GDDR 5 رم که باید فک بازیباز از جزییات و بزرگی محیط و هوش مصنوعی و فیزیک بی نظیر تا روی زمین باز بشه
دقیقا مثل Naghty Dog (سگ شیطون) که عنوان بعدی رو از پیشین خود شاهکارتر و پر جزییات تر می سازه Rock Star هم همین کارو انجام می ده
پر انتظار ترین بازی 2013 بی شک GTA V و The Last of Us و Beyond Two Souls خواهد بود

آخرین ویرایش:
تو مرام ما نیست از کسی دزدی کنیم مگه اینکه بانکی پاساژی چیزی باشه
من تو سن آندریاس هم حتی اگه با شهروند عادی تصادف میکردم بازی رو از سیو قبلی دوباره لود میکردم

تو مرام ما نیست از کسی دزدی کنیم مگه اینکه بانکی پاساژی چیزی باشه
من تو سن آندریاس هم حتی اگه با شهروند عادی تصادف میکردم بازی رو از سیو قبلی دوباره لود میکردم

خداییش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی داداش تو فلصفه کل بازی بردی زیر سوال :d

خداییش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی داداش تو فلصفه کل بازی بردی زیر سوال :d

آره چون داستان جی تی ای سن آندریاس فوق العاده بود و CJ هم برخلاف چیزی که به نظر میرسید تو مراحل داستانی خیلی هم آدم خوبی بود!
شخصیت سی جی رو خیلی دوست داشتم بچه خوبی بود

کلا با سی جی خیلی ارتباط برقرار کرده بودم + اون داستان عالی که بازی داشت باعث شد سی جی رو تبدیل کنم به یه بچه مثبت خلافکار

دوستان دقت کردین که صدای فرانکلین چقدر مثله cj اه؟ اینو میبینم احساس میکنم که دارم سی جی رو میبینم!!! هم صداش هم قیافش هم هیکلش هم پیرهن رکابی سفید و شلوارلی تو تریلرش!!!!! عین السی جی!!! :)) :d در ضمن اگه توی تریلر فرانکلین دقت کنید میبینید که یارویی که داره با فرنکلین حرف میزنه صداش عین سوییت (برادر سی جی) هستش!!! ظاهرا توی gtav از بعضی از صداگذاران SanAndreas استفاده کردن! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or