17 بازی بزرگ مورد انتظار بازیبازها در سال 2013

بازی مورد انتظار شما در سال 2013 کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    243
مثل همیشه لیستت ایراد داره الان GTA 5 فکر میکنم خیلیها منتظرش باشن تو لیست نیست 8-|

• Red Dead Redemption 2
  • Alan Wake 2
  • Battle Filed 4
  • Metal Gear Solid 5
  • Resident Evil 2 : Remake
  • Modern Warfare 4
+

GTA V

گیریم GTA V یاذت رفته ، Tom Rider , The Last of Us , Watch Dogs , Splinter Cell BlackList , Beyond Two Souls
چرا حسین جان باز یچیز پرطرفدار رو ننوشتی آخه داش :d

مثل همیشه لیست ایراد داره و چرا نزاشتی و ... :d یه کم به خودتون زحمت بدین و 4 خط اول لیست رو بخونید متوجه میشید :d GTA V میخواد بیاد ! تیتر این الیست چیز دیگه ای هست و تو 4 خط اول لیست توضیحات رو دادم :d

بتل فیلد 1 عملا برای رقابت با سری مدرن CALL OF DUTY پا به عرصه کنسولی گذاشت که درنسخه هی 1 و 2 خود بسیار خوب عمل کرد . اما در نسخه سوم و با موتور نسل بعدی خود قافله را به MW3 واگذار کرد و انقدر نسبت به MW3 بد عمل کرد که احتمال ساخت نسخه 4 بازی از بین رفت .
WTF?
BF3 شاید تو سینگل پلیر ضعیف تر عمل کرد ولی تو مولتی کاملا سرتر از MW بود.تازه بتل فیلد فقط از قسمت bad company با اضافه کردن سینگل تصمیم به رقابت با COD کرد مگر نه قبلش بازی فقط مولتی بود و اصلا قصد رقابت با COD رو نداشت.فروش بازی خیلی خوب بود و تعداد پلیر های آنلاینش هم همین الان خیلی خوبه،پس مسلم بود نسخه بعدی بزودی ساخته میشه

پس بازی ryse ( اگه اسمش رو درست نوشته باشم ، همون project kingdom ) که برای کینکت بود و نیومده چی شد ؟ چرا تو لیست نیست ؟ 99% احتمال میدم اون بازی بره برای لانچ کینکت 2

---------- نوشته در 02:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 AM ارسال شده بود ----------

WTF?
BF3 شاید تو سینگل پلیر ضعیف تر عمل کرد ولی تو مولتی کاملا سرتر از MW بود.
چی ؟!

بازی تو مولتی از cod قویتر بود ؟! عجب !!! بازی BF3 هیچ وقت تو مولتی و شبکه به سری COD نمیرسه و نخواهد رسید ! درسته که از نسخه BAD COMPANY 1 قسمت تکنفره عرضه شد ، اما بازی تکنفره اش هم اصلا به جذابیت سری COD مخصوصا با شروع سری MW نیست . البته فقط صدای فوق العاده ای داره سری BF . همین .

بازی BF3 هیچ وقت تو مولتی و شبکه به سری COD نمیرسه و نخواهد رسید !

یعنی بهنام یکی از زبون نفهم ترین فنهای cod "برگرفته از کلوب ویژه خودشون :d" که دهنمون رو آسفالت کرده با این بازی هم نمیاد همچین جمله ای رو بگه

پ.ن: نظر بدید ولی جک نگید خواهشا ...

بازی مورد انتظار من BF4 هست البته قبلش RE2 ریمیک هست ولی خب این که تایید نشده هنوز و استارت هم نخورده! ضمنا شما یکی از مهمترین بازیهارو فراموش کردید اسمشو بنویسید بازی که همه ی Old School فن ها امید زیادی بهش دارن و قراره سبک Survivor Horror رو متحول کنه! Project Zwei

Shinji-Mikami-Project-Zwei-525x273.jpg

بهترین لحظات گیمیم رو با Red Dead تجربه کردم. بی نظیر بود!
بعد از اونم منتظر Batman بعدی هستم. مخصوصا منتظر این که ببینم داستانش چی میشه.
و دیگر هیچ ...

آخه BF4 و MW4 هم انتظار دارن؟ خوبن ولی اون قدر ها هم به یاد مانمدنی و ویژه نیستن. بعدشم انتظار نداره که، MW4 آبان سال بعد میاد BF4 هم احتمالا همین طور.

آخرین ویرایش:
ممنون از مقاله اما این بازی عرضه شده : همون mmo online هست دیگه Final Fantasy 14 XIV

:d

ببخشید کجا گفته شده و کجا دیده شده Final Fantasy 14 عرضه شده ...

تا اونجا که یادمه این بازی قرار بود اوخر 2013 یا اوایل 2014 عرضه بشه ... پلتفرم هاش هم pc و کنسول سونیه ... حالا ps3 m و ps4 معلوم نیست ..

اون چیزی هم که منتشر شده یه چیز چرتی بودی ... معلوم نیست ارکید بوده چی چی بوده فقط رو pc

Release date(s)

Windows
)
Q2 2013 (A Realm Reborn)[SUP][3][/SUP]
PlayStation 3
Q2 2013 (A Realm Reborn)[SUP][3][/SUP]

FFXIV_playable_races.png

آخرین ویرایش:
مثل همیشه لیست ایراد داره و چرا نزاشتی و ... :d یه کم به خودتون زحمت بدین و 4 خط اول لیست رو بخونید متوجه میشید :d GTA V میخواد بیاد ! تیتر این الیست چیز دیگه ای هست و تو 4 خط اول لیست توضیحات رو دادم :d

الان کنسولهای نسل بعد به صورت رسمی معرفی شدن که بازی براشون تایید بشه !؟ :-/

در ابتدا FM 5 بعدشم GT 6 کلا هر ریسینگی بیاد استقبال میشه ولی فعلا GT ناامیدم کرده امیدوارم قدرتمند برگرده(خدا کنه ea game آدم بشه بیاد underground 3 رو بسازه:d)
ALEN 2 هم که هر شب خوابشو میبینم.RED DEAD 2 هم که شدیدا منتظرشم البته بعد از یه GTA قوی(البته بعد از اینام منتظر bully 2 و midnight club هستم:x)

یعنی بهنام یکی از زبون نفهم ترین فنهای cod "برگرفته از کلوب ویژه خودشون :d" که دهنمون رو آسفالت کرده با این بازی هم نمیاد همچین جمله ای رو بگه

پ.ن: نظر بدید ولی جک نگید خواهشا ...
شما جدی نگیر دوست من .سطح گیمر بودن فرد رو میخوای بسنجی از همین پستا میشه فهمید دیگه.
مثه این میمونه که پراید و رو با بوگاتی مقایسه کنند.اونوقت کسی هم نخنده به حرفشون:))
COD هنوز تو عهد آقا میرزا خان گیر کرده و نمیتونه یه موتور گرافیکی ارائه بده .اونوقت میان با BF3 مقایسش میکنن:))

شما جدی نگیر دوست من .سطح گیمر بودن فرد رو میخوای بسنجی از همین پستا میشه فهمید دیگه.
مثه این میمونه که پراید و رو با بوگاتی مقایسه کنند.اونوقت کسی هم نخنده به حرفشون:))
COD هنوز تو عهد آقا میرزا خان گیر کرده و نمیتونه یه موتور گرافیکی ارائه بده .اونوقت میان با BF3 مقایسش میکنن:))
بحث گرافیک نیست،بحث جذابیت مولتی پلیر هست،هرکسی که یکبار BF رو مولتیش رو کامل بازی کرده باشه میفهمه چقدر بهتر از COD هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or