10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
آقایون یه سوال ,واسه چی god of war3 تو این لیست نیستش؟

خاهشن باخوشونت رفتار نکنید و بهم نتوپید فقط یه سوال کردم

تو همین GOW III که میگی Fix camera هست درسته که زوم نیست ولی خیلی جاها دوربین خیلی نزدیک میشه اونجا ها که میشه بررسی کرد؟
اینجا دوستان 4 تا عکس از زمین گذاشتن تو GOW 3 هم خیلی راحت میشه 4 تا عکس از زمین گذاشت با کیفیت عالی.حیف که تو PC اصلا از بازی ها عکس ندارم... اگه کسی از دوستان داره 4 تا عکس از GOW بذاره ببینیم چی به چیه.
[/

درسته دوربین نزدیک میشه شما که میخوای حرفتو بقیه قبول داشته باشن یه دو تا تصویری چیزی بذار....هیلو رو شما وسعت محیطشم در نظر بگیر مثلا بازیی مثل رد دد واقعا با این وسعت محیط گرافیکش جای تحسین داره, باید بیایم با بازیی مثل کیلزون3 مقایسش کنی بعد بگیم تکسچرهای محیط بدرد لای جرز هم نمیخوره؟!

لیست آپدیت شد
1.gears of war 3=uncharted3
gears of war 2=uncharted2.2
gears of war=uncharted.3
hallo3=killzone3.4
halo2=killzone2.5
halo=killzone.6
forza3=god of war 3.7
alan wake=metal gear solid 4.8
halo reach=heavy rain.9
kinectimals=heroes on the move.10

عناوینی مثله crysis 1.2 و metro 2033 هم شایستگی حضور در لیست را داشتند :d
بابا تو رو خدا بس کنید چیو می خواید به هم ثابت کنید.تو رو خدا یکی بیاد اینجا رو ببنده

پیشاپیش از اساتید طلب بخشش دارم

Texture mapping : a texture map is applied (mapped) to the surface of a shape or polygon This process is akin to applying patterned paper to a plain white box. Every vertex in a polygon is assigned a texture coordinate (which in the 2d case is also known as a UV coordinate) either via explicit assignment or by procedural definition. Image sampling locations are then interpolated across the face of a polygon to produce a visual result that seems to have more richness than could otherwise be achieved with a limited number of polygons. Multitexturing is the use of more than one texture at a time on a polygon .Texture coordinates are specified at each vertex of a given triangle, and these coordinates are interpolated using an extended Bresenham's line algorithm. If these texture coordinates are linearly interpolated across the screen, the result is affine texture mapping. This is a fast calculation, but there can be a noticeable discontinuity between adjacent triangles when these triangles are at an angle to the plane of the screen (see figure at right – textures (the checker boxes) appear ben.
Graphics cards cannot render texture maps beyond a threshold that depends on their hardware, possibly the amount of available RAM

خوب فکر کنم کافی باشه. اینا رو هم از کل مطلب در Wikipedia گرفتم که دیدم این مقدارش به این بحث مربوط میشه و خدا را 100 هزار مرطبه شکر که همه هم انگلیسی بلدین پس سر Texture بحث کنید نه گرافیک کلی یا هنری یا تکنیکی.

بابا این خودش منبع داره اگه دعوا دارید برید با سایت منبعش دعوا کنید که چرا god of war III رو نذاشتن.
---------
من نمیدونم وقتی همه چیز واضح و مستند هست چرا فن های سونی یه دفعه میخوان خلافش رو ثابت کنن؟!؟!؟

بابا این خودش منبع داره اگه دعوا دارید برید با سایت منبعش دعوا کنید که چرا god of war III رو نذاشتن.
---------
من نمیدونم وقتی همه چیز واضح و مستند هست چرا فن های سونی یه دفعه میخوان خلافش رو ثابت کنن؟!؟!؟

بنده همه کنسولهارو دارم پس فن هیچ کونسولی نیستم,و بازی خوب رو هم(از نظر خودم)روی هر کنسولی باشه بازی میکنم ولی خداییش هر کی god of war 3 رو بازی کرده باشه میفهمه من چی میگم.در ضم جای killzone 2 هم خالیه

اقا شما درست میگی. هر وقت تونستی یه عکس از تکستچر های بازی از نزدیک بزاری ما هم میفهمیم چی میگی.

بنده همه کنسولهارو دارم پس فن هیچ کونسولی نیستم,و بازی خوب رو هم(از نظر خودم)روی هر کنسولی باشه بازی میکنم ولی خداییش هر کی god of war 3 رو بازی کرده باشه میفهمه من چی میگم.در ضم جای killzone 2 هم خالیه

من بازی کردم خیلی هم خوبه اما داستان اون بازی با این بازی ها خیلی فرق داره بهتره دیگه راجبش بحث نکنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or