25 بازی برتر Xbox360 از نگاه IGN

Behrooz

کاربر سایت
نکته: در این لیست از بازی های XBLA چشم پوشی شده است.(برای مشاهده ی 25 بازی برتر XBLA به اینجا مراجعه کنید).

25 - Viva Pinata: Trouble in Paradise
Hitman: Blood Money - 24
Rainbow Six: Vegas - 23
Civilization Revolution - 22
FIFA 11 - 21
Crackdown - 20
Dead Rising - 19
The Orange Box - 18
Battlefield: Bad Company 2 - 17
NBA 2K11 - 16
Crysis 2 - 15
Dead Space 2 - 14
Fable II - 13
Batman: Arkham Asylum - 12
Left 4 Dead 2 - 11
Forza Motorsport 3 - 10

Gears of War 2 - 9
Assassin's Creed II - 8
Call of Duty 4: Modern Warfare - 7
Portal 2 - 6
Halo: Reach - 5
BioShock - 4
Fallout 3 - 3
Red Dead Redemption - 2

Mass Effect 2 - 1

• Like
Reactions: mahi58
یا من مثل IGN فکر میکردم یا IGN مثل من !!!!!!!!!!!!!!:d دقیقا بازی آشغال ALANWAKE رو تو لیست نزاشته ! تازه انحصاری خیر سرش!=)). از بس آشغال بوده . مرسی IGN واقعا حقت بوده که ف ی ل ت ر ت کنن !:d

@ شیپورچی : الان ویک آشغاله ؟ شما 5 تا بازی خوب توی این نسل رو نام میبری ؟:)ممنون .
کلا بازی که گرافیک داشته باشه برای ایشون و امثال ایشون بازیه.گیم پلی و داستان و... اینا همش کشکه.فقط گرافیک.
میدونی که :دی

• Like
Reactions: pedramb
واقعا چی میشه گفت؟!! عجیب نیست این سایت همیشه 50بازیو100بازی برترو...انتخاب میکنه و اکثرشون اونی نیست که همه فک میکنن؟؟؟پس نباید جدی گرفت چون تنها هدفش جنجال

@ شیپورچی : الان ویک آشغاله ؟ شما 5 تا بازی خوب توی این نسل رو نام میبری ؟:)ممنون .
حالا بنده خدا یه چیزی گفت :دی
من AW رو بازی نکردم، اما چون سازنده Remedy هست و همه شاهکارهاش رو میشناسن و از طرفی بازی نمرات بالایی گرفت، به نظرم انصافا حقش بود تو لیست باشه.

شما نظرت رو نمیتونی به کسی تحمیل کنی، مسلما ماه ها زودتر بازی کردن Braid و Limbo و Mass Effect 1 نسبت به دارندگان سایر کنسول ها بی ارزش نیست! همین الان اگه خبری منتشر بشه که مثلا Rage دو روز زودتر برای PS3 عرضه میشه فن های PS3 نت رو روی سرشون میزارن به خاطر این موفقیت بزرگ. ویندوز پلتفرم خود مایکروسافت هستش و مسلما عنوانی که برای ویندوز و X360 عرضه میشه انحصاری مایکروسافت ـه. مثل این میمونه که عنوانی که هم برای PSP و هم PS3 عرضه میشه رو انحصاری ندونیم! حتی اگه تمام برهان های شما رو هم قبول داشته باشیم، بازم اتفاق چندان خاصی نمیفته، PS3 بر اساس استدلال های شما 5 تا IP ـه انحصاری بالای 90 داره و X360 هم 4 تا. مطمعنا هر چی هم تعداد علامت تعجب های پستتون بیشتر بشه رابطه ی خاصی با تاثیر گذاری اون پست نداره.
بازم استفاده کردیم از کامنت های پر باری که شما اینجا می ذارید !!! مسئله تحمیل کردن نظر نیست اصلا ، چیزی که واضح و مشخص هست برای افرادی که می خوان بدونن !! احتیاجی به تحمیل کردن نداره . من گفتم زمانی که گذشته دیگه ارزش نداره. الان اون زمان گذشته و داری راجع به چی صحبت می کنی !!؟ شما برای اینکه فقیر بودن کنسولتو توجیه کنی تا جایی پیش رفتی که می گی : ویندوز مال مایکروسافته و پس حتما پلتفرم pc هم ماله مایکروسافت حساب می شه !؟ بازی هاشم انحصاری مایکروسافته !! عجب !! این حرفو که زدی دیگه عملا متوجه شدم ادامه بحث با شما اشتباهه . حق با شماست ! شما درست می گی !! موفق باشی
با استدلال فضایی خوده شما،الان Uncharted 2 انحصاری حساب نمیشه،چون داره برای Vita هم میاد!
الان این مقایسه بود شما انجام دادی !؟ انچارتد 2 که قرار نیست روی vita عرضه بشه . اون بازی یه نسخه کاملا جداست و ربطی به این نداره !! من دارم راجع به یک بازی کاملا مشترک روی دو پلتفرم می گم !! البته شما هم مجبوری مثل اون اقا که یه جورایی به خاطر ویندوز ، pc رو زد به نام مایکرو از این حرفا بزنی دیگه !! شما هم موفق باشی . p.s : به جای این حرف ها می تونید حداقل از تعداد کاربر های xbl بگید تا حداقل یه چی گفته باشید !! و طرفداری هم از کنسول مورد علاقتون بکنید !!!!

ویندوز مال مایکروسافته و پس حتما پلتفرم pc هم ماله مایکروسافت حساب می شه !؟ بازی هاشم انحصاری مایکروسافته !! عجب !

می گم بهتر نیست اون مختو از حالت اکبندی در بیاری؟؟!! عزیرم روی کاور 99درصد بازی هایی که رو pc مییاد مینویسه GAME for windows نه game for pc .پس اصلا نیازی نیست بگیم pc هم ماله ماکرو هست و حالا یه سری بازی ها هم علاوه بر ویندوز بروی دیگر سیستم عامل ها هم مییاد.
اما موضوع اینجاست که بازی هایی مثله گیرز1 و ... که برای 360 اومدن از اون طرف هم فقط برای ویندوز مییان نه سیستم عامل دیگه ای.پس نتیجه میگیریم اون بازی ها همچنان انحصاری ماکرو هستن.
امیدوارم یکم از اکبندی درش اورده باشم.:|

خیلی ببخشیدا شما میخاستی x360 بگیری رفتی گفتی یه micro 360 بده یا xbox 360 فردا پسفردا میان میگن خوده ویندوزم ماله x360 عجب چیزایی میبینه آدم
no-comment-smiley.gif

بعضی کامنت ها واقعا در حدی نیستن که بخوان نقل قول بشن !! بعضی افراد اینجا آدمو یاد سریال شب های برره میندازن !! موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or