سلام رفیقوجه داشته باش که گرافیک تغییر چندانی نمیکنه اما در نواوری رو در Gameplay و تیمها میتونی ببینی رفیق.
نوشته شده توسط behzadr:سلام رفیق
من این بازی رو نه دیدم و نه گرفتم و یکی دوستانم در وصف این بازی گرافیک رو کمی کمتر از نسخه 06 دیده بود که من هم نتقل کردم تا صحت این گفته رو بفهمم.
ولی در کل شنیدم که این بازی جذاب تر از 06 هست (البته بیشتر فکر می کنم به خاطر جام جهانی و تیم های داخلش باشه)
من دقیقا همین ها منظورم بود که می گفتم معایبی دارهرنگ چمن در فیفا 06 نسبت به این بازی خیلی بهتر یود یه رنگ روشن وخیلی قشنگی داشت ولی World Cup رنگ چمن فاجعه اس اصلا انگار رو اسفالت داری بازی میکنی رنگش سیاهه یا سبز خیلی خیلی پر رنگ تو همه زمین ها و در هر موقعی (شب/روز)که بازی برگزار بشه با هر شرایط اب و هوایی وضع همینطوره.بازی پیشرفت هایی داشته ولی ضربه ازاد هاش باز هم به نظر من اشغاله و امیدوارم Ea این سیستم پشت هجده زدن رو عوض کنه.
در کل من به دلیل رنگ سیاه و کدر و مزخرف چمن زیاد با بازی حال نکردم
نوشته شده توسط Agent47:رنگ چمن در فیفا 06 نسبت به این بازی خیلی بهتر یود یه رنگ روشن وخیلی قشنگی داشت ولی World Cup رنگ چمن فاجعه اس اصلا انگار رو اسفالت داری بازی میکنی رنگش سیاهه یا سبز خیلی خیلی پر رنگ تو همه زمین ها و در هر موقعی (شب/روز)که بازی برگزار بشه با هر شرایط اب و هوایی وضع همینطوره.
بازی پیشرفت هایی داشته ولی ضربه ازاد هاش باز هم به نظر من اشغاله و امیدوارم Ea این سیستم پشت هجده زدن رو عوض کنه.
در کل من به دلیل رنگ سیاه و کدر و مزخرف چمن زیاد با بازی حال نکردم