12 واقعیت در مورد Assassin's Creed: Brotherhood

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
587146_0.jpg
سلام
CVG امروز اطلاعات جذابی را از این بازی منتشر کرد که به شرح زیر می‌باشد.

-Brotherhood دقیقا از پایان ACII شروع می‌شود و شما دوباره کنترل Ezio را در دست می‌گیرید.

-بازی حدود 15 ساعت در بخش تک‌نفره به طول می‌انجامد و البته بخش مولتی‌پلیر نیز وجود خواهد داشت.

-Ezio حالا به سردسته Assassinها تبدیل شده و برای برانداختن فرمانروایی Borgia در رُم نیاز به گروهی متحد دارد. او تشکیلاتی زیرزمینی بر علیه Borgia براه می‌اندازد.

-با انجام ماموریت‌ها در گوشه و کنار شهر شما می‌توانید اعضای جدیدی برای تشکیلات خود بدست آورید. ( برای مثال شهرواندانی که زیر ستم سربازان Borgia هستند را به تشکیلات خود ببرید. آن‌ها را آموزش داده و قوی‌تر کنید. به آن‌ها مهارت‌ها و سلاح‌های قوی بدهید.) چیزی شبیه به بازی‌های RPG

-سپس شما می‌توانید از این افراد برای ماموریت‌های اصلی استفاده کنید. سیستم جدیدی به نام سیستم BAM در بازی تعبیه شده. شما می‌توانید از افراد خود بخواهید که سربازان Borgia را مخفیانه بکشند یا به شما در مبارزات وسیع کمک کنند.

-می‌توانید Assassinهای خود را به شهر‌های اروپایی مانند مسکو و لندن بفرستید تا ماموریت‌هایی را برای شما به انجام برسانند( Assiassin's contract). آن‌ها در طول سفر تجربه(EXP) کسب خواهند کرد و پیش شما برمی‌گردند. وقتی سربازان شما به Level 7 برسند بسیار سرسخت خواهند بود.

-این باز Ezio یک چتر نجات دارد که به نظر می‌رسد ساخت دستان توانمند لئوناردو داوینچی می‌باشد. با کمک این اختراع می‌توانید از بلند‌ترین نقطه‌ها بپرید، چتر خود را در آخرین لحظات باز کنید و مستقیما بر روی اسب خود سوار شوید و بتازید.

-می‌توانید سلاح‌های بزرگ مثل تبر‌های دوسر را به سمت جمعیت دشمن پرتاب کنید تا تعداد زیادی از آن‌ها را سلاخی کنید.

-ماموریت‌های جذاب در درون مقبره‌ها( Assassin's Tomb ) در این شماره نیز وجود دارند.

-Brotherhood، بزرگترین شهر را در سری AC خواهد داشت. شهر رُم بطور کامل در این شماره بازسازی شده و حداقل سه برابر فلورنس در ACII می‌باشد.

-در شهر رُم قلعه‌هایی وجود دارند که هر کدام از آن‌ها مرکز قدرت یکی از حاکمان است. برای آزاد کردن شهر باید یکی پس از دیگری به این قلعه‌ها حمله کنید و آن‌ها را فتح کنید، حاکم آن‌جا را به قتل برسانید و مشعل‌ها را روشن کنید.

-بعد از فتح هر قلعه، نفوذ Borgia در آن منطقه کمتر می‌شود. مغازه‌هایی برای شما در ان اطراف باز می‌شوند.

-این بار لحظات بیشتری را در زمان دسموند مایلز تجربه خواهید کرد و اطلاعات بیشتری از subject 17 بدست خواهید آورد.

Source

تو ببین شخصیت اتزیو ! :biggrin1:
کلا کلاسه کارو اورد پایین ! :biggrin1:

کافیه به شخصیتش در Brotherhood نگاه کنین
اینقدر وسعت محیط زیاد بود من نمیدونم چرا میگی همه چی صفر بود
حالا هم که یارگیری گذاشتن وسط :d

حالا به طور کلی الطیر چرا توی AC2 نبود و اگه میشه توضیح دهید که بر سر الطیر چی اومد؟
اول AC2مشاهده کردم که صحنه ایی از AC1 توی فیلم نشون داد که احتمالا الطیر بود که دستش بسته بودند و یه خنجر توی بدنش فرو بردند
راهنمایی کنید!!!

رفیق داستانش آب دوغ خیاری بود
به هر حال نظر خودمه نظر شما هم نظر خودته !:دی
من بازیای با داستان خوبو میپرستم ! :دی
اما این بازی کلا داستان شاخی نداشت
شما بازی 1 رو انجام داده باشی تا قبل از مرحله اخرش فک میکنی داری برا جلوگیر از جنگ یه کارایی میکنی یعنی یه جورایی داستان تمش فوق العاده تاریخی بود !
اما اومدن پرهیز کنن از اینجور داستان ها که سیاسی نشه اما من به شخصه اصلا از نوع شخصیت پردازی بیخودش و داستان کم عمق (درسته داستان شماره 1 هم اصلا شاخ نبود اما به نظرم از 2اش بهتر بود )
درسته شاید بعضی جاها عمق داستان زیاد بود اما در کل با تخیلی کردن بیش از حد داستان فقط عنوانو خراب کردن !

جوِش رو میگم ! :دی
منظورم اینه که فک میکردی ممکنه همچین اتفاقی بیوفته !:دی
این ممکنه رو من یکی خیلی تأثیر گذاشت!:دی
دوست عزیز داستان AC تغریبا تماما تخیلی و البته بر پایه تصورات ذهنی غربی ها از حشاشین و حسن صباح بوده که داستانش خیلی طولانیه در مورد حشیش و باغ عدن و اینکه حسن صباح به سربازانش حشیش میداده و با باغ عدن کنترل عصبی و زمی ناخداگاه....بَس طولانیه
بعد شما میخوای داستان تخیلی نشه؟
بازی AC1 بر پایه یک داستان غنی بنا شده بود
انیموس و دانش فرو رفتن در ضمیر افراد و حرف های تماما معنی داره المعلم و باغ عدن و سیر نزولی داستان و ...
شما اگر میخوای داستان بازی رو قشنگ درک کنی یک بار بشین بازی کن و دقیقا همه حرف هارو گوش کن و وقتی میری ازمایشگاه لپ تاپ ویدیک و لوسی رو بخون (مخصوصا ویدیک)بعد متوجه عمق داستان این بازی میشی
داستان بازی خیلی گستردست
المعلم خیلی از حرف های حسن صباح رو میزنه (البته حسین صباح خیالی که اروپایی ها ساختن)
حتی قصر المعلم خیلی شبیه دژ حسن صباح در الموت هست و اون باغ پشت قصر که دیدی خیلی شبیه بهشت مصنویی حسن صباح ـه که میگفتن یه جای بسیار زیبا و چشم نواز با حوری های فوق العاده زیبا و اب هایی با طعم عسل که حسن صباح سربازانش رو با حشیش خمار میکرده و میبرده در این بهشت و حکمفرما روی ذهنشون میشده
در این حده
داستان AC2 که دیگه از اینم گسترده تره
اما خداوکیلی شخصیت پردازیش در حد زیر صفر بود هر دوتا بازی !
به نظرم اشتباه میکنی
الطیر یه شخصیت مرموز و پر ابوهت که خیلی حرف نمیزد فقط گاهی وقتا یه چیزایی میگفت مثلا اینکه چرا من از کشتن این ادم ها احساس بدی میکنم (اخه المعلم گفته بود این افراد انسان های بدی هستن که به جز کردار بد در مقام خود قرق شدند)یا از المعلم دلیل کشتن این افراد رو میپرسید
ولی در AC2 یوبی ساخته شدن یه (به قول خودشون)جوون شاد به یک قاطل خونسرد رو نشون داد و ساخته شدن یک اسسین رو دیدیم که در نوع خودش خیلی عالی بود ولی در AC2 شخصیت پردازی نسبتا در سطح استانداردی نیست (بحث اتزیو جداس)
شخصیت داوینچی صفر بود
اتفاقا شخصیت داوینچی قضبیت ترین شخیت بازی بود
یه شخصیت داغون با یه لبخند مسخره و یه تیکه خوره ملس
شخصیت داوینچی رو باید یه شخصیت مرموز و حداقل کم حرف تر از این وراج میساختن
اون گرایش جنسی داوینچی رو اگر در AC2 به کار میبردن 10 با دهن اتزیو رو فالوده میکرد:d
یکی از ایرادای اصلی AC2 همین شخصیت پردازی نسبتا ضعیف بازی بود و انیمیشن ها و کمبو های اتزیو که تغریبا هر حرکتی که بین الطیر و اتزیو یکی بود مثل مبارزه با شمشیر-خنجر-راه رفتن و...تغریبا شبیه به هم بود که ظاهرا تغریبا تو Brotherhood این مشکل حل شده
یه مشکل دیگه اتمسفر بازی بود که متاسفانه اونم خوب کار نشد
رنسانس زمانی نبود که همه چیز رویایی باشه اتفاقا زمان خرابی ها بوده چون تازه از قرون وسطی اومده بودن بیرون یحتمل باید جو سنگین تری نسبت به جوّ فعلی بازی داشته باشه که اونم...

من که دیوونه نسخه 2 بودم امیدوارم Assassin's Creed: Brotherhood هم بترکوند از توضیحات سازندگانش پیداست باید منتظر یک شاهکار دیگه باشیم

راستی معلوم نیست Assassin's Creed3 کی میاد و موضوع آن چیه(شایعه منظورم هست)؟؟؟؟؟؟؟

من که خیلی به این شماره امیدوارم مخصوصا به مبارزه هاش که از نظر سرعت و جذابیت واقعا عالی کار شده:x
این بازی سرشار است از عقاید فراماسونری...
اقا بیخیال!شما تو تک تک تاپیک های این بازی باید اینو تکرار کنید؟؟!
ضمنا من به هیچ عنوان این حرف شما رو قبول ندارم اگه مدرکی دارید بیاید تو پروفایل بنده دربارش بحث کنیم!(چون به بحث تاپیک مربوط نمیشه)

با احترام به نظرات دوستان
نمیدونم چرا هر 2 نسخه واسه من پس از مدتی تکراری شد
نسخه 2 کمتر تکراری بود ولی نسخه اول جو خیلی بهتری داشت :-/

با احترام به نظرات دوستان
نمیدونم چرا هر 2 نسخه واسه من پس از مدتی تکراری شد
نسخه 2 کمتر تکراری بود ولی نسخه اول جو خیلی بهتری داشت :-/
دوست من با جمله دومت موافقم ولی با جمله اول نه. اخه کجای این بازیا تکراری میشدن ؟
ماشالا انقدر تنوع مر حله ای زیاد بود که خسته کننده نمیشد.

همان طور که یه سری از دوستان هم فرمودند از لحاظ گرافیک و گیم پلی این بازی در سطح عالی ای قرار داره،اما داستان این بازی از وقتی که اومد فرقه ی اسماعیلیه و حشاشین رو چسبوند به ایتالیا و ماکیاولیسم خراب شد(در خود داستان هم مثل این که جناب الطیر با یکی از این زنای صلیبی رابطه داشته بعد این زنه میره ایتالیا و معلوم نشد چرا کل فرقه حشاشین هم یهو رفت ایتالیا)
این اتزیو هم به نظر من بیشتر یه آدم جلف بود،بازم صد رحمت به الطیر،هر چند در سری دوم هم به نوعی شخصیت الطیر خدشه دار شد،با توجه به اون متون مثل این که الطیر بعد کشتن استادش یه فرد نیهیلیست شده! در یکی از اون متون هم می یاد میگه اصلا خدا و همه ی ادیان چرند هستند(به صورت تلویحی)
شعار اصلیشون هم این بود که هیچ چیز واقعیت نداره،همه چیز مجازه! در واقعیت اصلا این شعار ربطی به حشاشین نداره!
اعضای اصلی فرقه هم که چندتاشون دزد بودند،یه سریاشون هم خانه ی عفاف می گردونند!

کافیه به شخصیتش در Brotherhood نگاه کنین
اینقدر وسعت محیط زیاد بود من نمیدونم چرا میگی همه چی صفر بود
حالا هم که یارگیری گذاشتن وسط :d

البته !
اما بازم برا من فرقی نمی کنه !
چون من کلا از این یارو اتزیو متنفرم :دی
البته Brotherhood رو زیاد بهش دل نبند ممکنه خوب باشه ممکنه بد چون تو عرض 1 سال بازیو میدن بیرون ادم نمی تونه پیش بینی کنه !
دوست عزیز داستان AC تغریبا تماما تخیلی و البته بر پایه تصورات ذهنی غربی ها از حشاشین و حسن صباح بوده که داستانش خیلی طولانیه در مورد حشیش و باغ عدن و اینکه حسن صباح به سربازانش حشیش میداده و با باغ عدن کنترل عصبی و زمی ناخداگاه....بَس طولانیه
بعد شما میخوای داستان تخیلی نشه؟
بازی AC1 بر پایه یک داستان غنی بنا شده بود
انیموس و دانش فرو رفتن در ضمیر افراد و حرف های تماما معنی داره المعلم و باغ عدن و سیر نزولی داستان و ...
شما اگر میخوای داستان بازی رو قشنگ درک کنی یک بار بشین بازی کن و دقیقا همه حرف هارو گوش کن و وقتی میری ازمایشگاه لپ تاپ ویدیک و لوسی رو بخون (مخصوصا ویدیک)بعد متوجه عمق داستان این بازی میشی
داستان بازی خیلی گستردست
المعلم خیلی از حرف های حسن صباح رو میزنه (البته حسین صباح خیالی که اروپایی ها ساختن)
حتی قصر المعلم خیلی شبیه دژ حسن صباح در الموت هست و اون باغ پشت قصر که دیدی خیلی شبیه بهشت مصنویی حسن صباح ـه که میگفتن یه جای بسیار زیبا و چشم نواز با حوری های فوق العاده زیبا و اب هایی با طعم عسل که حسن صباح سربازانش رو با حشیش خمار میکرده و میبرده در این بهشت و حکمفرما روی ذهنشون میشده
در این حده
داستان AC2 که دیگه از اینم گسترده تره
میدونم تخیلی بود اما تو نسخه 1 بخصوص داستان پایه تخیلی تاریخی بود یه جورایی ! :دی
یعنی فک میکردی داری برای تموم شدن جنگ های صلیبی یه کارایی میکنی !
بعدشم من همون موقع بازی 1 رو 5 6 بار بازی کردم دیالوگاش رو حفظم :دی
درسته داستان 2 هم قشنگ بود اما بیش از حد تخیلی شد 2012 هم چسبوندن قدش رسما حالم بهم خورد !
بعدشم داستان شماره اول یه جورایی ترکیب از تاریخ دین سیاست و اجتماع بود !
دنیایی بود برای خودش !
به نظرم اشتباه میکنی
الطیر یه شخصیت مرموز و پر ابوهت که خیلی حرف نمیزد فقط گاهی وقتا یه چیزایی میگفت مثلا اینکه چرا من از کشتن این ادم ها احساس بدی میکنم (اخه المعلم گفته بود این افراد انسان های بدی هستن که به جز کردار بد در مقام خود قرق شدند)یا از المعلم دلیل کشتن این افراد رو میپرسید
ولی در AC2 یوبی ساخته شدن یه (به قول خودشون)جوون شاد به یک قاطل خونسرد رو نشون داد و ساخته شدن یک اسسین رو دیدیم که در نوع خودش خیلی عالی بود ولی در AC2 شخصیت پردازی نسبتا در سطح استانداردی نیست (بحث اتزیو جداس)

مگه شخصیت پردازی فقط شخصیت اوله ؟
تازه تو شخصیت اولم کم کاری کرده !
تو شماره 1 که الطائر هیچی ازش معلوم نبود !
شماره 2 هم درته یه جوونو نشون داد چجوری به یه ادمکش تبدیل میشه اما کلا اتزیو شخصیت در خور عنوان نبود !
اگه یه جوون افسرده رو نشون میدادن خیلی ادم راحت تر میتونست باهاش ارتباط برقرار کنه !
شخصیت پردازی شخصیت های دیگه که مزخرف !:دی
کلا من نفهمیدم این رودریگو چجوری شده انقد راحت رییس تمپلار ها تو زمان خودش !

اتفاقا شخصیت داوینچی قضبیت ترین شخیت بازی بود
یه شخصیت داغون با یه لبخند مسخره و یه تیکه خوره ملس
شخصیت داوینچی رو باید یه شخصیت مرموز و حداقل کم حرف تر از این وراج میساختن
اون گرایش جنسی داوینچی رو اگر در AC2 به کار میبردن 10 با دهن اتزیو رو فالوده میکرد
یکی از ایرادای اصلی AC2 همین شخصیت پردازی نسبتا ضعیف بازی بود و انیمیشن ها و کمبو های اتزیو که تغریبا هر حرکتی که بین الطیر و اتزیو یکی بود مثل مبارزه با شمشیر-خنجر-راه رفتن و...تغریبا شبیه به هم بود که ظاهرا تغریبا تو Brotherhood این مشکل حل شده
یه مشکل دیگه اتمسفر بازی بود که متاسفانه اونم خوب کار نشد
رنسانس زمانی نبود که همه چیز رویایی باشه اتفاقا زمان خرابی ها بوده چون تازه از قرون وسطی اومده بودن بیرون یحتمل باید جو سنگین تری نسبت به جوّ فعلی بازی داشته باشه که اونم...
شخصیت داوینچی با توجه به اینکه نساختنش صفر بود !
حالا کمبوها به کنار !
اتمسفر بازی واقعا مثه شماره 1 نبود !
شماره 1 با کشتن هر سربازی آدم احساس مسرت میکرد :دی
کلا یوبی باید همیشه یه جای کارش بلنگه !
حرفت کاملا در مورد رنسانس کاملا صحیحه :)

پ.ن:دوستان تمنا میکنم تو پروفایل بحث کنین !بخدا کسایی که تازه میان تاپیک رو بخونن نمیفهمن چی به چیه !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or