13 بازی که به پای تریلر هایشان نرسیدند

mohammadmahdi

کاربر سایت

به نام خدا

ACR_SP_08_VladTheImpalerWeapon.jpg

از Assasins creed گرفته تا the walking dead :SI با وجود تبلیغات های زیبا، هیچ تضمینی برای رسیدن این محصولات به پای تریلر های جذاب این عناوین که باعث هایپ شدن هواداران این عناوین شده است وجود ندارد
تریلر های سینماتیک راه عالی برای هیجان زده کردن هواداران مدت ها قبل از ارائه گیم پلی بازی است.
متاسفانه برای کسانی که این عناوین را به پایان رسانده اند، این تریلر ها باعث به وجود امدن احساسات منفی در مورد کیفیت بازی میشود.
این که آیا این ناموفقیت ها مربوط به موضوع های بی ربط به بازی، ادیت های فریبنده، یا صحبت های دروغین پیرامون این عناوین می باشد ما در این جا 13 بازی را اشاره میکنیم که اختلافات فاحشی با خود بازی دارند

Dead Island

The Walking Dead: Survival Instinct

Assassin’s Creed: Revelations

Duke Nukem: Forever

Aliens: Colonial Marines

Final Fantasy 13

[h=3]Fuse[/h]
Fable 3

Rage

Call of Juarez: The Cartel

Brink

Star Wars: The Force Unleashed 2

Final Fantasy 14

توضیحات مربوط به دلایل این انتخاب هارا می توانید در منبع مطالعه کنید

آخرین ویرایش:
ولی یوبی هم عالی تریلر می‌سازه.
بر منکرش لعنت :دی دوشواری من اون لفظ بهترین بود :دی
دیگه تو تبلیغات و تریلر نمیشه هیچ ایرادی به یوبی گرفت :دی
یک خودکار بدی دستش بگی براش تبلیغ کن سر سه سوت یک نمایشی ازش نشون میده همه کف بور میشن سه سوته فروش میره :دی
نمونش AC IV و Watch Dogs که قشنگ همه کف و خون قاطی کردن سرش :دی The Division ـم که به کنار :دی
من از یوبی سافت ایراد نگرفتم ، اصلا در مورد یوبی سافت حرف نزدم !!! :دی

آقایون اگه بحث ساخت تریلر و سینماتیک هست که تا وقتی بلیزارد هست بقیه باید برن لنگ بندازن سینماتیکش برای World of warcraft wrath of the lich king رو من هرروزه یبار نبینم خوابم نمیبره بابا اگه بدونین اولین بار که نشونش دادن من چطور هایپ بودم حیف که دیگه تکرار نمیشه ..... حییف

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Mafia 2 رو هم باید به این لیست اضافه کرد،:| لامصب اون تریلر اولیش بینظیر بود بعد جالبه cg هم نبود با گرافیک خود بازی و احتمالا گیم پلی بود!! ولی معلوم نیست چرا توی بازی اصلی خبری ازشون نبود..؟!:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or