2 بازی انحصاری PS3 ماه اینده رونمایی میشوند

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

psm3.jpg

سلام

همانطور که قبلا مسئولین مجله ی PSM3 قول داده بودند ، در شماره ی جدید این مجله از 2 بازی اختصاصی فوق سری PS3 پرده برداری خواهد شد .

در پیشنمایشی که بر شماره ی اینده ی PSM3 نشان داده شده است گفته میشود این مجله در این شماره ی خود ، بازی فوق سری و انحصاری PS3 را رونمایی خواهد کرد .

همچنین گفته شده است بازی انحصاری دیگری که ان هم متعلق به PS3 است در این شماره معرفی خواهد شد .

هنوز در این مورد اطلاعات بیشتری وجود ندارد که معلوم کُنَد این دو بازی چه خواهند بود !

ولی به نظر میرسد این رونمایی تازه اغاز فصل بمب های خبری در E3 خواهد بود ( E3 Megaton Season )

Last edited by a moderator:
چه جالب هر سال که نزدیک E3 میشیم این اتفاقات میوفته و شایعات زیادی تو نت راه میوفته .
منم بدم نمیاد یه شماره از سایفون ***** رو ps3 ببینم .

کیوان درست میگه ، من الان رفتم دیدم ، یکی از بازیها ، برای اولین باز توسط PSM3 معرفی میشه و معلوم نیست انحصاری هست یا مولتی . یکی دیگه از بازیها انحصاری PS3 هست . که من شخصا دوست دارم Jak & Dexter باشه .

Eight days در دست ساخت هست و کنسل نشده, در ضمن دو عنوان جدید نه بازی که چهار سال پیش آنونس شده.
اصلاً باورم نميشه که اين بازی در دست ساخت باشه ، پسر 3 يا 4 ساله که من هيچ خبری ازش نشنيدم ، با خودم گفتم حتماً کنسل شده .
Killzone 3 و Resistance 3 رو فکر نکنم اين مجله رونمايی کنه چون هر دو عناوين بزرگی هستن و سونی برای اينکه E3 دست خالی نباشه اين 2 تا بازی رو برای رونمايی به اين مجله نميده .

اصلاً باورم نميشه که اين بازی در دست ساخت باشه ، پسر 3 يا 4 ساله که من هيچ خبری ازش نشنيدم ، با خودم گفتم حتماً کنسل شده .
Killzone 3 و Resistance 3 رو فکر نکنم اين مجله رونمايی کنه چون هر دو عناوين بزرگی هستن و سونی برای اينکه E3 دست خالی نباشه اين 2 تا بازی رو برای رونمايی به اين مجله نميده .

چند وقت پیش بود فکر کنم گفته بودن بازی به صورت کامل کنسل نشده و فقط به بعد از ریلیز بازی که برای PS eye بوده منتقل میشه که بعد از ریلیز اون رو 2 بازی کار کنن الان هم که بازی ریلیز شده و بیاد همین E3 دیگه منتظر خبری از این 2 بازی باشیم .

راستی چند وقت پیش یه ویدیو از گیم پلیش گیرم امد که مال همون 2006 بود نمیدونم دوستان دیدن اگه ندیدین بگین که یه جای UP کنم دوستان ببینن خیلی باحال بود واقعا من متاسف شدم بازی به این خوبی رو چرا موقطی کنسل کردن .

دست خالی پارسال e3 به نظر من یه جورای دست خالی بود با نشون دادن بیشتر تریلر اما الان نه خودت بگو KZ3.INFAMOUS2.AGENT.TLG.GT5.R3 و بازی های انحصاری که معرفی نشده و بازی های انحصاری که برای MOVE میاد خودت حساب کنی دست کم خودش با صحبت کردن بیش از 3 ساعت طول میکشه تازه PSP رو هم حساب کن .

تازه بازی جف یا بازی های انحصاری کمپانی های دیگه رو هم حساب کن اون بازی های بالا فقط بازی های هستش که میدونیم میان .

به نظر من کار اشتباهی هم نیست این جا یه ندا میده تو e3 دیگه میره برای نشون دادن .;)

اما امسال چه E3 بشه کلی حال هستش برای مصرف کننده های مثل من که هم PS دارن هم 360 .

من J&D و Sly Cooper 4 میخوام!:((

ماکان باز امدی با این J&D . خوب یه بار شده بگی DINO CAPCOM بسازه ؟ یا SP سونی بسازه یا .... من آخر خمودم باید یه استدیو بزنم بازی های مود علاقه تو رو باشرکتش قرارداد ببندم که بسازمش فقط انحصاری ماکان که شاید 2 تا بازی دیگه رو جایگزین لیستت کنی .

آخرین ویرایش:
دوستانی که ویدیو Eight days رو ندیدن که از گیم پلی واقعیش هستش نه اون فلشی که از به صورت 3D بازی رو نشون میده این لینک رو ببینن واقعا خدا بود برای 2006 این بازی . لینک

Eight days در دست ساخت هست و کنسل نشده, در ضمن دو عنوان جدید نه بازی که چهار سال پیش آنونس شده.
بازی خیلی وقته کنسل شده. اون ویدئو هم که عرضه شد بازی را در مراحل ساختش نشون داده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or