آخرش فک کنم همون قبر بزرگه باشه که یه سری میگن قبر خود Gwyn هست. یه صندلی هم کنارشه که صندلی آدمیزاداست.
7 : Butchers
شاید خیلی براتون عجیب باشه
اما این قصاب ها زن هستند
اینو مطمعا هستی؟؟ راه نداره هرجور فکر میکنم
لطف داری.الیته شما جز پیشکسوتای ds هستی.
ولی قاعدتا قبر Gwyn همونجاییه که باهاش مبارزه میکنیم, یعنی جاییکه خودشو قربانی کرده ...
ضمن اینکه اون قبره خیلی بزرگه ولی موقع مبارزه میبینیم که یه نمه از خودمون بلندتره.
دقیقا یه دونه از این صندوق ها هم توی Firelink Shrine هست (همونجایی که اون ماره در میاد)راستی سازنده ها هیچ چیزی رو بی دلیل جایی نمیذارن, ما که نفهمیدیم جریان اون صندوق خالی اخر راهرو چیه
پ.ن : دوستان تاریک شدن anor londo رو میدونستین ؟ یا همه میدونستن به جز من ؟ :biggrin1:
نه من با حلقه رفتم پیش Gwyndolin ولی کشتن gwynevere واقعا مثل تو اتفاقی بود و خیلی ناراحت شدم بابتش و کلا کف کردم وقتی دیدم anor londo تاریک شد ولی در عوضش یه fire keeper soul گرفتماتفاقا من اصلا از این قضیه احتیاج به حلقه برای دیدن Gwyndolin اطلاع نداشتم !
Gwynevere رو کشتم ( البته قصد کشت هم نداشتم ! یه Wooden Arrow الکی زدم ببینم اصلا قضیه چیه و دمیج میگیره اصلا یا نه ، که زرتی مرد ! ) بعد همه جا تاریک شد ، سری بعد که رفتم پایین دیدم یه مسیری هست که رسید به Gwyndolin ! قبل تاریک شدن چیزی نبود !