این تاپیک مخصوص کسانی که نمیخوان Xbox بخرن و میخوان بقیه اعضای انجمن از دلایل نخریدن Xbox اونها مطلع باشن.
واقعا دوست عزیز چه اهمیتی داره؟حالا چه اهمیتی داره شما xbox بخری یا نخری؟
واقعا درک نمیکنم مثلا واسه کی اهمیت داره که من چه کنسولی دارم یا میخوام بخرم که در نهایت واسش اهمیت داشته باشه چه کنسولی رو نمیخوام بخرم؟؟؟؟
یه تاپیکم مخصوص اونایی بزن که فکر میکنن همه مثل خودشون متعصب هستن و هر کسی از مایکروسافت انتقاد کنه یعنی Xbox نداره.این تاپیک مخصوص کسانی که نمیخوان Xbox بخرن و میخوان بقیه اعضای انجمن از دلایل نخریدن Xbox اونها مطلع باشن.
حالا میشه شما اون تاپیک و بزنی من نزنم؟یه تاپیکم مخصوص اونایی بزن که فکر میکنن همه مثل خودشون متعصب هستن و هر کسی از مایکروسافت انتقاد کنه یعنی Xbox نداره.
چون پول ندارماین تاپیک مخصوص کسانی که نمیخوان Xbox بخرن و میخوان بقیه اعضای انجمن از دلایل نخریدن Xbox اونها مطلع باشن.
دمت گرم حرفایی که من میخواستم بزنمو زدیحالا چه اهمیتی داره شما xbox بخری یا نخری؟
واقعا درک نمیکنم مثلا واسه کی اهمیت داره که من چه کنسولی دارم یا میخوام بخرم که در نهایت واسش اهمیت داشته باشه چه کنسولی رو نمیخوام بخرم؟؟؟؟
من دسته 360 گرفتم یه ماه درست بودچون پول ندارم... همون قدر که وسع مون رسید دسته اش رو برا PC خریدیم و با مبدل به هر کوفتی که میشه وصل اش می کنیم
من دسته 360 گرفتم یه ماه درست بود
آنالوگ سمت چپ گیر کرده رو جهت بالا همش
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
تیتر تاپیک خودزنیو ترول XBOXه ، دعوای چی ؟تاپیک جالبی نیست به نظرم دوست عزیز چون باعث کلی جنگ و دعوا میشه اونم سر هیچ و پوچ!