12 واقعیت در مورد Assassin's Creed: Brotherhood

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
587146_0.jpg
سلام
CVG امروز اطلاعات جذابی را از این بازی منتشر کرد که به شرح زیر می‌باشد.

-Brotherhood دقیقا از پایان ACII شروع می‌شود و شما دوباره کنترل Ezio را در دست می‌گیرید.

-بازی حدود 15 ساعت در بخش تک‌نفره به طول می‌انجامد و البته بخش مولتی‌پلیر نیز وجود خواهد داشت.

-Ezio حالا به سردسته Assassinها تبدیل شده و برای برانداختن فرمانروایی Borgia در رُم نیاز به گروهی متحد دارد. او تشکیلاتی زیرزمینی بر علیه Borgia براه می‌اندازد.

-با انجام ماموریت‌ها در گوشه و کنار شهر شما می‌توانید اعضای جدیدی برای تشکیلات خود بدست آورید. ( برای مثال شهرواندانی که زیر ستم سربازان Borgia هستند را به تشکیلات خود ببرید. آن‌ها را آموزش داده و قوی‌تر کنید. به آن‌ها مهارت‌ها و سلاح‌های قوی بدهید.) چیزی شبیه به بازی‌های RPG

-سپس شما می‌توانید از این افراد برای ماموریت‌های اصلی استفاده کنید. سیستم جدیدی به نام سیستم BAM در بازی تعبیه شده. شما می‌توانید از افراد خود بخواهید که سربازان Borgia را مخفیانه بکشند یا به شما در مبارزات وسیع کمک کنند.

-می‌توانید Assassinهای خود را به شهر‌های اروپایی مانند مسکو و لندن بفرستید تا ماموریت‌هایی را برای شما به انجام برسانند( Assiassin's contract). آن‌ها در طول سفر تجربه(EXP) کسب خواهند کرد و پیش شما برمی‌گردند. وقتی سربازان شما به Level 7 برسند بسیار سرسخت خواهند بود.

-این باز Ezio یک چتر نجات دارد که به نظر می‌رسد ساخت دستان توانمند لئوناردو داوینچی می‌باشد. با کمک این اختراع می‌توانید از بلند‌ترین نقطه‌ها بپرید، چتر خود را در آخرین لحظات باز کنید و مستقیما بر روی اسب خود سوار شوید و بتازید.

-می‌توانید سلاح‌های بزرگ مثل تبر‌های دوسر را به سمت جمعیت دشمن پرتاب کنید تا تعداد زیادی از آن‌ها را سلاخی کنید.

-ماموریت‌های جذاب در درون مقبره‌ها( Assassin's Tomb ) در این شماره نیز وجود دارند.

-Brotherhood، بزرگترین شهر را در سری AC خواهد داشت. شهر رُم بطور کامل در این شماره بازسازی شده و حداقل سه برابر فلورنس در ACII می‌باشد.

-در شهر رُم قلعه‌هایی وجود دارند که هر کدام از آن‌ها مرکز قدرت یکی از حاکمان است. برای آزاد کردن شهر باید یکی پس از دیگری به این قلعه‌ها حمله کنید و آن‌ها را فتح کنید، حاکم آن‌جا را به قتل برسانید و مشعل‌ها را روشن کنید.

-بعد از فتح هر قلعه، نفوذ Borgia در آن منطقه کمتر می‌شود. مغازه‌هایی برای شما در ان اطراف باز می‌شوند.

-این بار لحظات بیشتری را در زمان دسموند مایلز تجربه خواهید کرد و اطلاعات بیشتری از subject 17 بدست خواهید آورد.

Source

خداکنه ایندفعه داستانش خوب باشه چون داستان شماره 2 گندی بیش نبود و شخصیت پردازیش هم خیلی بد بود !
اما گیم پلیش تنوعش خیلی خوب بود از حق نگذریم !

خداکنه ایندفعه داستانش خوب باشه چون داستان شماره 2 گندی بیش نبود و شخصیت پردازیش هم خیلی بد بود !

بیشتر کسایی که با شماره یک حال نکردن شماره 2 را بهترین میدونن ; چطوری خوشتون نیومد؟ :-o
از داستان بگیر تا گرافیک همه چیز یک بود :x مخصوصآ آخر بازی که وارد شهر رُم میشه

بیشتر کسایی که با شماره یک حال نکردن شماره 2 را بهترین میدونن ; چطوری خوشتون نیومد؟ :-o
از داستان بگیر تا گرافیک همه چیز یک بود :x مخصوصآ آخر بازی که وارد شهر رُم میشه
اقا بدور از فن بوییسم نگاه کنیم میبینیم از لحاظ داستان هر دو قسمت حرفی برا گفتن نداشتن!
درسته من خیلی از این سری خوشم اومد و یه جورایی فنش هستم اما هر دفعه نگاه میکنم به داستان میبینم چیزه دندون گیری نداره !
شماره 2 نسبت به شماره 1 خیلی پیشرفت داشت اما هنوز یه نقطه ضعف بزرگ داره که اونم شخصیت پردازی و داستانش هست !
این 13 تا نیس؟:d
مرسی بابت خبر
13 نحسی میاره :دی

اما گیم پلیش تنوعش خیلی خوب بود از حق نگذریم !
:blink: شما اولین کسی هستی که من دارم میبینم که میگه داستانش خوب نبود!!! شخصا تا حالا تو هیچ بازی ای(به جز یکی دوتا!) چنین داستانی با چنین محتوایی رو ندیدم که دیگه واقعا تو شماره دوم با اون سخنرانی اتزیو تو فصل 12ام و حرفهای پایانی رد و بدل شده بین اتزیو و اون فضاییه دیگه واقعا یه محتوای دندان شکن و عالی رو به اوج خودش رسوند.

:blink: شما اولین کسی هستی که من دارم میبینم که میگه داستانش خوب نبود!!! شخصا تا حالا تو هیچ بازی ای(به جز یکی دوتا!) چنین داستانی با چنین محتوایی رو ندیدم که دیگه واقعا تو شماره دوم با اون سخنرانی اتزیو تو فصل 12ام و حرفهای پایانی رد و بدل شده بین اتزیو و اون فضاییه دیگه واقعا یه محتوای دندان شکن و عالی رو به اوج خودش رسوند.
رفیق داستانش آب دوغ خیاری بود
به هر حال نظر خودمه نظر شما هم نظر خودته !:دی
من بازیای با داستان خوبو میپرستم ! :دی
اما این بازی کلا داستان شاخی نداشت
شما بازی 1 رو انجام داده باشی تا قبل از مرحله اخرش فک میکنی داری برا جلوگیر از جنگ یه کارایی میکنی یعنی یه جورایی داستان تمش فوق العاده تاریخی بود !
اما اومدن پرهیز کنن از اینجور داستان ها که سیاسی نشه اما من به شخصه اصلا از نوع شخصیت پردازی بیخودش و داستان کم عمق (درسته داستان شماره 1 هم اصلا شاخ نبود اما به نظرم از 2اش بهتر بود )
درسته شاید بعضی جاها عمق داستان زیاد بود اما در کل با تخیلی کردن بیش از حد داستان فقط عنوانو خراب کردن !

عزیز تاریخو که نمیشه عوض کرد!یعنی نمیدونستی جریان AC از تاریخه؟:d
جوِش رو میگم ! :دی
منظورم اینه که فک میکردی ممکنه همچین اتفاقی بیوفته !:دی
این ممکنه رو من یکی خیلی تأثیر گذاشت!:دی

آخرین ویرایش:
درسته شاید بعضی جاها عمق داستان زیاد بود اما در کل با تخیلی کردن بیش از حد داستان فقط عنوانو خراب کردن !

الان همه بازیها تخیلی هستن دیگه ولی این بازی بیشتر به واقعیت نزدیک بود

رفیق داستانش آب دوغ خیاری بود
کجا آب دو خیاری بود ;
مشکل بعضی ها میدونه چیه که با این بازی حال نمیکنن و خسته میشن؟
نبودن شهرهای زیاد تو بازی
بازی تاریخی هست نمیشه که لاس وگاس هم بیاریم تو بازی
گرافیک بازی هم که 20 بود

وایییییی شماره 2 این بازی منو دیوونه کرد !!!!!!!!!!!!!!همه چیش!!!!!!!اصلا یک بود !
اینم با این همه امکانات !!دهنم اب افتاد !!!
می دونم تا اومدنشش,تا کرک شدنش دهنمااان . . . .
من که عاشق اون زمانام !!!!!:x:x:x

الان همه بازیها تخیلی هستن دیگه ولی این بازی بیشتر به واقعیت نزدیک بود

کجا آب دو خیاری بود ;
مشکل بعضی ها میدونه چیه که با این بازی حال نمیکنن و خسته میشن؟
نبودن شهرهای زیاد تو بازی
بازی تاریخی هست نمیشه که لاس وگاس هم بیاریم تو بازی
گرافیک بازی هم که 20 بود
چرا من هر حرفی که میزنم میرین با بازی های دیگه مقایسش می کنین و بعدش هم میگین گرافیک 20 !
آره گرافیکش خیلی خوب بود گیم پلیش هم خوب بود !
اقا چرا نمی فهمی من به خاطر بازی اولش رفتم 1.5 سیستم ارتقا دادم :دی
عنی رو یه کامپیوتر له بازی کردم عاشقش شدم بعد رفتم آپگرید کردم سیستمو حالشو بردم !
حالا دومیش به کنار :دی
من با این سری هم حال کردم اما داستان کلا سری AC یه جورایی با جوی که تو محیط حکم فرما هست نمی خونه داستان :دی
کلا اینو بی خیال :دی
اما خداوکیلی شخصیت پردازیش در حد زیر صفر بود هر دوتا بازی !
اما معیار مقایسه من خود سری AC بود نه هیچ بازی دیگه !

اما خداوکیلی شخصیت پردازیش در حد زیر صفر بود هر دوتا بازی !
اما معیار مقایسه من خود سری AC بود نه هیچ بازی دیگه !
یعنی اولین انسانی هستیکه میگه شخصیت پردازیه این بازی صفره !!!!شخصیت داوینچی صفر بود ؟داداش اگه میرفتی تو داستانه بازی !اگه کاملا حس می کردی بازیو اینو نمی گفتی !:x

ممنون بابت خبر!
تریلر ها که می دیدم پی بردم واقعا یه نسخه ی فرعی نمیشه به بازی گفت!
چیزی که AC II کم داشت یکم اکشن بیشتر و سینمایی شدنه!
واقعا تو تریلر حال کردم!وقتی که اسب رو سوار شدیم مثل POP 3 در و دیوار می ریخت!
واقعا امیدوارم!

یعنی اولین انسانی هستیکه میگه شخصیت پردازیه این بازی صفره !!!!شخصیت داوینچی صفر بود ؟داداش اگه میرفتی تو داستانه بازی !اگه کاملا حس می کردی بازیو اینو نمی گفتی !:x
داوینچی که شخصیت ساخته شده نبود :دی
تو ببین شخصیت اتزیو ! :دی
کلا کلاسه کارو اورد پایین ! :دی
حالا میگیم چون داستانش اینطوری بوده اما تو مثلا رزا رو نگاه کن !
یه شخصیت بی مصرف بود !
اصا معلوم نبود رزا که یهو انقد برا اتزیو مهم شده بود چی شد ؟
یا شخصیت مهم ترین دشمن اتزیو رودریگو !
بسیار سطحی بود !
تو داستان که به اندازه کافی در موردش نمی فهمیدی تو Detail شخصیتش هم چیزه انچنانی دستگیرت نمی شد !
حالا چون شخصیت پردازیه بحث باید یه مقایسه کنم ! :دی
شما Batman :Arkham Asylum رو بازی کردین ؟
اگه دقت کرده باشی توضیحاتی که در مورد شخصیت های تو منو هست بسیار کامله !
بعدشم یه سری نوار باید جمع اوری میکردی که در مورد هر شخصیت ود و با گوش دادن به اونا بازم چی دستگیرت میشد !
اما AC 2رو اگه بخوایم با شماره 1اش مقایسه کنیم جهش بزرگی تو شخصیت پردازی داشته اما هنوزم خیلی از بازی های دیگه عقبه !

پ.ن:لطفا پست منو نقل قول نکنین تو پروفایلم ازم بپرسین اگه خواستین بحث کنیم !
تاپیک منحرف شد !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or