به غیر از کم لباس بودن Maneater Mildred و سرعت نسبتا بیشترش، تمام مشخصات یک Butcher رو داشت. از ساطور گرفته تا انیمیشن های حمله و Sack روی سرش.
شاید اگر Robe قصابی رو هم داشت، دیگه مشخص نمیشد که زنه.
من یه برداشت ساده ریاضی مانند کردم. گفتم اگر یکیشون که Red phantom هست، زنه، پس بقیشون هم زن هستند.
به غیر این فرضیه، تنها راهی که ما برای فهمیدن این مطلب داشتیم، دیالوگ های Laurentius بود:
[LTR]… Oh, there you are… … You must help me… … Or else… ... She'll have me for lunch! … You're my only hope… … Oh, please…[/LTR]
[LTR]… Th-thank you. I would have been her supper without you. Being eaten alive! I shudder to think… Thank you, thank you dearly. I am Laurentius, of the Great Swamp. I will not forget my debt to you.[/LTR]
علاوه بر اون، در توضیحات Butcher's Knife که
فقط توسط Mildred افتاده میشه، اومده که:
[LTR]
Giant butcher knife wielded by the Undead man-eating cook lurking in the Depths. More a tool for subduing and preparing live catches than an actual weapon.
Those who have faced this deadly blade have a deeper sense of how helpless prey must feel.
[/LTR]
این Maneater بودن، کلا صفت Butcher هاست.
------------------------
در کل نفهمیدم مشکلت با اون جمله من چی بود. خودت هم میگی که (
البته میدونم اونم قصاب ادمخواره)
خب تموم شد و رفت. اگر این یکی قصاب آدمخواره و زنه، بقیشون هم هستند. همونطور که از هر دشمن دیگری، دو جنس توی بازی نمیبینیم.