25 بازی برتر Xbox360 از نگاه IGN

Behrooz

کاربر سایت
نکته: در این لیست از بازی های XBLA چشم پوشی شده است.(برای مشاهده ی 25 بازی برتر XBLA به اینجا مراجعه کنید).

25 - Viva Pinata: Trouble in Paradise
Hitman: Blood Money - 24
Rainbow Six: Vegas - 23
Civilization Revolution - 22
FIFA 11 - 21
Crackdown - 20
Dead Rising - 19
The Orange Box - 18
Battlefield: Bad Company 2 - 17
NBA 2K11 - 16
Crysis 2 - 15
Dead Space 2 - 14
Fable II - 13
Batman: Arkham Asylum - 12
Left 4 Dead 2 - 11
Forza Motorsport 3 - 10

Gears of War 2 - 9
Assassin's Creed II - 8
Call of Duty 4: Modern Warfare - 7
Portal 2 - 6
Halo: Reach - 5
BioShock - 4
Fallout 3 - 3
Red Dead Redemption - 2

Mass Effect 2 - 1

• Like
Reactions: mahi58
الانDs2 بهتر از شماره یک هست؟ بلی بلی.
اصن 1 % شک نکن:دی!لامصب روایت داستانش مث فیلمای اسکاری پول توماس اندرسون بود Dead Space 2 ... ! :دی به نظر من خیلی پیشرفت کرده بود ولی "تاریکی" بهمون اجازه دیدن این پیشرفتها رو نمیداد ...

هیچ بنی بشری نمیتونه بیاد بگه BF BC2 بازی خوبی بود، بازی که از همه لحاظ آشغال بود نه داستان نه گیم پلی نه گرافیک هیچی نداشت یه سری مراحل چیده بودن کنار هم که فقط بگن بازی ساختیم این آشغال با AW قابل مقایسه است؟
چی میگی میثم!:دی بخش سینگل پلیرش اونجور که باید و شاید خوب نبود ولی در مورد مالتی پلیر میتونم بگم بهترینه توی FPS ها .

انحصاری بالای 90 درصد چند تا داره این کنسول ؟ واقعا در زمینه بازی های انحصاری خیلی غنی هست !
Gears of War
Gears of War 2
Halo 3
Halo Reach
Forza 2
Forza 3
Mass Effect 1
Super Meat Boy

اینا انحصاری های X360 هستن که توی این نسل میانگین بالای 90 گرفتن. منظور از انحصاری هم قاعدتا انحصاری بین کنسول هاست.

انحصار زمانی هایی هم که بالای 90 گرفتن :
Braid
Limbo
Mass Effect 2
Bioshock

PS3 هفت تا انحصاری داره که بالای 90 گرفتن که دو تا از این هفت انحصاری کالکشن هایی مربوط به نسل قبل هستن! هیچکدوم از انحصار زمانی هاشم نتونستن میانگین بالای 90 بگیرن. حالا میشه فهمید کدوم کنسول در زمینه ی انحصاری های بالای 90 غنی تر هستش.

پ . ن : تمامی آمار بالا بر اساس میانگین متا هستش.

• Like
Reactions: LEERY
اصن 1 % شک نکن:دی!لامصب روایت داستانش مث فیلمای اسکاری پول توماس اندرسون بود Dead Space 2 ... ! :دی به نظر من خیلی پیشرفت کرده بود ولی "تاریکی" بهمون اجازه دیدن این پیشرفتها رو نمیداد ...
از نظر روایت و مسائل فنی بله بهتر بود.:biggrin1:

ولی‌ از نظر عنصر ترس که بازی روش بنا شده پسرفت داشت.:biggrin1:

سامان جان البته میدونم این آمار و ارقام رو برای اون بنده خدا آوردی ، اما احیانا میدونی که همه چیز آمار و ارقام نیست دیگه :دی؟!
مثلا بالای 80ـی های دو طرف هم کم فوق العاده نیستن :)

چی میگی میثم!:دی بخش سینگل پلیرش اونجور که باید و شاید خوب نبود ولی در مورد مالتی پلیر میتونم بگم بهترینه توی FPS ها .
من بحثم بخش سینگله کاری به آنلاین ندارم :دی.
مگه ذکر شده که BC2 برای بخش آنلاین انتخاب کردن؟ 90 درصد یه بازی رو وقتی نقد می کنند و... به واسطه بخش سینگلش هست :دی.

TCSCELL @

شما یه بررسی نقد های AW رو بکن 54 نقد کجا 72 نقد کجا؟

آقا الان COD 4 از MW2 بهتره!؟؟؟!؟؟؟ :-o

bc2 بهترین بازی شوتر گرافیکی بود با یه داستان باحال و چهار تا آدم باحال

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! !! !! !! !! !!
داستان باحال!؟ 4 نفری یه ارتش رو به هم ریختن! چه با حال!

بی انصافیه aw جز بهترین بازی های xbox نباشه...
من این بازی رو خیلی دوست دارم 8 بار تمومش کردم چون داستان و شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت ولی یه نکته داره این بود بچه ها زیاد خوششون نمیاد:d

Gears of War Gears of War 2 Halo 3 Halo Reach Forza 2 Forza 3 Mass Effect 1 Super Meat Boy اینا انحصاری های X360 هستن که توی این نسل میانگین بالای 90 گرفتن. منظور از انحصاری هم قاعدتا انحصاری بین کنسول هاست. انحصار زمانی هایی هم که بالای 90 گرفتن : Braid Limbo Mass Effect 2 Bioshock PS3 هفت تا انحصاری داره که بالای 90 گرفتن که دو تا از این هفت انحصاری کالکشن هایی مربوط به نسل قبل هستن! هیچکدوم از انحصار زمانی هاشم نتونستن میانگین بالای 90 بگیرن. حالا میشه فهمید کدوم کنسول در زمینه ی انحصاری های بالای 90 غنی تر هستش. پ . ن : تمامی آمار بالا بر اساس میانگین متا هستش.
عجب کامنت پر باری !! کی گفته منظور از انحصاری ، قاعدتا انحصاری بین کنسول هاست !؟ این تعریف رو شما برای توجیه فقیر بودن کنسول مورد علاقت درست کردی !! عنوانی که به غیر از 360 روی همین پلتفرمی که دارم باهاش الان کامنت می ذارم می تونم انجام بدم دیگه ارشی نداره !! کلا از این عنوان هایی که نام بردی من سه تا ip انحصاری بالای 90 دیدم ! Halo ، Geow ، Forza که دیگه برای خالی نبودن عریضه شما هر نسخرو جدا جدا نوشتی . نسخه 1 گیرز ، نسخه دو گیرز ، نسخه 2 فورزا ، نسخه 3 فورزا !! بعد هم که بحث انحصاری زمانی و بازی هاش کشیده شده وسط ، زمانی که دیگه گذشته و اصلا ارزش به حساب نمیاد !! اره اینجوری حساب کنیم خیلی بازی انحصاری داره این کنسول واقعا کف کردیم !!! p.s : خیلی جوک می دونم که بخوام تعداد بازی های انحصاری ps 3 رو اینجا با میانگین امتیازاشون اعلام کنم . چون اصلا در حد مقایسه با Dead rising و این مذخرفات نیستن ! p.s 2 : سال 2009 یه عنوان عرضه شده که با 96 درصد میانگین امتیاز هنوزم که هنوزه رکورد دار هست و عنوانی بر روی کنسول رقیب که از لحاظ امتیازی بهش نزدیک بشه هنوز دیده نشده !! کی اون روز میاد خدا می دونه !! البته اینجا جای این بحث نیست . فقط واسم جالب شد که ign هم نتونست یه لیست درست و حسابی از بازی های انحصاری این کنسول بده ببینیم !! فکر کردم من چیزی به خاطرم نمیاد !!

شما نظرت رو نمیتونی به کسی تحمیل کنی، مسلما ماه ها زودتر بازی کردن Braid و Limbo و Mass Effect 1 نسبت به دارندگان سایر کنسول ها بی ارزش نیست! همین الان اگه خبری منتشر بشه که مثلا Rage دو روز زودتر برای PS3 عرضه میشه فن های PS3 نت رو روی سرشون میزارن به خاطر این موفقیت بزرگ.

ویندوز پلتفرم خود مایکروسافت هستش و مسلما عنوانی که برای ویندوز و X360 عرضه میشه انحصاری مایکروسافت ـه. مثل این میمونه که عنوانی که هم برای PSP و هم PS3 عرضه میشه رو انحصاری ندونیم! حتی اگه تمام برهان های شما رو هم قبول داشته باشیم، بازم اتفاق چندان خاصی نمیفته، PS3 بر اساس استدلال های شما 5 تا IP ـه انحصاری بالای 90 داره و X360 هم 4 تا.

مطمعنا هر چی هم تعداد علامت تعجب های پستتون بیشتر بشه رابطه ی خاصی با تاثیر گذاری اون پست نداره.

TCSCELL @
شما یه بررسی نقد های AW رو بکن 54 نقد کجا 72 نقد کجا؟
نمیخونی من چی میگم نه!؟
مگه من دارم AW رو با BC2 مقایسه میکنم که داری تعداد نقدهاشون رو میگی!؟ تو گفتی BC2 بازی خوبی نبود!یعنی یه بازی با میانگیم تقریبا 90 رو حتی خوب هم ندونستی!منم گفتم اتفاقلا نه تنها خوب بود،عالی هم بود! حالا این چه ربطی به تعداد نقدای AW داره فقط تو میتونی جواب بدی.
p.s 2 : سال 2009 یه عنوان عرضه شده که با 96 درصد میانگین امتیاز هنوزم که هنوزه رکورد دار هست و عنوانی بر روی کنسول رقیب که از لحاظ امتیازی بهش نزدیک بشه هنوز دیده نشده !! کی اون روز میاد خدا می دونه !!
با استدلال فضایی خوده شما،الان Uncharted 2 انحصاری حساب نمیشه،چون داره برای Vita هم میاد!

نمیخونی من چی میگم نه!؟
مگه من دارم AW رو با BC2 مقایسه میکنم که داری تعداد نقدهاشون رو میگی!؟ تو گفتی BC2 بازی خوبی نبود!یعنی یه بازی با میانگیم تقریبا 90 رو حتی خوب هم ندونستی!منم گفتم اتفاقلا نه تنها خوب بود،عالی هم بود! حالا این چه ربطی به تعداد نقدای AW داره فقط تو میتونی جواب بدی.

با استدلال فضایی خوده شما،الان Uncharted 2 انحصاری حساب نمیشه،چون داره برای Vita هم میاد!
مال ویتا کاملا متفاوت از نسخه ps3، اما مال ویندوز و ۳۶۰ یک بازی هستن بدون هیچ تفاوتی‌. هروقت psp or vita یه بازی داشت شبیه ps3 آره حق با شماست.

مال ویتا کاملا متفاوت از نسخه ps3، اما مال ویندوز و ۳۶۰ یک بازی هستن بدون هیچ تفاوتی‌. هروقت psp or vita یه بازی داشت شبیه ps3 آره حق با شماست.
ربطی نداره مهم اینه واسه ps3 نمیاد تا تروفی های L4D رو بگیری...

• Like
Reactions: REDEMPTiON313#

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or