25 بازی برتر PS3 از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Kenshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kenshi

کاربر سایت
درود

طبق اعلام رسمی سایت IGN ، لیست 25 تایی از بهترین بازی هایی که تا به حال بر روی پلتفرم PS3 میباشد را اعلام میکند.

به نقل از سایت IGN ،از بیست و پنج عدد بهترین های PSN هم چشم پوشی شده و در این لیست جایی ندارند.
top25_083010_176.jpg

1. برترین بازی از نگاه IGN به صورت ویدیو نشان داده میشود. ***Uncharted 2 : Among Thives***
  2. Mass Effect 2
  3. Fallout 3
  4. Portal 2
  5. Heavy Rain
  6. Red Dead Redemption
  7. Infamous 2
  8. Batman: Arkham Asylum
  9. LittleBigPlanet 2
  10. Grand Theft Auto IV
  11. God of War III
  12. Uncharted: Drake's Fortune
  13. BioShock
  14. Catherine
  15. Vanquish
  16. Infamous
  17. Dead Space 2
  18. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  19. Fallout: New Vegas
  20. Valkyria Chronicles
  21. Borderlands
  22. Resistance: Fall of Man
  23. Ratchet & Clank: A Crack in Time
  24. Demon's Souls
  25. Burnout Paradise

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PHOENIX47
infamous 2 رتبه 7 ـه(جزو 50 تا هم نباید باشه)
بکش بیرون پسر :دی ! و تو چه دانی که بدنام 2 چیست :دی !
=========
لیست ساقطه آقا ، متال گیر 4 ، بازی برتر نسل ... اون موقع که اومده بود ملت ریخته بودن میخواستن 10 مین بازی کنن ! الآن یادشون رفته !

دوستان زیاد خودتون رو ناراحت نکنید این IGN هرز گاهی از این شیرین کاری ها می کنه که بگه ما هم آره ... :d در کل از نظر من این لیست به تفی بیش نمی ارزه !

@مهدی :
من بودم HR رو می ذاشتم 4 ام :d

بله بله ! واقعا حالش خوش نیست! دو سال پیش میاد لیست میده و MGS4 رو میزاره اول! فکر کنم بعد از اومدن U2 بود! که همین U2 هم دوم بود ! بعد سال بعدش MGS4 چند پله سقوط میکنه و میاد زیر خیلی از بازی هایی که قبلا بالاترشون بود و حالا هم که ... :d
به کل حالشون خوش نیست :d

کلاً یه جوی توی نت و سایت ها گیم خارجی بوجود اومده که هرکی بگه MGS4 اَخه، خیلی خفن میشه. فقط نمیدونم اون موقع که کفشون بریده بود و هی 10 میدادن چرا متوجه نشده بودن بازی مسخره ـس و تازه الان فهمیدن.

کافیه یه سر به چندتا فروم بزنید تا بفهمید اوضاع از چه قراره، IGN هم استثنا نیست مثل اینکه...
به نظرم اینطور نیست که نفهمن,نامردا دارن از عمد این کارا رو میکنن!:|
مثلا یه نگاه به gamerankings بندازید. تا یکی دو سال بعد از انتشارش, MGS4 رتبه ی چهارم یا پنجم بین All Time Best رو داشت اما حالا دیگه اصلا تو صحفه ی اول نیست و رتبش 54ـه!!!! تعجب کردم,رفتم نمره های کاملش رو شمردم حتی از mario galaxy هم که رتبه ی دوم رو داره بالاتر بود! MGS4 از بین ریویوهاش 30 تا نمره ی کامل داشت اما ماریو گالاکسی 29 تا! بقیه ی بازیها هم همه پایینتر از اینا بودن.
اونوقت برداشتن امتیازای چند تا ریویو از چند تا سایت پرت رو اضافه کردن که نمره هاشون با اکثر نمره ها متفاوته , در نتیجه میانگینش اومده پایین!
به نظر من که اینا اتفاقی نیست! ظاهرا METAL GEAR خیلی بهشون فشار اورده!:d

کسی میدونه معنی این لیست درست کردن سایت ها چیه ؟ منظورشون چیه ؟ اگه کسی میدونه بگه الان هدف این لیستی که درست کردن چیه ؟
کلا Top 10 ها (راجع به هر موردی از فیلم و بازیهای دیدوئویی بگیر تا حتی مسائل سیاسی اجتماعی و ورزشی) رو همه میبینن و تعداد بازددیکننده هاش زیاده .
به این خاطره....

متال گیر یعنی از پورتال2 کمتره اخه؟؟؟؟تصورشم سخته!!!
نه،کمتر نیست.بذار یه مثال بزنم.
شما بری top 250 IMDB خیلی فیلمایی رو میبینی که شاید بگین حقشون اونجا نبوده،اون موقع شما اون لیستو از اعتبار ساقط میدونید،شما باید از اون لیست نتیجه بگیرید که فلان فیلم قشنگه،نباید به جایگاه خیلی دقت کنی .
از این لیست هم میشه فهمید چه بازی هایی خوبن،حالا جایگاهشون مهم نیست که.

IGN حسته نمیشه؟روی هزار لست 10 یا25 یا 100 بازی برتر میده.همه هم از دم مزحرف!آخه مثلا ملاک برتری فلان بازی که تو رتبه 76 قرار داره،نسبت به بازی رتبه 53 چیه؟؟؟مثلا چقدر فرق دارند؟اصلا در حالت مقایسه ای قرار گرفتند؟
اینم ورژن 25تایی که MGS4 باید رتبه 18 رو داشته باشه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or