نه عزیز دیگه کسی از این پولا نمی ده منم که 9900k خریدم پشیمونم چرا که سیستم قبلی رو حتی کسی نیست که بخره الان توی این سایت کسی که ایران زندگی بکنه 2080ti خریده باشه من ندیدم اگرم هست از این دلال ملال هاس که دست دو بز خر کرده بعدم می خواد بالاترش بفروشه.
الان به شدت اوضاع فروش به هم ریخته هم کنسول ها فروششون در ایران به طرز وحشتناکی کم شده من قبلا سیستم خودمو به ساعت می فروختم چرا که خیلیم تمیز نگهشون می دارم الان کسی نیست از بز خرها که قیمت پرت می دادن و همیشه در صحنه بودن
شما باشی بازی برات مفت بیفتی می ری 600 می دی بازی می خری؟ تازه روی pc بازی بخری اول اخرش دیگه ماله خودته مشابه ps4 نیست که بذاری بفروشیش
اینا ربطی به پول دار بی پول نداره من کسایی رو دیدم که خونشون فقط فرش داشته اما oled خریده برای خودش دیگه تا زمانی که خونه های 10 میلیاردی با ماشینایی 3 4 میلیاردی با ساعت 500 تومنی هست کسی با این چیزا پول دار محسوب نمی شه.
ضمنا نسل بعد که بیاد با توجه به اینکه کنسول های نسل بعدم مشخصات خوبی دارن برای این اینکه بشه بازی کرد باید حداقل 30 تایی هزینه کرد. اصلا خیلی مسخره شده که باید الان پول 1 تیبای سابق رو بدی فقط کارت گرافیک 1 سیستم رو بخری.