divineavenger کاربر سایت Jan 30, 2011 #106 silent hill 3 نمیتونم بگم oblivion چون skyrim هنوز معلوم نیست چیه sim city 4
s0h3ill کاربر سایت Jan 30, 2011 #108 من خودم اسمی از عناوین بزرگ MGS نبردم چون کوجیما هر عنوانش از قبلی قشنگتره..
PrinceofPersiα کاربر سایت Feb 4, 2011 #109 1-prince of persia : sand of time هر چي بين سي دي و دي وي دي بازي هام مي گردم تا شماره 2 رو بنويسم، چيزي پيدا نمي كنم!!! ولي اينها هم بد نبودن : crysis1 , warhead, far cry, prince of persia 2 ,3 , stronghold: crusade, war craft3
1-prince of persia : sand of time هر چي بين سي دي و دي وي دي بازي هام مي گردم تا شماره 2 رو بنويسم، چيزي پيدا نمي كنم!!! ولي اينها هم بد نبودن : crysis1 , warhead, far cry, prince of persia 2 ,3 , stronghold: crusade, war craft3
M mohammad-ys کاربر سایت Jan 19, 2013 #115 Heavy Rain Metal Gear Solid Snake :Guns Of Patriot Resident Evil:Nemsis بازم هست ها :Commandos 2-Red Alert 1- Age of Empires 1&2 و کلیه عناوینی که دیوید کیج و هیدئو کوجیما خواهند ساخت:d
Heavy Rain Metal Gear Solid Snake :Guns Of Patriot Resident Evil:Nemsis بازم هست ها :Commandos 2-Red Alert 1- Age of Empires 1&2 و کلیه عناوینی که دیوید کیج و هیدئو کوجیما خواهند ساخت:d
Milkway Galaxy کاربر سایت Jan 30, 2013 #118 نوشته شده توسط mohammad-ys: Heavy Rain Metal Gear Solid Snake :Guns Of Patriot Resident Evil:Nemsis بازم هست ها :Commandos 2-Red Alert 1- Age of Empires 1&2 و کلیه عناوینی که دیوید کیج و هیدئو کوجیما خواهند ساخت:d بیشتر... قسمت قرمز رنگ رو مثل چی باهات هستم
نوشته شده توسط mohammad-ys: Heavy Rain Metal Gear Solid Snake :Guns Of Patriot Resident Evil:Nemsis بازم هست ها :Commandos 2-Red Alert 1- Age of Empires 1&2 و کلیه عناوینی که دیوید کیج و هیدئو کوجیما خواهند ساخت:d بیشتر... قسمت قرمز رنگ رو مثل چی باهات هستم
ezio love کاربر سایت Jan 30, 2013 #120 shadow of the colossus دیوانه وار عمرا فراموش بشه hunting ground اینو نمی دونم چرا اصلا فراموش نمی کنم [h=3]Prince of Persia: Warrior Within یه مدت باهاش زندگی کردیم[/h]
shadow of the colossus دیوانه وار عمرا فراموش بشه hunting ground اینو نمی دونم چرا اصلا فراموش نمی کنم [h=3]Prince of Persia: Warrior Within یه مدت باهاش زندگی کردیم[/h]