25 بازی برتر PS3 از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Kenshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kenshi

کاربر سایت
درود

طبق اعلام رسمی سایت IGN ، لیست 25 تایی از بهترین بازی هایی که تا به حال بر روی پلتفرم PS3 میباشد را اعلام میکند.

به نقل از سایت IGN ،از بیست و پنج عدد بهترین های PSN هم چشم پوشی شده و در این لیست جایی ندارند.
top25_083010_176.jpg

1. برترین بازی از نگاه IGN به صورت ویدیو نشان داده میشود. ***Uncharted 2 : Among Thives***
  2. Mass Effect 2
  3. Fallout 3
  4. Portal 2
  5. Heavy Rain
  6. Red Dead Redemption
  7. Infamous 2
  8. Batman: Arkham Asylum
  9. LittleBigPlanet 2
  10. Grand Theft Auto IV
  11. God of War III
  12. Uncharted: Drake's Fortune
  13. BioShock
  14. Catherine
  15. Vanquish
  16. Infamous
  17. Dead Space 2
  18. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  19. Fallout: New Vegas
  20. Valkyria Chronicles
  21. Borderlands
  22. Resistance: Fall of Man
  23. Ratchet & Clank: A Crack in Time
  24. Demon's Souls
  25. Burnout Paradise

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PHOENIX47
باز IGN قاط زد. :d

البته به نظر من(به خدا نظر شخصی‌ هست) MGS بسیار بازی over rated شده‌ای هست.
ولی‌ نه دیگه تو رتبه ۱۸، رتبه سه، چهار. :d

انتخاباش خوبه فقط ترتیب بعضیاشون زیاد خوب نیست . البته انتخاب fallout 3 و masseffet خیلی خوبه و حقه شونه ولی به هیچ وجه حق Infamous و catherine نیست که از mgs 4 بالاتر باشن .

آموزش درست کردن لیست بهترین ها ، بدترین ها ، 100 تایی ها ، نا امید ترینها و... توسط سایت IGN

اول تمام اسامی بازیهای که نمره بالای 8.5 گرفتن رو تو ظرف شیشه ای میریزیم

بعد کمی نمک ، چند برگ دعا ، مهره مار ، ت.. چپ و.. بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم..

در ادامه به یک پیشگو (ترجیحا شاگردهای پچر) میگیم که به نوبت دست تو ضرف کنه و 5 تا 5 تا اسامی برداره

بعد تعداد که به مقدار لازم رسید همه رو تو صافی میریزیم هر کدوم از صافی گذشت رو بالا مینویسم و هر کدوم که تو صافی موند آخر مینویسم به خاطر همین قضیه هم هست که همیشه Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots آخر می افته چون اسمش زیاده

اصلا براچی باید اهمیت داد .......... با تفاصیلی که داده بیرون واسه من یکی دیگه پشیزی ارزش نداره این IGN !
kz2 یا خیلی بازی های انحصاری دیگه رو که نخوایم حساب کنیم ....... UNcharted2 که اون سال تمامی جوایز رو به خودش اختصاص داد و هیچ نکته ی منفی نداشت رو تو لیست نداره واقعا یه مزحکه بزرگه !
کلام آخر ....... خاک بر سرشون :دی

کسی میدونه معنی این لیست درست کردن سایت ها چیه ؟ منظورشون چیه ؟ اگه کسی میدونه بگه الان هدف این لیستی که درست کردن چیه ؟

این لیست مشکل داره
ولی من به شخصه هوی رین رو از mgs بالاتر میدونم متاسفانه هیچکس عظمت این بازی رو درک نمی کنه و به نظر من لیاقت 5 تای اول شدن رو داره.
آنچارتد 2 هم که یک شاهکار تکرار نشدنیه ( به قول ایرانیا تمام نشدنی) اما متاسفانه تواین لیست جایی نداشت
اما fallout 3 ? اصلا ارزش نداشت که توی 25 بازی برتر باشه.
کلا لیست ایراد داریه و فقط چند مورد به درستی ذکر شده
واقعا متاسفم برای ign

اصلا براچی باید اهمیت داد .......... با تفاصیلی که داده بیرون واسه من یکی دیگه پشیزی ارزش نداره این IGN !
kz2 یا خیلی بازی های انحصاری دیگه رو که نخوایم حساب کنیم ....... UNcharted2 که اون سال تمامی جوایز رو به خودش اختصاص داد و هیچ نکته ی منفی نداشت رو تو لیست نداره واقعا یه مزحکه بزرگه !
کلام آخر ....... خاک بر سرشون :biggrin1:
دوست عزیز گزینه ی 1 رو دیدی ؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or