2 بازی انحصاری PS3 ماه اینده رونمایی میشوند

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

psm3.jpg

سلام

همانطور که قبلا مسئولین مجله ی PSM3 قول داده بودند ، در شماره ی جدید این مجله از 2 بازی اختصاصی فوق سری PS3 پرده برداری خواهد شد .

در پیشنمایشی که بر شماره ی اینده ی PSM3 نشان داده شده است گفته میشود این مجله در این شماره ی خود ، بازی فوق سری و انحصاری PS3 را رونمایی خواهد کرد .

همچنین گفته شده است بازی انحصاری دیگری که ان هم متعلق به PS3 است در این شماره معرفی خواهد شد .

هنوز در این مورد اطلاعات بیشتری وجود ندارد که معلوم کُنَد این دو بازی چه خواهند بود !

ولی به نظر میرسد این رونمایی تازه اغاز فصل بمب های خبری در E3 خواهد بود ( E3 Megaton Season )

Last edited by a moderator:
با اینکه مطمئنم احتمالش صفره ولی امیدوارم شماره بعدی onimushu باشه :love:
تازه اگر هم capcom بخواد ادامه این بازی رو بده بیرون به احتمال زیاد مولتی میشه :evil
شاید هم باید منتظر jak & Dexter باشیم :eek:

خوب این بازی ها تو E3 هم معرفی میشند دیگه ؟ اگر اول تو E3 و فردا پس فرداش تو این مجله میاد که خوب قبلش معرفی شده! اگر اول تو این میاد که خوب برای E3 پس چه میکنند؟ (البته کار که زیاد میکنند ولی بعدا میگند کنفرانس سونی هیچی نداشت :d )

اگرم بازی هایی که معرفی میشه فرق کنه که خوب چه بهتر :d کیف می کنیم! :d (چه خبره این همه بازی؟ پس احتمالش کمه ! یکی از 2 تا بالایی می باشد احتمالا :d )

البته زیاد دلتون رو صابون نزنید چون نوشته: A top secret World Exclusive PS3 reveal.
منظورش اینه که این معرفی انحصاری مجله است نه اینکه بازی اختصاصی برای PS3 باشه، چون مجله از اسمش معلومه فقط در مورد بازی های PS3 مطلب مینویسه.

دفعه قبل که همچین قولی داده بودند معلوم شد که بازی مورد نظر F3AR ـه :دی البته ممکنه انحصاری هم باشه.

http://meodia.com/userfiles/E3list2.png

این fake ـه بابا :laughing:

من فكر كردم 100% درسته .
ممنون كه مارو از تاريكي و ندونستگي نجات دادي .

خب که چی مثلا اینو اینجا گذاشتی؟

آخرین ویرایش:
E3list2.png

این fake ـه بابا :laughing:
جدي ؟ :laughing:
من فكر كردم 100% درسته .
ممنون كه مارو از تاريكي و ندونستگي نجات دادي .

خب که چی مثلا اینو اینجا گذاشتی؟

مگه تو اين سايت هركي هرچيزي هرجايي ميزاره دليل خاصي داره ؟
حالا فكر كن من خودم يه پست دادم مثل بقيه دوستان اسم چندتا بازي رو گفتم اما به جاي اينكه بنويسم عكس گذاشتم

آخرین ویرایش:
چهار تا بازی تو اون لیست fake هست که منو تو فکر برد اما سر اخریش کلی خندیدم :cheesygri
mass effect 3 برای ps3
fahrenheit 2
باز god of war
call of duty:MMO :eek: :laughing:

mass effect 3 برای ps3
IP مالِ BioWare هست و حتی اگه بخواد می تونه ME3 رو انحصاریِ PS3 عرضه کنه.
fahrenheit 2
اینم چندان دور از انتظار نیست!
باز god of war
این فکر کنم همون DLCای هست که صحبتش بود! God of War 3: Afterfall

اگرچه لیست به صورتِ کلی فیک هست، ولی اکثرِ بازی هایی که توش اسم برده شده، دیر یا زود عرضه میشن! ;)

چهار تا بازی تو اون لیست fake هست که منو تو فکر برد اما سر اخریش کلی خندیدم
mass effect 3 برای ps3
fahrenheit 2
باز god of war
call of duty:MMO

از اینایی که گفتی 3 تاش احتمالش زیاده! :d

ME برای PS3 شایعه دور و برش زیاده!
GOW اینم با توجه به تیزر میشه چیزایی در مورد حدس زد! پس میشه گفت آره بازم GOW !
COD : MMO هم شایعه هایی در موردش بود! :d

بقیه چیزایی هم که توی عکس هست مخصوصا تو قسمت SONY احتمالا توی E3 زیارتشون میکنیم :d
نوبد هم خودش می دونه FAKE می باشد ولی دور همیم این عکس رو بزارم :d (این عکس رو میشد تو بخش شایعات هم براش تاپیک زد :d )

البته Mass Effect که خیلی بعید هست بیاد. چون 2 شماره بازی روی Xbox اومده و تاحالا هم خبری از شماره های قبلی برای PS3 نشده بعد یکهو بیان بگن ME3 برای PS3؟ با عقل جور در نمیاد.

در مورد fahrenheit هم فکر نکنم باشه چون مربوط به دیوید کیج و QD میشه و ایشون هم گفته بود که می خواد یک بازی جدید رو به زودی بسازه و فکر نکنم علاقه به ساخت دنباله یک نسخه قدیمی رو داشته باشه. اما امکانش هست.

نظر خود من Resistance 3 و Killzone 3 هست. Infamous فکر نکنم باشه چون گفته Top Secret ولی این بازی دیگه تابلو شده می خواد میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or