داستان مهمترین معیاره1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟
داستان ، سبک ، گیم پلی2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
سوم شخص بهترینه از نظر من و سبک RPG3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟
برای دفعه ی اول normal رو بازی می کنم4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
نه - اگر حال نکنم باش ولی می کنم5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟
بستگی به بازی ها داره ولی گه گداری خیلی6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟
نام کاربریم می گه چی ؟ Just PC7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟
من کامپیوتر رو ترجیح می دم از همه کنسول ها استفاده کردم ولی کامپیوتر بهترینه8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)
موسیقی یکی از بخش های مهمه9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟
حد اقل هفته ای دوبار به سایت گیم اسپات می رم و چک می کنم همین10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟
10% چون درس خوندن و بعدش انیمه دیدن مهم ترن11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟
باش زندگی نمی کنم ولی بیش از سرگرمیه12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟
بلی پدرمون رو در میارد13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟
در دوران کودکی 4 ساله بودم اینا بازی می کردم ولی یادم نمیاد از کجا شروع شد و اینا ولی فکر کنم لطف پدر14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟
داستان هخامنشی رو در سبک سوم شخص می ساختم15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
چون خودش یک دنیایی هستش16.چرا بازی می کنید ؟
زیاد17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟
در آخر جوری تموم شه که خنک نباشه18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟
الان کم شاید 5 ساعت در هفته19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟
گیم20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
16.چرا بازی می کنید ؟
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟
در یک کلمه نمیشه .20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :
میشه شما منبعشو برای ما بزاری یکمی فیض ببریم ؟! این تاپیک را برای اولین بار 1 سال پیش تو یکی از فروم های فارسی زبان خودم گذاشتم بعضی از کاربران بازی سنتر هم شاهدن مثل R.P.G جون !لطفا همیشه که تاپیک می زنید منبع رو بنویسید
1. گیم پلی و گرافیک روون و عالی باشه1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
16.چرا بازی می کنید ؟
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :
. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟
داستان2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
Action Advanture اكشن سوم شخص3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟
اول normal بهد حتما very hard4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
من هميشه بازي هاي مورد علاقم رو ميگيرم و حتما تمومش مي كنم.5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟
بعضي از شخصيت ها اونقدر با من رابطه بر قرار ميكنن كه بعضي وقتها خودم و جاي اون تصور مي كنم6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟
كنسول7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟
كنسول8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)
كلا جزو بخش هاي مهمه بازيه و اگه بد باشه زياد از بازيش خوشم نمي اد9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟
خيلي خيلي زياد10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟
العان 90% ولي شايد در آينده بخاطر درس كمتر بشه.11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟
خداييش زندگي مي كنم خيلي بازي برام مهمه .ممكنه يه خبر تو game خيلي خوشحالم كنه و يه خبر خيلي ناراحتم كنه.12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟
آره هميشه ميشه.13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟
يادم نمياد ولي با بازي هاي ميكرو شروع شد....14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟
اكشن سوم شخص ميساختم.15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
16.چرا بازی می کنید ؟
در هر صورت تاثيرشو ميزاره چه بخواي چه نخواي .17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟
هيچ موقع از پايان هاي قشنگ خوشم نيومده و نمياد.18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟
5 تا 6 ساعت بقيشم دنبال اخبار بازي هام.19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :