Play_game کاربر سایت Dec 27, 2010 #76 اولین بازی که هیچ وقت تکرار نشد بدون تردید GTA vice city بیشتر از 5 باز تمومش کردم و بقیه همه کپی از این بازی بودن . بعد از اون بی تردید سری دو بازی blood omen معروف به میراث کین Legacy of kain 2 blood omen 2 و اخری رزیدنت اویل 4 نسخه کنسولیش حرف زیادی هم نباشه .
اولین بازی که هیچ وقت تکرار نشد بدون تردید GTA vice city بیشتر از 5 باز تمومش کردم و بقیه همه کپی از این بازی بودن . بعد از اون بی تردید سری دو بازی blood omen معروف به میراث کین Legacy of kain 2 blood omen 2 و اخری رزیدنت اویل 4 نسخه کنسولیش حرف زیادی هم نباشه .
Electronic Arts کاربر سایت Jan 2, 2011 #78 DEAD SPACE SILENT HILL VELVET ASSASSINS RESIDENT EVIL Spoiler FIFA هم كه هر سال داره توليد ميشه:d آخرین ویرایش: Jan 25, 2011
Black Operate کاربر سایت Jan 6, 2011 #81 #1 قطعا بازی مافیا 1 که 1000 سال دیگه هم تکرار نمیشه . 2 # بازی متال گیر 1 که تا 500 سال دیگه هم تکرار نمیشه Spoiler ( من هنوز شماره 4 رو بازی نکردم ) 3 # بازی اویل 3 که احتمالش هست همون شرکت یه بازی بسازه به همون زیبایی
#1 قطعا بازی مافیا 1 که 1000 سال دیگه هم تکرار نمیشه . 2 # بازی متال گیر 1 که تا 500 سال دیگه هم تکرار نمیشه Spoiler ( من هنوز شماره 4 رو بازی نکردم ) 3 # بازی اویل 3 که احتمالش هست همون شرکت یه بازی بسازه به همون زیبایی
Noirique کاربر سایت Jan 7, 2011 #86 Heavy Rain : The Origami Killer Call Of Duty 4 : Modern Warfare Tekken 3
koorosh sh کاربر سایت Jan 7, 2011 #87 نوشته شده توسط ali1852: peresit evil seri بیشتر... Parasite Eve ... در واقع !