200$ قیمت Kinect v2 برای ویندوز

این کینکت هایی که از Xbox One جدا کردن رو باید یه جوری آب کنند دیگه
این Kinect برای Windows
قبل از این که باندل بدون Kinect معرفی بشه گفته بودن برای Windows هم میاد + 100$ هم گرون تر از Kinect کنسول Xbox One و احتمالا با اون تفاوت هایی داره

وقتی میگن امکان نرم افزاری موقع فروش نداره یعنی به سرعت این تصمیمو گرفتن تا فقط بفروشن بره :| . واقعا چی در مورد pc گیمرا فکر کردن که $200 میخوان به پاچه ملت بکنن . درسته هرکی نخواست نمیخره ولی جماعت PC گیمر نمیدونن کینکت 100 دلاری که روی پلتفرم اصلیش XONE موفق نبود ، دارن روی PC با قیمت 200 چوق میفروشن :( . بدرد همون بیمارستانا میخوره . اگه زورش میرسید PC BUNDLE هم میداد :d

وقتی میگن امکان نرم افزاری موقع فروش نداره یعنی به سرعت این تصمیمو گرفتن تا فقط بفروشن بره :| . واقعا چی در مورد pc گیمرا فکر کردن که $200 میخوان به پاچه ملت بکنن . درسته هرکی نخواست نمیخره ولی جماعت PC گیمر نمیدونن کینکت 100 دلاری که روی پلتفرم اصلیش XONE موفق نبود ، دارن روی PC با قیمت 200 چوق میفروشن :( . بدرد همون بیمارستانا میخوره . اگه زورش میرسید PC BUNDLE هم میداد :d

مایکروسافت کینکت رو روی PC اصلا برای گیم نمی ده ;)

شاید باورت نشه اما خیلی ها با کینکت بازی نمی کنن،مثل خوده من!!
در هر صورت هم اصلا بازیی خوبی یادم نمیاد که برای کینکته pc اومده باشه
اگر یکم اطلاعات داشتی میدیدی که که خیلی هم نرم افزارهای که برای نسخه اول دادن مفید نبودن و برنامه هایی که دیگران دادن بهتر بودن! اینبار دیگه به خودشون زحمت ندادن اصلا برنامه ای بدن!:d

شما رو نمی دونم ( احتملا طرفدار یا ... هستی)
ولی من یا هر کس دیگه به عنوان مصرف کننده می تونه برای چیزی که ارائه میشه نظر بده
( دویست دلار صرفا برای سنسور چندان پیشنهاد جالبی نیست)

در مورد قیمت و به صرفه بودنش باید اهل فنش نظر بدن که بعد از ریلیزش می دن ، من و شما صلاحیتش رو به طور قطع نداریم ;)

شما صلاحيتش رو تو خودت نميبيني دليل نميشه براي بقيه هم نسخه بپيچي ، طرف مياد ميگه قيمتش بالاس نظرشو گفته ، نميگه من نميخرم بقيه هم نخرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or