2 بازی انحصاری PS3 ماه اینده رونمایی میشوند

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

psm3.jpg

سلام

همانطور که قبلا مسئولین مجله ی PSM3 قول داده بودند ، در شماره ی جدید این مجله از 2 بازی اختصاصی فوق سری PS3 پرده برداری خواهد شد .

در پیشنمایشی که بر شماره ی اینده ی PSM3 نشان داده شده است گفته میشود این مجله در این شماره ی خود ، بازی فوق سری و انحصاری PS3 را رونمایی خواهد کرد .

همچنین گفته شده است بازی انحصاری دیگری که ان هم متعلق به PS3 است در این شماره معرفی خواهد شد .

هنوز در این مورد اطلاعات بیشتری وجود ندارد که معلوم کُنَد این دو بازی چه خواهند بود !

ولی به نظر میرسد این رونمایی تازه اغاز فصل بمب های خبری در E3 خواهد بود ( E3 Megaton Season )

Last edited by a moderator:
امید ما رو نامید کردی.حداقل یه منبع بزار مطمئن شیم کامل کنسل شد.
منبعی نمی خواد. Eight days , Getaway 3 حدود 1 سال خورده ای پیش به صورت رسمی کنسل شدند و علتش هم هزینه بالای بازی بود. از اون موقع هم 2 تا ویدئو از مراحل ساخت بازی لو رفت. به همین سادگی ....

بازی خیلی وقته کنسل شده. اون ویدئو هم که عرضه شد بازی را در مراحل ساختش نشون داده بود.

بازی کنسل شد ولی توی اکتبر 2009 خبر داده شد که بازی فعلا متوقف شده ولی کنسل نشده
توی آگوست هم یه سری اسکرین شات جدید اومد که معلوم شد بازی در حال ساخت هست

The game was reported to have been cancelled on 4 June 2008, however it was later revealed in October 2009[2] that the game was merely on hold. Although a portion of the game was used in tech demo at E3 in 2005, the game was first announced at Sony's E3 2006 press conference.

In August 2009 new screenshots were released stirring speculation about the title still being in development.[3]​

در ضمن در مورد فارنهایت 2
دیوید کیج همیشه گفته که هیچ علاقه ای نداره به ساخت Sequel .پس به هیچ وجه فارنهایت 2 تایید نمیشه.البته طبق اون چیزی که تا الان گفته!

من خیلی دوست دارم ساکر پانچ فعلا بیخیال ساخت اینفمس 2 بشه و بره سراغ اسلای ولی میدونم که اینفمس 2 تایید میشه

آخرین ویرایش:
بازی کنسل شد ولی توی اکتبر 2009 خبر داده شد که بازی فعلا متوقف شده ولی کنسل نشده
توی آگوست هم یه سری اسکرین شات جدید اومد که معلوم شد بازی در حال ساخت هست

The game was reported to have been cancelled on 4 June 2008, however it was later revealed in October 2009[2] that the game was merely on hold. Although a portion of the game was used in tech demo at E3 in 2005, the game was first announced at Sony's E3 2006 press conference.​

In August 2009 new screenshots were released stirring speculation about the title still being in development.[3]​

ممنون گشتم لینک رو پیدا نکردم گفتم شاید شده مثل INFAMOUS 2 که فکر میکردم قبلا تعیید شده اینم گفتم شاید بازم من اشتباه میکنم این چند روزه برای ما .... شده .:((

دوستانی که ویدیو Eight days رو ندیدن که از گیم پلی واقعیش هستش نه اون فلشی که از به صورت 3D بازی رو نشون میده این لینک رو ببینن واقعا خدا بود برای 2006 این بازی . لینک

عليرضا جون الان رفتم ويديو رو دان کنم ولی حجمش بالا بود ، ترسيدم گفتم شايد همونيه که چند سال پيش ديدمش .....
ميتونی يکم دربارش توضيح بدی ، اگه نديدمش برم هرجوری هست دانلودش کنم .....
يادش بخير با يه تريلر ما رو تو کف گزاشت ، زمان خودش مو به تن آدم سيخ ميشد !!

نوشته شده توسط 619
بازی خیلی وقته کنسل شده. اون ویدئو هم که عرضه شد بازی را در مراحل ساختش نشون داده بود.
همونطوری که Wander گفت ساخت 8Days کنسل نشده...
مدیر عامل استدیو لندن SCEE جناب Nicolas Doucet طی مصاحبه و گفت و گویی که با سایت خبری GameKult.com داشت اعلام کرد که ساخت عناوین جنجال برانگیز Eight Days و Getaway 3 منحل نشده است بلکه این عناوین برای مدتی یا فعلاً کنار گذاشته شده اند !!!
به گفته Nicolas Doucet هر دو عنوان به نیمه ساخت رسیده بودند.
http://www.vg247.com/2009/10/05/scee-eight-days-and-the-getaway-3-only-put-aside/
Source Tow Here

عليرضا جون الان رفتم ويديو رو دان کنم ولی حجمش بالا بود ، ترسيدم گفتم شايد همونيه که چند سال پيش ديدمش .....
ميتونی يکم دربارش توضيح بدی ، اگه نديدمش برم هرجوری هست دانلودش کنم .....
يادش بخير با يه تريلر ما رو تو کف گزاشت ، زمان خودش مو به تن آدم سيخ ميشد !!

همون هستش که اولش نشون میده یه تانکر نفت داره میره تو ساختمان و خونه ها رو خراب میکنه بعدش میترکه بعدش یک گیم پلی از بازی نشون میده که 2 نفر دارن شلیک میکنن تو بازی وقتی همه رو میکشن یه هلکوپتر هستش که داره یه سنگه رو بلند میکنه میرن بالا با سنگه بعد سنگه میزنه پشت بوم ساختمان رو خراب میکنه و میره جلو که بعدش ادامه دوباره گیم پلی بازی رو نشون میده .

خوب میخوای بگو سنگ و رنگ ماشین هاش و ... رو توضیح بدم و نوع شلیک کردن شما بگو ما نجابت میکنیم .:biggrin1::love:

دو تا مسئله هست. اول اینکه اصولا من توی این چند ساله بازی ندیدم که بگند on hold و اخر سر اون بازی بیاد بیرون. در ثانی علت کنار گذاشتن این بازی های بودجه بوده. جالب تر این هست که توی همون اعلامیه اول گفته شده بود که بازی کاملا کنسل شده.
A Sony UK representative assured CVG that both titles had been "completely cancelled", and so will not be rescued from the bin at a later date.

به هر حال امید بهترین چیز هست اما واقعا احتمال عرضه این دو تا بازی 1 درصد هم نیست.

در ثانی علت کنار گذاشتن این بازی های بودجه بوده
On 4 June 2008 Sony Computer Entertainment announced that Eight Days, along with The Getaway, had been cancelled.[10] Sony released a statement on the cancellation-"This decision was made following an internal review of all games and it was deemed that with the incredibly strong list of exclusive first party titles coming up both this year and in the near future, resource should be reallocated to enhance those projects closer to completion".[10] Two weeks after the cancellation of Eight Days, President of Sony Computer Entertainment, Shuhei Yoshida, stated that the lack of an online mode in Eight Days was "part of the consideration" to cancel the game.[11] He also stated that the cancellation of Eight Days was not because it was not failing in production, but because Sony is increasingly moving towards online-supported games, and Eight Days did not fit that overall strategy.[11] However, on October 2009, it was confirmed that the game hasn't been cancelled, but merely put 'on hold'.[2]​

On 4 June 2008 Sony Computer Entertainment announced that Eight Days, along with The Getaway, had been cancelled.[10] Sony released a statement on the cancellation-"This decision was made following an internal review of all games and it was deemed that with the incredibly strong list of exclusive first party titles coming up both this year and in the near future, resource should be reallocated to enhance those projects closer to completion".[10] Two weeks after the cancellation of Eight Days, President of Sony Computer Entertainment, Shuhei Yoshida, stated that the lack of an online mode in Eight Days was "part of the consideration" to cancel the game.[11] He also stated that the cancellation of Eight Days was not because it was not failing in production, but because Sony is increasingly moving towards online-supported games, and Eight Days did not fit that overall strategy.[11] However, on October 2009, it was confirmed that the game hasn't been cancelled, but merely put 'on hold'.[2]​
“It has been agreed that production of both Eight Days and The Getaway will cease immediately due to the redistribution of resources and budget,”
......................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or