3 تریلر جدید از GTA V در تاریخ 30 آپریل منتشر می شود

Need-More-Speed

کاربر سایت
طبق خبری که همینک! در سایت راک استار منتشر شد 30 آپریل ( 5 روز دیگه) 3 تریلر جدید از 3 شخصیت بازی منتشر می شه

Michael. Franklin. Trevor. Trailers April 30

Michael. Franklin. Trevor. Trailers April 30 | Rockstar Games

ساعت دقیقش مشخص شد
Confirmed the time of trailers release for TUESDAY via Rockstar twitter

11AM EST

دانلود تریلرها با لینک مستقیم از سایت Rockstar Games

«Michael»
HD 720p : mp4 | wmv
360p : mp4 | wmv

«Franklin»

«Trevor»

با تشکر از Hesam_1994 عزیز

آخرین ویرایش:
به حضرت راک استار سوگند که اگر تمام بازی های openworld را در دست راست من ، و تمام بازی های Action را در دست چپ من قرار دهند باز هم ذره ای از GTA دل نخواهم کند...!!!!:d

وای خدا عجب بازیه خفنیه این....حسابی آدم رو هیجان زده میکنه...یاد Vice city بخیر :x

به حضرت راک استار سوگند که اگر تمام بازی های openworld را در دست راست من ، و تمام بازی های Action را در دست چپ من قرار دهند باز هم ذره ای از GTA دل نخواهم کند...!!!!:d

وای خدا عجب بازیه خفنیه این....حسابی آدم رو هیجان زده میکنه...یاد Vice city بخیر :x
در راستای los santos
یاد SA بخیر :d

این دیگه کامل تره vice city هست همه چی داره بیزینس و خرید اسکله و خونه و ماشین و اسپرت کردن و کاستومیز اسلحه و دزدی از عابر بانک و ....

خداییش اینو فکر کنم از روی Watch Dogs بلند کرده باشن:دی
چون توی دومین تریلر Watch Dogs همون اول میرفت سر عابربانکه و ازش پول میغاپید:دی

الان بچه ها حمله میکنن:دی
WD اصلا عددی نیست که از روش چیزی بلند کنن !
تازه مشخص نیست چجوری قراره از ATM سرقت کنیم

WD اصلا عددی نیست که از روش چیزی بلند کنن !
تازه مشخص نیست چجوری قراره از ATM سرقت کنیم
این وصله ها به راکستار نمیچسبه
دیدین گفتم الان بچه ها حمله میکنن؟:دی

الگو گیری باعث پیشرفت میشه دیگه:دی چون Watch Dogs این قابلیتو قبل اینکه اینا توی پیشنمایشش بگن پیاده کرده بود گفتم:دی
در کل WD پیش این ... ـم نیست:دی

دیدین گفتم الان بچه ها حمله میکنن؟:دی

الگو گیری باعث پیشرفت میشه دیگه:دی چون Watch Dogs این قابلیتو قبل اینکه اینا توی پیشنمایشش بگن پیاده کرده بود گفتم:دی
در کل WD پیش این ... ـم نیست:دی

تو واچ داگز این قابلیت به صورت هک کردن ـه ولی اینجا میری یه گوشه وامیسی ! همین که یارو پول رو گرفت خواست بذاره جیبش دمار از روزگارش در میاری :d
سیستمش مثه واچ داگز پیچیده نیست ولی کاربردی تره :d

دزدی از عابر بانک منم یه جا خوندم تازه نوشته بود علاوه بر اون میتونیم از مشروب فروشی سرقت کنیم حالا اینا به کنار شکار حیوانات بگین چه حالی میده مثل رد دد من یه جا خوندم تو کوهستان گوزن و گربه وحشی وجود دارهو تو دریا کوسه وانواع ماهیها
چه طور اینهمه جزییات تو بازی قرار دادن واقعا دم راک گرم معلومه با عشق بازیو ساختن وگرنه کی برا پول چند سال وقت صرف میکنه تا یه بازی با اینهمه جزییات بسازه (حتی پیچ روی توربین بادی و .... رو هم از یادشون نرفته تو طراحی)

مثلا دزدی از عابر بانک توسط ترور :
میره بالاسر دستگاه رمز یکی رو میبینه ، یارو رو چک پیچ میکنه کارتشو میگیره و پول رو میدزده:))

تو تریلر ترور ! که داشت اون پیرمرد بیچاره رو می زد شاید جریان همین بوده :d وگر نه بنده خدا چه دشمنی ای می تونه با ترور داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or