شما می خوابی اصلا:d
اگه تعطیل باشم فکر نکنم زیاد بخوابم :d البته تو ایام مدرسه هم تنها بحثی که تو مدرسه در موردش حرف میزنم بازیه :d
شما می خوابی اصلا:d
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)امتیاز های کسب شده و سلیقه ی شخصی.
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟گیم پلی
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟First Person Shooter
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟Normal
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟100%
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟0%
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)کامپیوتر به درد بازی نمی خوره. اصل حال بازی با کنسوله مخصوصا ایکس باکس
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟کنسول
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟بیشتر دقت در صدای محیط بازی رو ترجیح می دم تا موسیقی بازی.
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟به شدت. هر روز مخصوصا این روزا...
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟50%
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟زندگی...
حال بازی کردن به اینه که جلوی درس خوندن رو می گیره
:d
به سختی... شماره نمی داد لامصب!
:d
16.چرا بازی می کنید ؟منو بکشند حاضر نیستم یه بازی ایرانی بسازم چون مایع آبرو ریزیه.
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟بازی نکنیم چیکار کنیم؟
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟سعی می کنم تاثیر نگیرم از بازی...
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟اگه خوب باشه منتظر شماره ی بعدشم اگه بد باشه منتظر تخته شدن در استدیوی سازندشم...
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :هر چقدر که بتونم...
زندگی...
داستان - گیم پلی - گرافیک1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟
داستان2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
Strategy3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟
هر چه پایین تر بهتر :d عموما Very Easy و Easy ( اون هم در صورت نبودن Very Easy )4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
خیر ، کتاب رو هم اگه خوشم نیاد تموم نمیکنم :d5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟
شخصیت مستقل دارم ، اما همزاد پنداری زیادی دارم با عموم شخصیت ها6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟
PC7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟
حس اومدنیه ، اما در کل کنسول ( PS3 )8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)
Metal و Rock باشه دوست دارم ( بیشتر متال ) ، نبودم نبود9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟
تا حدی که از قافله خیلی پرت نباشم10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟
ریاضیم خوب نیست :d11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟
زندگی و علم آموزی12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟
خوشبختانه خیر13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟
Nintendo ( آتاری ) و با بازی کردن ماریو و TMNT و Captain Tsubasa روی این کنسول14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟
یکم اسطوره هامونو قشنگ جلوه میدادم و یه بازی توی اون سبک و سیاق میساختم ( مثلا در نقش سوم شخص ، یه فرمانده ی ارتش از چندین ارتش کشور باشیم ، بعد با اسپند و بهمن و دی و باقی اسطوره ها در بیافتیم و با بعضی هم دست دوستی بدیم ، اوووه کلی ایده دارم :d ) . شخصا الان اسطوره های غربی به چشمم بیشتر قشنگ میاد تا اسطوره های باستان خودمون .15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
چون میخوام موقع سخنرانی صوتی گوش دادن حوصلم از بی فعالیت بودن سر نره >:d :d16.چرا بازی می کنید ؟
کوچیک تر که بودم خیلی ، الان مگه که دیگه چی باشه !17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟
تموم نشه :d الان من بقیه سخنرانیم بالای 10 دقیقه مونده باشه چیکار کنم ؟ :d18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟
روزی نیست ، هفته ای 20 ساعت اینا19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟
European Hardcore Life-Style20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :
جواب رو تو همون نقل قول گفتم1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ گیمپلی - گرافیک - داستان
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گیمپلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ آر پی جی - اپن ورلد
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ مدیوم
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ نه فقط اگه خوشم بیاد از ادامه دادن تمومش میکنم
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ در حد یه خل و چل
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ کنسول
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) کنسول
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ زیاد
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ تا جایی که بتونم
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ تقریبا نصفش (50%)
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ باهاش زندگی میکنم
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ تا حدودی کم
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ من پدرم هم یه گیمر حرفه ای بود و من اولین بار با اون سام ماجراجو رو بازی کردم و شیفته ی دنیایی شدم که توش بدون مرز آدم میکشی و داستان خاصی رو دنبال میکنی
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ قاتل اجاره ای - آر پی جی
16.چرا بازی می کنید ؟ سوالی احمقانه (شما چرا نفس میکشید؟ چون میخواید زندگی کنید بازی هم مثل نفس میمونه)
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ خیلی
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ فقط برای نسخه ی بعد صبر میکنیم
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ روزی یه عالمه
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :دنیایی خاص و عجیب که توش هرچیزی امکان پذیره میتونید سوار بنز بشید و با رفقا بگردید و اگه کسی حقتون رو خورد بزنید مغزشو بپاشید رو آسفالت (مثل جی تی ای)