13 بازی که به پای تریلر هایشان نرسیدند

mohammadmahdi

کاربر سایت

به نام خدا

ACR_SP_08_VladTheImpalerWeapon.jpg

از Assasins creed گرفته تا the walking dead :SI با وجود تبلیغات های زیبا، هیچ تضمینی برای رسیدن این محصولات به پای تریلر های جذاب این عناوین که باعث هایپ شدن هواداران این عناوین شده است وجود ندارد
تریلر های سینماتیک راه عالی برای هیجان زده کردن هواداران مدت ها قبل از ارائه گیم پلی بازی است.
متاسفانه برای کسانی که این عناوین را به پایان رسانده اند، این تریلر ها باعث به وجود امدن احساسات منفی در مورد کیفیت بازی میشود.
این که آیا این ناموفقیت ها مربوط به موضوع های بی ربط به بازی، ادیت های فریبنده، یا صحبت های دروغین پیرامون این عناوین می باشد ما در این جا 13 بازی را اشاره میکنیم که اختلافات فاحشی با خود بازی دارند

Dead Island

The Walking Dead: Survival Instinct

Assassin’s Creed: Revelations

Duke Nukem: Forever

Aliens: Colonial Marines

Final Fantasy 13

[h=3]Fuse[/h]
Fable 3

Rage

Call of Juarez: The Cartel

Brink

Star Wars: The Force Unleashed 2

Final Fantasy 14

توضیحات مربوط به دلایل این انتخاب هارا می توانید در منبع مطالعه کنید

آخرین ویرایش:
الان تریلر RAGEمع سایت گذاشته بود را دوباره دیدیم
فقط همین می تونم تایید کنم !

دقیقا
متاسفانه برای کسانی که این عناوین را به پایان رسانده اند، این تریلر ها باعث به وجود امدن احساسات منفی در مورد کیفیت بازی میشود.

بابا کیلزون که خوبه تو دمو بد بود تو بازی عالی شما چرا برعکسین آخه :dاینجا صحبته بازیه که تو دمو تبلیغاتی یا بازی خوب بود ولی تو بازی اصلی زمین تا آسمون فرق میکرده..!!!مثله WD یا Dark souls 2

البته یه چیزی رو باید در مورد یوبی‌سافت گفت، مشکل این نیست که بازی خوب نمی‌سازن، مشکل اینه که تریلراشون رو خیلی خیلی خوب می‌سازن :دی
در کل یکی بهترین تریلرسازهای صنعت بازی‌سازی هستن :دی
یوبی سافت فقط بلده cg بسازه. همون cg خوب رو درست تو بازیهاش پیاده کنه قضیه حله داداش:دی

فقط هم تو BC یه عده تا حد مرگ از یه چیزی دفاع می کنن، مسئله این بود که اون موقع گفتن این الان gameplay هست، بعدا معلوم شد render بوده. مهمترین تفاوت خود بازی هم انیمیشن ها هست که اصلا به خوبی اون trailer در نیومد.
بعدش هم منظورش گرافیک هم هست، به بازی Aliens Colonial Marines مراجعه کن توی لیست.
آخه برادر من ، دوست من ، آقای محترم ... اگه یه مقدار به چیزی که میگید فکر کنید و صرفاً حرفهایی که توی فروم گفته میشه رو چشم بسته تکرار نکنید نصف دعوا ها از بین میره ! کجای دنیا کسی یه پست منطقی و با دلیل و مدرک بده میشه "تا حد مرگ دفاع کردن" ؟ تو رو خدا یه کم فقط یه کم به چیزایی که میگید فک کنید !
گیم پلی هم که از اونم بهتر بود برادر ! اگه کسی بازی کرده باشه خیلی راحت متوجه این قضیه میشه ! اون تریلر 2005 گیم پلی منسوخ و داغون کیلزون 1 رو یدک میکشید ، اسلحه زوم درست حسابی نداشت و زومش مثل کیلزون 1 به نزدیک تر شدن دوربین خلاصه میشد ، اسلحه ها اون بی وزنی کیلزون 1 رو داشتن و کلی خرت و پرت دیگه ... از لحاظ بصری پری رندر بودن تریلر روی کیفیت یه سری چیزا مثل اونایی که گفته بودم تاثیر داشت ولی خیلی از المان های گرافیکی به شدت بهتر از تریلر 2005 بودن !
حالا بگیم من دارم بال بال میزنم ، IGN چی ؟
Phenomenal visuals prove that Guerrilla either met or surpassed that infamous E3 trailer

ویرایش :

اگه دوستان تصاویر بهتر میخوان :دی این یکی مربوط به مقایسه ی بیلد 2007 ـه :دی با اینکه بیلد 2009 خیلی از 2007 جلوتره ولی همینم توی خیلی از موارد از 2005 سرتره :دی اصن اون نوری که از شلیک اسلحه روی دشمن می افته یا افکت عالی خون ، توی 2005 وجود خارجی نداشت :دی

آخرین ویرایش:
الان تریلر RAGEمع سایت گذاشته بود را دوباره دیدیم
فقط همین می تونم تایید کنم !

دقیقا
داداش شما چه گیری دادی به جان کارمک! جان کارمک یک اسطوره هست! یک استاد واقعی! ان rage بازی خوبی بود! اما انتظار از یک نفر مثل کارمک بالاتر بود!اخه ترول کارمک هم واقعا برام خیلی عجیب هست!
برای این پستت نمیگم. کلا میگم. در هر صورت کارمک نیازی به دفاع نداره. حالا یک بازی اینطور شد! کیفیت گرافیک موتور id tech 5 بالاتر رفته. مثلا دیگه مشکلاتی چون تکسچرهای بی کیفیت را من تو ولفنشتاین ندیدم! نورپردازی و سایه زنی این موتور تو اویل ویتین فوق العاده بوده.:d

آخه برادر من ، دوست من ، آقای محترم ... اگه یه مقدار به چیزی که میگید فکر کنید و صرفاً حرفهایی که توی فروم گفته میشه رو چشم بسته تکرار نکنید نصف دعوا ها از بین میره ! کجای دنیا کسی یه پست منطقی و با دلیل و مدرک بده میشه "تا حد مرگ دفاع کردن" ؟ تو رو خدا یه کم فقط یه کم به چیزایی که میگید فک کنید !
گیم پلی هم که از اونم بهتر بود برادر ! اگه کسی بازی کرده باشه خیلی راحت متوجه این قضیه میشه ! اون تریلر 2005 گیم پلی منسوخ و داغون کیلزون 1 رو یدک میکشید ، اسلحه زوم درست حسابی نداشت و زومش مثل کیلزون 1 به نزدیک تر شدن دوربین خلاصه میشد ، اسلحه ها اون بی وزنی کیلزون 1 رو داشتن و کلی خرت و پرت دیگه ... از لحاظ بصری پری رندر بودن تریلر روی کیفیت یه سری چیزا مثل اونایی که گفته بودم تاثیر داشت ولی خیلی از المان های گرافیکی به شدت بهتر از تریلر 2005 بودن !
حالا بگیم من دارم بال بال میزنم ، IGN چی ؟

ویرایش :

اگه دوستان تصاویر بهتر میخوان :دی این یکی مربوط به مقایسه ی بیلد 2007 ـه :دی با اینکه بیلد 2009 خیلی از 2007 جلوتره ولی همینم توی خیلی از موارد از 2005 سرتره :دی اصن اون نوری که از شلیک اسلحه روی دشمن می افته یا افکت عالی خون ، توی 2005 وجود خارجی نداشت :دی

من نیازی ندارم حرفای بقیه رو تکرار کنم، اون موقع اصلا اینجا عضو نبودم که! کل قضیه سر این بود که خودشون هم اومدن گفتن آقا اون بازی نبود از پیش رندر شده بود چندین بار هم توی مصاحبه گفتن که کار اشتباهی بوده نباید می گفتن اون بازی بوده. حالا شما شدی کاسه داغتر از آش؟!

این مگه تریلرش هم داغون نبود ؟/:)

بهترین ؟؟؟ :-/ بدترین تریلری که کوجیما ساخته از کل تریلرهای یوبی رو هم بهتره :> :d
دیگه تو تبلیغات و تریلر نمیشه هیچ ایرادی به یوبی گرفت :دی
یک خودکار بدی دستش بگی براش تبلیغ کن سر سه سوت یک نمایشی ازش نشون میده همه کف بور میشن سه سوته فروش میره :دی
نمونش AC IV و Watch Dogs که قشنگ همه کف و خون قاطی کردن سرش :دی The Division ـم که به کنار :دی

البته من استاد تریلر سازی رو EA,DICE میدونم با عنوانBF
از گیم پلی بازی چنان تریلر هایی در میاره که ادم کف میکنه:دی تک تک تریلر هاش سر خود بازی و DLCهاش ادمو ترغیب به خرید بازی میکنه
موزیک هاش هم فوقالعاده(البته موزیکه تم ترمیناتوره به هزار شکل در اوردن:دی)
بازی نهایشم در حد همون تریلر هاست منتهی یه سیستم غول میخوان

دوم تریلرهای KZ3 هم خیلی خنده دار بودن:دی یعنی هایپ بچه های BC چسبیده بود روی سقف یادمه:دی
دقیقا! :d یعنی بخوایم اسمی از کیلزون بیاریم، همین تریلرهای KZ3 (همشون! :| ) رو باید بگیم! نه اون تریلر معرفی KZ2 رو! :d
میان یه تریلر خفن ناک نشون میدن، 1001 پیشبینی میکنیم در مورد داستان، بسی هایپ میشیم که "واو! بالاخره یک داستان خفن! >:) " بعد که بازی میاد... :| از داغون ترین پیشبینی هامون هم داغون تر بود داستانش:|
کلا بهم ثابت شده این GG کلاه برداره:-" هم تریلرهای داستانی KZ3 و هم KZ:SF ، جفتشون خفن هایپ میکنند! اما در آخر هیچ پخی نیست! :|
نمیدونم چجوریه که توی تریلر داستان خفن به نظر میاد،ولی توی بازی ... :|

من نیازی ندارم حرفای بقیه رو تکرار کنم، اون موقع اصلا اینجا عضو نبودم که! کل قضیه سر این بود که خودشون هم اومدن گفتن آقا اون بازی نبود از پیش رندر شده بود چندین بار هم توی مصاحبه گفتن که کار اشتباهی بوده نباید می گفتن اون بازی بوده. حالا شما شدی کاسه داغتر از آش؟!

فکر کنم شما منظور اون دوستمون رو نفهمیدی.
یکی اومده 13 بازی که به تریلراشون نرسیدن رو معرفی کرده حالا از هر جهت که گرافیک و کیفیت و ... هم شاملشه
بعد یه سری اومدن به علت از پیش رندر بودن تریلر 2005 گفتند کیلزون 2 بیخوده و باید تو لیست باشه
بعدش یه سری دیگه اومدن با دلیل و منطق و تریلر توضیح دادن که کیفیت نسخه نهایی به هیچ عنوان پایین یا بد نبوده نسبت به تریلر ، که بخواد تو لیست قرار بگیره.
کسی هم نگفته که سونی چه کار خوب و درستی انجام داده که تریلر از پیش رندر شده بیرون داده. پس بحث کاسه و آش و کشکی در کار نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or